Arama sonuçlarınız

1. M

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Katılıyorum

2. M

Radar..

Ynt: Radar.. Bence olur .. radarın maxımum tespıt mesafesının ıkı katına kadar cozum uretır derım ..
  3. M

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi :-))) Degerlı kardesım; Baz da tek basına oldugunda asıt kadar tehlıkelıdır, benzer özelıkler taşır. Bazın bize sempatik görünmesinin başlıca neden bize hep tehlikeli olarak ögretilen asidi notürleştirici özelliğinin olmasıdır. Ayrıca sen o eriğiye elektrik...

4. M

Radar..

Ynt: Radar.. PRF'bilmediğmiz surce menzılı konusmak cok net olmaz ama sütre gerisi olmamak kaydıyla traklamak teorıde ve pratıkte mümkün. 100-140 km ile giden bir aracın hızı ıle 10000mhz ler sevıyesınde cıkısı olan bir sektor tevcıhli radarda alınacak puls lar bunu hesaplamaya yeter. malum...
  5. M

Radar..

Ynt: Radar.. Birseyler biliyorsunuz ama eksık bılıyorsunuz sanırm. yuksek frekans sıstemlerı(lazer, elektromanyetık v. b. )artık cok ufak kaynaklardan uretılebiliyor. Anten ve hedef arasında fiziki bir mania olmadığı surece güç kaynağı ve PRF(Pulse Repatataion Frequency)'e bağlı olarak bunu...

6. M

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi "İlk montaja geldiğinde 12 volt ölçmüştüm voltajı.İkinci sefer kontrole gittiğimde bu sefer voltaj 14 volttu" Bence Sayın pikacunun aküsü oldukça sağlam. yukarıda yazdığınız voltaj değerleri bana onu söylüyor. Ayrıca siteme koyduğunuz karışımın; aşındırıci...

7. M

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sayın Pikacu; Sistemi bence iyiki almadınız ..Radyatörünüzün delinmesi size en önemli olayı göstermiş aslında ..Elektroliz.... Devam etseydiniz belkide ilerleyen zamanda motor bloğonu da delecektiniz.. Çünki bu kadar yüsek akımlarda yapılan ve tutya yada...
  8. M

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Şaka gibi ???
  9. M

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Katılmamak eldemi:-) Bu arada formu takip ettikçe Levent beyin el mahareti konusunda oldukça fazla biligye sahip oluyoruz.... Elinize sağlık

10. M

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Senı burda yanlız bırakıyorum kendı kendınle nasılsa bırını bulamayınca kendını ımha edersın.....

11. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Halen laf ebeliğine devam ediyorsunuz dolayısı ile birinci kişi net belli oldu. Biraz anlama yeteği varsa onu anlayabilmelisin.. Lafı uzatan halen devam o kisi yada bir gurp.. ne farkederki..belirli. Bu arada; diğer başlıklar için tavsiyene gerek...
  12. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster İnatla devam ediyorsun bak.. Burası gelinmesi için davet atılan bir yer değil. Burası insanların bilgiyi paylaştığı bir yer. En azından ben öyle biliyorum. Yeni bir araba bulmuş arkadaşın biri, ve bunu insanlar ile paylaşmıs. Bizde bu konudaki...

13. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Herkeze bulaşmak zorundamısın
  14. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Umarım moderatörlerin söyliyecek bir kaç sözü yada yapacak bir kaç işlemi vardır....
  15. M

Arka bahçede tek kişi ile 90 lık defender yapımı

Ynt: Arka bahçede tek kişi ile 90 lık defender yapımı Elinize saglık izlemesi gerçektem oldukça keyifli keşki burada olsa bu tur hobı paketleri

16. M

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster 1980 li yıllarda yanlış hatırlamıyorsam ARO marka renault mekniğini kullanan hafif razi araçları vardı onların yeni versiyonu gibi göründü bana
  17. M

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Doğrusözlere katılmamak eldemi? Kesinlikle haklısınız.... Saygılar Rıza
  18. M

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? Fuel cell'lerin esası normalde oksijen ve hidrojeni ters reaksiyona sokarak enerji elde etme tekniğidir . Ancak maaliyetinin yanında emniyet ve ortaya cıkan ısıyı absorbe etme halen başlı başına bir sorun teşkil etmektedir. Çünki hidrojeni ve oksijeni yüksek...

19. M

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi :-)))))))))))) Şaka gibi..................
  20. M

Motokaravan tescil prosedürü değişmiş...!

Ynt: Motokaravan tescil prosedürü değişmiş...! Herşey olabilir Ahmet bey. Maalesef bunun kontrolu zor. Yapılacak tek şey, yaşayan arkadaşların tecrübelerini iyi izlemek. Bu tecrübeler, olayı yeni yaşayacak arkadaşlara yol gösterecektir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri