Arama sonuçlarınız

1. 45soma

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Arada hizi dusuk iletecek bir reduktor kullanilirsa olur ozaman

2. 45soma

Teşekkür ederim
  3. 45soma

:) Onu biliyorum. Teknik olarak boyle bir mekanizma calisirmi.

4. 45soma

Merhabalar. Gezenbilir konularini okudukca aklima ilginc fikirler geliyor :) kendi cekme karavanimadan once ozellikle elektrik konusunu cozmeye calisiyorum. 6 yasindaki oglumun kendisine kucuk gelen artik pek kullanmadigi 12v akulu arabasi var. Arabanin uzerinde akusu yokken iktirdigimde...
  5. 45soma

Gunes Paneli Secimi, Yardim..

Oncelikle cevaplarin icin tesekkur ederim. Tavsiyene uyarak aldigim volt 80a jel akunun aynisindan birtane daha almayi ve panrl olarak 250-265-275 wp birini almayi planliyorum. Ilk tatil denememde durumu gorecegim yeterli olmazsa takviye yaparim. Karavani yapmak konusunda torsiyonlu dingili ve...

6. 45soma

Aldigim aku VOLT 80A JEL aynisindan birtane daha alsam yeterli olurmu? Sarj cohazinin ozelliklerini yazdim bir onceki yazida einchell cc.bc 8 markasi. 160 a jel akuye gunes paneli kaclik yeterli olur. Tatilimizi ayvalik ve dikilide geciriyoruz. Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.

7. 45soma

Günlük 25°c Enerji Sarfiyatı (kwh/24h)(CL) 0.306 Buz dolabinin sitesinde yaziyor bu. Ne demek anlayamadim
  8. 45soma

Einhell CC-BC 8 Akü Şarj Cihazı 6 ve 12V aküler için uygun mobil bir atölye tipi şarj cihazıdır. 120 Ah akü kapasitesine kadar kullanılabilir. Akü şarj cihazı özellikleri Ters kutup, aşırı yük ve kısa devre koruması Akım göstergesi 6 -12V şalteri İzole metal dış kaplama Taşıma kulbu Einhell...
  9. 45soma

Tahminim 24 saat 90lt mini buzdolabi (altus) Gunluk ihtiyaca gore su pompasi 5-6 saat led aydinlatma 2 telefon 1 bilgisayar 1 tablet sarzi Gunde 10dk sofben (olmasada olur) Aklima gelen bunlar

10. 45soma

3 adet 250wp panel ve 120a + 80a jel aku anca yetecek demekki

11. 45soma

Aslinda yetmeyecegini tahmin ettim ama (80a aku, 1200 inverter ve sarj aleti) üçü uygun fiyata bir firmadan denl geldigi icin aldim.
  12. 45soma

Elimdeki 80a jel akuye en az 100a olan bir jel aku daha alik 250 ve uzeri panel aldimmi isimi gorur ozaman

13. 45soma

Akuyu cogaltmak ve paneli 400 luk almak gerek ozaman yeterli olur anladigim kadariyla
  14. 45soma

Fsirin cevabin icin tesekkur ederim. Karavanda 24 saat mini buzdolabi ihtiyac aninda su pompasi, led aydinlatma, telefon bilgisayar tablet calisacak. Bunlar icin 80a jel aku yetermi.
  15. 45soma

Merhabalar. Uzun suredir gezenbilir yorumlarini okudum ve bende kendi cekme karavanimi yapmaya karar verdim. Mart ayinda baslayip haziran ayina kadar bitirmeyi planliyorum. 750 kg sinirinda kalaca 400x190x190 olculerinde yapacagim. Evimde kullanmadigim fazlalik mini 90lt buzdolabi, set ustu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri