Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

Sonbaharda Yedigöller 2015

Anlaşılan doğanın renk konusunda cömertliğini esirgemediği enfes bir yer Yedigöller..Bugüne kadar görme şansım olmadı..İnşallah en kısa zamanda bu güzel manzaraları yaşama fırsatım olur.. Paylaşım için teşekkürler Ferhat bey..:smiley:

2. SERİLA

Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?

Teşekkür ederim Mustafa bey, kapının iç tarafına bir iyilik düşündüğüm için özellikle sağlam olmasını istedim..:wink: Arkadaşlar çok araştırmalarına rağmen gizli monte edilebilecek bir menteşe bulamadılar maalesef. Başta benim de gözüme takılmıştı ancak kapının bombeli olduğu ve dışa 180°...

3. SERİLA

Kendim yapmıyorum Süleyman bey, profesyonel destek alıyorum. Daha işin başında sayılırım. İnşallah yapım sürecini ayrı bir başlık altında yayınlayacağım. Arka kapatma 2.000 TL, kayar kapı iptali ve çarpma kapı yapma 3.000 TL civarı tutacak gibi.. İşler devam ettiği için net rakam veremiyorum...
  4. SERİLA

Ben de şuan karavanımı yaptırma sürecindeyim. Arka kapıları iptal etttim kapattım, ayrıca kayar kapıyı da iptal edip çarpma kapı yaptım. Bu değ işiklikler TÜV den geçiyor sorun yok..

5. SERİLA

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Tunç bey , Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim, emeğinize sağlık çok güzel oldu, artık bundan sonra sıra keyifli geziler yapmak. Tekerinize taş değmesin, kazasız belasız sağlıklı günlerde kullunmunızı dilerim.:smiley:

6. SERİLA

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Sayenizde bir solukta kuzey avrupaya gittik ve geldik sevgili dostum. Bol resimlerle bezenmiş bilgi dolu akıcı ve güzel anlatımınız için teşekkür ederim. Muhakkak ki ileride oldukça faydalanacağım. Emeğinize ve kaleminize sağlık .:smiley:
  7. SERİLA

Elinize sağlık çok güzel oldu. Kazasız belasız keyifli günlerde kullanmanızı dilerim. Tekerinize taş değmesin.
  8. SERİLA

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Hoşgeldiniz sevgili dostum,:blush: İnanın rotayı okurken ben yoruldum ki, kimbilir siz bu uzun ve kapsamlı programı uygularken hangi maceraları yaşadınız. Bu yoğun ülke gündemi içersinde kuşkusuz sizin paylaşımlarınız bizi de oralara götürüp getirecek, bir an olsun nefes almamızı sağlayacak...

9. SERİLA

Tunç bey, öncelikle detaylı paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ben de 17 m3 Ducato panelvan aldım ve karavana çevirme işlemlerine başlayacağım inşallah, acaba ana malzemeleri (dometic camlar , fiamma hekileri, tente gibi) nereden temin ettiğinizi ve mümkünse fiyatlarını söyleyebilir misiniz...

10. SERİLA

Sizce Hangisi

Ben olsam 1 numarayı tercih ederim. Diğerlerinde sabit yatak yok. Kamp halindeyken aile fertlerinden biri dinlenmek isterse, 2 ve 3 nolu planlar buna pek imkan sağlamaz. Ayrıca ileride satmayı düşünürseniz klasik plan daha çabuk gider diye düşünüyorum. Şimideden iyi günlerde kullanın:)
  11. SERİLA

Karavan Kg / Araç Kg / Motor Hacmi Oran Soruları

Outfit Matching Car and Caravan sitesinden aracınızla ve çekeceğiniz karavanın uygunluğunu karşılaştırabilirsiniz. Listeden aracınızın marka modelini seçtikten sonra çekeceğiniz karavanın ağırlığına yakın bir karavan seçerseniz, araç-karavan uygunluğunu görebilirsiniz. Bu sitede oldukça...

12. SERİLA

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Oldukça güzel görünüyor. Kazasız, belasız, mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun
  13. SERİLA

Karavancı Adayı Testi

4 adet C ve 4 adet D. Gelecek vaat ediyorum demekki.. :):)
  14. SERİLA

Kamp Ve Karavan Turizmi Ile Ilgili Genelge

Bu gelişmeler oldukça sevindirici. Bu vesileyle bir konunun altını çizmek isterim. Şöyle ki, kamp ve karavan turizminin hak ettiği noktaya ulaşabilmesi için önemli olan hususlardan bir tanesi de örgütlenme ve dernekleşmedir. Kamp ve karavancılığa gönül veren kişiler bulundukları bölgelerdeki...

15. SERİLA

Avrupa Gezilerinde Navigasyon

Çok faydalı bilgiler. Teşekkürler.
  16. SERİLA

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Merhaba, 2001-2002 yıllarında Mostar'da 14 ay kalmıştık. Tarihi Mostar köprüsü o zaman bir Türk firması tarafından restore edilmeye başlanmıştı. Maalesef bitişine yetişemedik. Neretva nehrinin kenarında köprüye yakın noktada Başkonsolosluğumuz vardı. Türkiye'nin futbolda dünya 3. olduğu o yıl...
  17. SERİLA

Yeniden Yollardayız

Bol görsel, güzel anlatım, elinize emeğinize sağlık. Önümüzdeki yıl benzer rotayı düşünüyoruz, verdiğiniz bilgiler kuşkusuz çok faydalı olacak benim için..:)

18. SERİLA

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Gezi yazıları hep zevkli olmuştur. Takipteyim..
  19. SERİLA

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

Bir maceranın sonu...Çok güzel bir gezi yazısıydı...Emek emek planlamış, gerçekleştirilmiş ve çok faydalı bilgilerle bezenerek kaleme alınmış. Eline sağlık sevgili dostum. Paylaşım için teşekkürler.:):):)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri