Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

Şiir gibi anlatım..Harika bilgiler..Teşekkürler Tanju Bey..:)

2. SERİLA

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Gökçen bey, önce buzdolabı sonra (şimdilik) bozulan teker rulmanı, amma da maceralı gezi olmuş. Daha neler olacak bakalım merakla bekliyoruz..:)
  3. SERİLA

İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü

Aracın son durumu nasıl acaba? Bitirebildiniz mi?

4. SERİLA

Karavanımızı Doğu Karadeniz Yaylalarında Test (ağustos 2015)

Keyifli bir geziye benziyor. Devamını merakla bekliyoruz..:)
  5. SERİLA

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Hayırlı uğurlu olsun.Güzel, keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle. Tekerinize taş değmesin..:)

6. SERİLA

Gökçen bey, Portofino'da kalmıştınız galiba;).Merakla bekliyoruz gezinin devamını. :)

7. SERİLA

Dikili'de Kamp & Karavan Tesis Yatırımı

Yerinizin denize uzak olması bir dezavantaj. Ancak bazı düzenlemelerle bu olumsuzluğu giderebilirsiniz diye düşünüyorum. Söylediğiniz gibi denize belli saatlerde servis koyma güzel bir seçenek. Plajda şezlong ve şemsiyeler de olursa iyi olur . Ayrıca bütçeniz el veriyorsa kamp alanına havuz...
  8. SERİLA

Harika bir gezi yazısı olmuş. Devamını merakla bekliyoruz. Teşekkürler..:)
  9. SERİLA

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Gezenbilir'in en önemli özelliği niyeti olupta cesaret edemeyenlere o cesareti vermesi herhalde. Ailenizin desteğinin olması önemli diye düşünüyorum. Aracı almak ise yolun yarısı galiba. Gönlünüze göre yapar, keyfini çıkarırsınız inşallah. Kolay gelsin. :)

10. SERİLA

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Demir Karavan iyi iş çıkarmış, çok güzel gözüküyor. Sağlıklı ve keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim.:)

11. SERİLA

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Coşkun karavanınız çok güzel olmuş. Iyi günlerde, keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim. :)
  12. SERİLA

Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ?

Ynt: Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ? ''İşte bu gibi yatma durumlarında vergi,sigorta gibi giderlere ait borç oluşmasın diye çekme belgeli hale getirmek gerekiyor.Bu araç çekme belgeli olsa bile ne yazık ki ve ne akla hizmet ise vize harcı durmuyor.Tekrar trafiğe döneceği zaman...

13. SERİLA

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

İhsan bey aracınız hayırlı olsun. Ben de 15mt Dukato düşünüyorum. Onun için sizin aracın dönüşümü bana da güzel bir referans olacaktır. Tez zamanda bitirip keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim.
  14. SERİLA

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre İbrahim bey, tek kelimeyle harika bir bir gezi yazısı olmuş. Planlama, uygulama ve gezi sonrası burada paylaşımınız şahsen benim için ciddi bir referans olacak. Çünkü bende de aynı yaşlarda...
  15. SERİLA

Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları

Ynt: Motokaravana Başlama Ve Elektrik Sistemleri Montaj Aşamaları Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle. Bu arada dönüşümü izmir dolphin karavana yaptırdınız galiba. Nasıl memnun kaldınızmı?

16. SERİLA

Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı

Ynt: Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı Karavanınız hayırlı olsun. Imaj Karavan iyi işçilik çıkarmış gibi duruyor, ellerine sağlık. Iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle :)
  17. SERİLA

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Tasarım oldukça farklı. Aracın içini çok geniş göstermiş. Keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim..
  18. SERİLA

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese Merhaba, Yaklaşık 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum. Gerçekten üyeler arasındaki dayanışma, paylaşım, bir birini motive etme inanılmaz düzeyde. Ben de epeydir kafamda olan bir motokaravan edinme hayalime site sayesinde hız vereceğim gibi görünüyor...

19. SERİLA

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Hakan, Birkaç aydır takip ettiğim bu siteye yeni kayıt olma şansı buldum.. Özellikle motokaravan, kampçılık, geziler bölümlerini ilgiyle takip ediyorum..İzmir'den selamlar.. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri