Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hüseyin bey, yan kapıyı değiştirmemin nedeni sizin de belirttiğiniz gibi çarpma kapının daha pratik olması ve görsel olarak da aracın daha fazla karavana benzemesi. Arkayı ise ses, toz, ısı yalıtımı ve benim planıma daha uygun olacağı için değiştirdim.Malum benim planda aracın arka tarafında U...

2. SERİLA

Zaman yetersizliği nedeniyle biraz yavaş ilerliyoruz.. Geçen gün 1. kat izolasyon yapıldı ve karkas iskeletinin bir kısmını bitirdik..
  3. SERİLA

Bu arada buzdolabı konusunu hallettim.. Uğur'un UES 273 tipi çift kapılı buzdolabını aldım. 166 lt soğutma 41 lt. dondurma hacmine sahip olan dolabın ölçüleri karavan için çok ideal.. E55×D55×Y143 cm. Dolabın kompresörünü değiştireceğim..12V a çevireceğim. Onun için Danfoss kompresör aldım...

4. SERİLA

Herkese iyi dilekler için tekrar teşekkürler.. Sn. A. TURKOĞLU, Malzemeleri farklı kaynaklardan temin ettim, cam ve tavan havalandırmaları Bursa'dan Ertuğrul beyden aldım.( Fiyat malum kurdaki artış nedeniyle değişebilir güncel fiyatı Ertuğrul beyden isteyebilirsiniz.) Truma boiler, Thetford...
  5. SERİLA

Sn. İstanbulteks çok güzel ve orjinal bir çalışma olmuş, elinize sağlık..:smiley:

6. SERİLA

Merhaba Hakan Bey, Öncelikle kolay gelsin.Ben henüz karavanı olmayan yeni bir gezenbilir kullanıcısıyım.Sizin yapmayı planladığınız modeli daha ideal buluyorum.Araştırmalarımın sonucunda bulmuş olduğum bu modelin size fikir olması açısından yararlı olacağını düşündüğüm için aşağıda linkini...

7. SERİLA

Teşekkürler Egeboncuk, arkadaş ve dostlar yardımıyla zorlukları kolay hale getireceğiz inşallah...:wink:
  8. SERİLA

Maranga44, benim aracımda Safkar marka klima vardı. Onun kompresörünü kullandılar.. Bu değişimi Gaziemir'de bulunan Delphi firmasına yaptırdım. Normal göğüs tipi klimayı 2.600 TL civarına takıyorlarmış, benimkinin işleminde dediğim gibi kendi malzemem kullanıldığı için farklı oldu. sevket09...
  9. SERİLA

Bu arada tavanda ve kabinde ciddi bir yer kaplayan ve aynı zamanda ağırlık yapan klimayı söktürüp, yerine aracın ön göğsündeki menfezlerden hava veren klima taktırdım..

10. SERİLA

İyi dilek ve temenniler için teşekkürler.. Araçta arka oturma grubu tarafında 2. ad 110*55 cm ve 1 ad. 100*50 cm. mutfak kısmında ise 1 ad. 50*50 cm caravan cam kullanacağım.. Tavanda ise 2 ad. 50*50 led aydınlatmalı heki ve WC için 28*28 heki olacak.. 28*28 heki hariç diğer cam ve hekileri...

11. SERİLA

Serkan bey, proje hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..Bu tip paylaşımların en önemli özelliği ortak akılla en ideal, en optimum çözümü bulmak elbette..Ranza şeklindeki tek kişilk yatak için verdiğiniz fikirler çok değerli, ancak ben U şeklindeki oturma grubunun üzerine çepe...
  12. SERİLA

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim sayın tam35.. Ancak 'sürüs' kelimesinden kastınız eğer 'sürü' kelimesi ise bu pek şık olmamış doğrusu.. Araçta seyir halindeyken yolcuların kemer takması olmazsa olmaz unsurdur bizim ailede. Bu nedenle düşündüğüm modelde arkada enlemesine bulunan oturma...

13. SERİLA

Teşekkürler Süleyman bey..
  14. SERİLA

Birkaç resim daha..
  15. SERİLA

İç dizayna geçmeden önce kayar kapıyı iptal edip çarpma kapı yapmak ve arkadaki kapıları uçurup orayı da kapatmak istedim. İleride bana ısı yalıtım ve toz toprak girmesi konusunda bu değişikliğin fayda getireceğini umuyorum..:smiley:

16. SERİLA

Sn. ONEBUNE, Sn.erhanaydın41, Sn. maranga44, Sn. Akdeniz45, sn. kdrpnr ve Sn. bayar28 güzel temennileriniz için teşekkür ederim.. Aracımın planı şu şekilde olacak. Herbir kare 10 cm.ye tekabül ediyor..
  17. SERİLA

Herkese merhaba, Uzun zamandır hayalini kurduğum bir karavana sahip olma düşüncesi nihayet hayata geçmek üzere.. Bu hayale sahip pekçok kişi gibi benim de önce, acaba motokaravan mı? yoksa çekme karavan mı edinmeliyim? sorusu kafamı epeyce kurcaladı. Her ikisinin de kendisine göre avantaj ve...
  18. SERİLA

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Birbirinden değerli bilgilerle dolu günlükleri kaleme alan Özhan hanıma ve bu gezi yazısını bizimle paylaştığınız için size ayrı ayrı teşekkür ederiz.:smiley:

19. SERİLA

Izmir'den Hopa'ya Karadeniz Gezisi

Doğu Karadeniz benim de merak ettiğim bir rota. İlgiyle takip edeceğim..
  20. SERİLA

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Ben de desteklediğim gibi verilen linke girip imzamı attım.. Daha çok imza gerekli, henüz imzalayan kişi sayısı 1482...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri