Arama sonuçlarınız

1. 45soma

Örnek Güneş Paneli Sistemi

4 adet 10 watt lik 60cm ve 4 adet 5 watt lik 30 cm 1 adet 5 watt lik spot led 3 adet 1.5 watt mercek led 2 adet 5 watt usb led sistem 80 amperlik akuyu gunesli bir gunde solduruyor tüm aydinlatmayi calistirdigimda 6 saat dayaniyor. Yeni kirilum yaptigimdan kış mevsiminde boyle yazin süre daha...

2. 45soma

Örnek Güneş Paneli Sistemi

Video: https://youtu.be/TstXATknGAI Evime kurduğum Güneş paneli wifiye bagli sistem ile ev aydinlatma sistemi Kullanilan malzemeler 160w polikristal güneş paneli 30a solar sarj regulatoru 1200w inverter 80a jel akü 4lü wifi akilli priz Led armaturler Maliyeti 1600 tl
  3. 45soma

Gunes Paneli Enerji Hesabi

Cavabiniz icin tesekkur ederim. Modemin uzerinde 9v 0.6a yaziyor. Aydinlatma icin kullanacagim kablo 50metre civari olacak amper tuketimini uzunluk etkilerni kalinligi ne olmali 9 adet lamba icin

4. 45soma

Cavabiniz icin tesekkur ederim. Modemin uzerinde 9v 0.6a yaziyor. Aydinlatma icin kullanacagim kablo 50metre civari olacak amper tuketimini uzunluk etkilerni kalinligi ne olmali 9 adet lamba icin
  5. 45soma

Herkese selamlar. Çekme karavan yapma hayallerim maddi imkansizliklardan suya dusunce elimde kalan 165w poli gunes paneli 80a 12v jel aku 30a sarj kontrol cihazi 1200w modifiye sinus inverter i evimde degerlendirmek istiyorum. Sorularim; 1.165w panel 80a akuyu tam doldururmu 2.80a aku ile modem...

6. 45soma

Gunes Paneli Secimi, Yardim..

Elektrik sisteminin agirligida cok cikiyor 80a aku 17kg 3 adet olsa 51kg. Gunes paneli 19x2=38 kg. Aku sarj aleti 220den olan. 6kg inverter.3kg kablolar haric toplam 98kg. Karavan yapimini 650kg uzerinden hesaplamam gerekiyor.

7. 45soma

Tesekkur ederim almaya karar verirsem ozelliklerini inceleyip tavsiyenize gore alirim.
  8. 45soma

Kipada seg marka 12v orta boy buzdolabi var 700tl civari fiyati.
  9. 45soma

Deneyip ihtiyaci karsilamadiginda takviyelerle sorunu cozmeye calisacagiz artik.

10. 45soma

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Cok guzel oluyor. Bittigindeki fotograflari merakla bekliyorum

11. 45soma

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim 200a tek bir aku alsam karavan icin yeterli olurmu. (Mini buz dolabi.aydinlatma.su pompasi.led tv.telefon sarji.)
  12. 45soma

:) oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Gunesli gunleri kacirmamak icin gerekli malzemeleri simdiden temin edip mart ayindan itibaren karavanin montajina baslamayi planliyorum. Bulundugum sehir manisa/soma. Tatilimi gecirecegim bolge cogunlukla dikili ve ayvalik bolgesi. Izmir enleminin...

13. 45soma

Bugun elimdeki 80a 12v volt marka jel aku ile 90l altus marka mini buzdolabini test ettim ve 8.5 saat calistirabildi. Buzdolabi uzun suredir çalışmıyordu ilk calismasi oldugu icinmi 8.5 saat dayandi yoksa normalde de bukadarmi dayanacak anlamak icin buz dolabini sebekeye baglayip akuyude sarj...
  14. 45soma

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Ozelden msj attim ama ulasmadi galiba abi. Telefonum 0 549 549 5497 Ararsan sevinirim. Musait oldugunda gormek isterim. Kendi karavanimi yapmadan once mapzeme secimi ve montajiyla ilgili sana soracagim cok sey olacak.
  15. 45soma

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Cok güzel olmuş fatih abi. Eline saglik

16. 45soma

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Elektrikten pek anlamadigimdan yazdiklarinizi birkac kez okudum. Donme hizini motora uygun dusursem bile motorun uzun omurlu bu ise uygun olmadigini anladim. Cok tesekkur ederim.
  17. 45soma

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Farkli bir sistemde kullanma olasiligim da oldugundan sordum bu soruyu. Yapabilirsem insallah burada paylasacagim. Cevabiniz icin tesekkur ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri