Arama sonuçlarınız

1. serkanx

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar sevgili bülent aytemiz kardeşim. amacım polemik yaratmak , konuyu uzatmak değil . lakin ağzını payını vereyim de gör tarzında yanıtına kayıtsız kalamadım. gıdıklıyan üslübun beni mecbur etti diyelim. """ başlığı ve yazılanları sonuna kadar okudum. belki öğrenecek veya...

2. serkanx

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz. bir psikoloğumuz eksikti. :D tekrar hoş geldiniz.
  3. serkanx

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar navaracıların tanış platformu iki üç kişilik chat odasına dönmüş.

4. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ömürcan "ben bilmem beyim bilir" desen daha bi matrak olacaktı ya neyse.üzme seninki de iyi.
  5. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hemdi balıklardan mesaj var. söylediklerinin aksini ispata hazırız "resmen soykırımdı bize yapılanlar" diyorlar. HEPİMİZ BALIKIZ.

6. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu "Adını bile bilmediğim güzide varlık..." bu ne ya !!!? :D heybetli ve bir o kadar da derin anlam içeren gülümseten bir tanım olmuş. ta yakışmamış. e 25 yaş için normal diyelim. freegraf'ı düşüncelerinde destekliyorum. "güzide varlık" , "güzel insan"...

7. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu moderatörden çıt yok. dizilerle kaynaşıyor herhalde. belki de "havalarda bozdu. şimdi kaynaşalım derken açık havada üşütüp şifa hastanesi ile kaynaşmıyalım" diyordur. ne biliyim.
  8. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu aranıza katıldım , aramıza hoşgeldin klasiklerini geçelim de şöyle istanbul merkez kabul edip t.dağ , edirne , kırklareli , ç.kale , bursa , koceeli , adapazarı (kısaca marmara diyelim)kapsamlı , heybetli bir organizasyon yapında hakikaten aranıza...
  9. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ertan nerede toplanıyoruz.

10. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ertan resimdeki land senin mi. hocam bir renk yahu. askerlikten kopamamışsın vesselam.

11. serkanx

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar tekrar merhaba 15 gün önce arabayı servise gönderdik. bütün bakımları yapıldı vs. fakat 3-5 gündür ilk çalıştırdığımda ve devam eden ilk marşlarda pis bir kayış sesi geliyor. sinir olmamak elde değil. daha önce (kayışlar eskiyken) böyle bir ses asla yoktu. ne yapmalıyım...
  12. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ateşi sönen kişi başka birini sevme, başkası tarafında sevilme ya da kendini sevme yeteneğini kaybeder. O zaman affetme, merhamet ve anlayış olamaz. Günümüzde kaç kişi hayatında sevgi olmadığı için bomboş bir yaşamı var? Gerçekten, eğer kimseyi...

13. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bence sende değişme.
  14. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu seni ülkelerine sokmayacaklar ya bir mazeret bulacaklardı tabi ki. hem hep öyle olmazmı zaten gönül vermek istemeyince bağdatta padişah olsan da nafiledir. hem ne aranır ki elin haçlısının topraklarında. bu güzel ülkemde keyifle gezilecek el değmemiş onca...
  15. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben navara kullanıcısıyım ve her ne kadar daha arabam yeni olsa da tavsiye ederim.

16. serkanx

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar giderleri vergiden düşmek için arabayı şirketin üzerine almakla hata yaptık öyleyse. pekala k2 belgesi almak için ne gerekiyor ve bedeli nedir biliyormusunuz. yok efendim ben ödemem bu parayı desem ve maliyeye takılsak ne ceza alırız. teşekkürler...
  17. serkanx

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar merhaba K2 belgesi ile ilgili bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilir mi ? bizim araçlardaki zorunluğu nedir. teşekkürler
  18. serkanx

Soğucak Kurtarma Operasyonu :)

Ynt: Soğucak Kurtarma Operasyonu :) ;D

19. serkanx

Soğucak Kurtarma Operasyonu :)

Ynt: Soğucak Kurtarma Operasyonu :) bu ruslar hep böyle ya çataktan alırsın ya da temden
  20. serkanx

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben serkan yeni bebbek gibi navara aldım. malum vergi marafı çok diye şimdilik 4*2 arbamla henüz flört ediyoruz diyebilirim. ne o beni ne de ben onu yeterince tanıyorum. siyah tavşanıma :D çeki demiri taktırıp karavan almayı planlıyorum. konu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri