Arama sonuçlarınız

1. voner

Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

Nordstar-Wohnkabinen Startseite | Nordstar Wohnkabinen @EvliyaCelebi2 konuya yaklaşımınıza tekrar teşekkür ediyorum, (Hocanın "ya tutarsa" misali) demişsiniz, yukarıda Avrupa örnek benzer Pickup karavanlar, benzer boyut ölçü ve ağırlıklarda, limitlerde, yol şerit genişliği karayolu trafik...

2. voner

Konuyla ilgili Almanya 'dan Pickup karavan Mobil kabin kullanıcısı @serkus forumda önceden aşadaki açıklamayı paylaşmış kopyalayıp yapıştırdım. Aracıyla Türkiye yede gelerek geziler yapmış... AB uyum (CE) mevzuatlarımızı ayarladığımıza göre bahse konu bu hususların bizler ve yetkililer...
  3. voner

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

@gmemik Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 @cengo1965 Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 @serkus Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 @cengo1965 Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 @serkus Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 @fsirin Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Pick-up Camper...

4. voner

Konuya akılcı yaklaşımınıza teşekkür ediyorum, bende akıl mantık yürütüyorum ve sizle zevkli bir sohbet gibide olsa konunun çözüme kavuşmasını arzuluyorum, sizden farkım bu ürünü sipariş vererek yaptırmış satın alarak sahip olmuş ve kullanıyor olmam (sizde takdir edersiniz ki bu ürünün...
  5. voner

(Araçta açık kasa kamyonet olarak teknik değişiklik yapılmadığı, içinde motor ve yürüyen aksamında, dışında kaportasında, yük kısmı açık kasasında, iç oturma düzeni koltuklarında değişiklik yapılmadığı ortadadır.) İşte bunun için mevzuat cevaz vermiyor diyoruz, sizin bizlerin yazdıkları...

6. voner

İlginize tekrar teşekkür ederim, yan dikiz aynalarda römork uzatma ayna var, büyük kasalı araçlar yan aynaları kasadan daha dışarıda olur ki geriyi yanları görerek geri manevra yaparlar ve seyir haline geriyi görürler, benim geri görüş kameramda ekranda geriyi gösteriyor (büyük kasalı araçlarda...

7. voner

Aşağıda Off-road özel üretim bir Pickup Karavan, güzel ama maliyet fiyatıda çoktur.
  8. voner

hakankizildag profilinde pickup karavan mobil kabin için güzel bir örnek var, bende aşağıda bazı Avrupa örnekler paylaşıyorum...

9. voner

Hayırlı olsun, Pickup araçlarımız mobil kabin kullanıyoruz beraber bilgi paylaşım...

Hayırlı olsun, Pickup araçlarımız mobil kabin kullanıyoruz beraber bilgi paylaşım sağlayabiliriz... iyi günler. https://www.gezenbilir.com/konu/pikap-karavan-yasal-durumu-_pino-karavan-sahtekarligi_.119490/

10. voner

Konuya katkınıza teşekkür ediyorum, Pickup karavanımla iki yıldır yurtiçi yurtdışı geziler yapıyorum sorun olmadı polis ve yol kenarı denetim istasyonu kontrollerine de rastladım. Yukarıda belirtmiştim Kabinin (Yükün) esası kendisi bütün olarak kamyonetin kasasına oturuyor yan çıkıntılar taşma...

11. voner

İlginize teşekkür ediyorum. 2 kişi için ideal rahat yeterli alan var, çift kişilik yatak (1.50x2.00 cm.) aracın üstüne uzanan alkoven kısım olduğu için oturma grubu masası (masa katlanarak istendiğinde oturma grubu 1.00x2.00 cm. ilave yatak oluyor.), elbise dolabı, malzeme eşya dolapları, mutfak...
  12. voner

Karavan gruplarında facebook Gezenbilir ve Karavan Kulübü ile Mitsubishi L 200 (Triton) TR grupların sayfalarında müteakip defalar geçen yıl, bu yıl daha yeni bu hafta Pickup karavan için paylaşım açıklamalarda bulundum... iki yıldır yurtiçi yurtdışı geziler yaptım, bu konu açıklamaya ihtiyaç...
  13. voner

Üretici firmanın imalât satış faturası - ırsaliye fatura var paylaşabilirim... Pickup araçlar yani ruhsat açık kasa kamyonetler kategori olarak hafif ticari araç sınıfına giriyor, benim aracım kendimin şahıs üzerine yani hususi ruhsatta kullanım amacı "Hususi Yük Nakli" yazıyor, eğer şirket...

14. voner

Burada önemli konu karayolları yönetmeliği trafik mevzuat açısından trafiği tehlikeye düşürmayecek şekilde trafik muayenesi güncel, araç ağırlık ve boyut taşıdığı yük limitlerinde araçların karayolunda trafikte emniyetle seyretmesi.
  15. voner

Bence mevcut mevzuat cevaz vermiyor, açıklanması gerekiyor. Yasak da değil, ben Mitsubishi L 200 Pickup karavanımla iki yıldır yurtiçi yurtdışı geziler yapıyorum sorun olmadı...
  16. voner

Sorun olmadı... Bir kere Jandarma iki kere trafik polis kontrolü rastladı onlarda bunu bilmiyorlar ilgilerini çekiyor ama sadece normal ruhsat ehliyet bakıyorlar, asıl yol kenarı denetim istasyononları var onlarada iki kere denk geldim onlar aracın ruhsat ağırlık boyut ölçüleri ve işin vergi...

17. voner

Karavan kabin kısmı ayrılıyor, dört yerinden çelik kanca bağlantı kasa şaseye bağlı sabitleniyor ve çelik bağlamaları açarak karavan kabini ayırıyorsunuz dört krikolu ayağının üzerine çıkarıyorsunuz aracınızı kullanıyorsunuz. Üzerinize almak için ortalayıp geri geri yanaşıyorsunuz krikolu...
  18. voner

Neticede 3.50 mt. boyutunda 700 kg. ağırlığında bir karavan kabin ki, çekme karavan gibi altında römork dingil gibi tertibat yok, ama imalatı formu şekli biçiminden dolayı sanırım biraz daha zahmeti. İnternette bahsedilen mahkemelik sorun 5-6 yıl önce yaşanmış internette gezenbilir de yazıları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri