Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Süper, süper, süper, Kendi karavanını kendi yapan biri olarak (2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila) çıtayı epey yükselttiğinizi söylemek hiç de abartı olmaz. Yapım aşamalarını en detayına kadar yayınlamış olmanız, gezenbilir bilgi havuzuna inanılmaz katkı sağlayacak, kendi karavanını...

2. SERİLA

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Çok güzel işçilik, olmuş, elinize sağlık. Yanlız merak ettiğim iki husus var; 1) arka bölümdeki yatak kısmı uzunlamasına iki ayrı yatak şeklinde mi olacak, yoksa klasik olarak enlemesine iki kişilik yatak şeklinde mi olacak? 2) Tuvalet kısmında lavabo ve duş olacak mı? O bölümün ölçüleri nedir...
  3. SERİLA

2018 Karavanla Orta Avrupa

Birbirinden güzel fotoğraf ve videolar içerin, faydalı bilgilerle dolu gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben gibi benzer güzergahı düşünenler için kuşkusuz iyi bir referans olacaktır. :smiley:

4. SERİLA

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Keyifle okunan çok güzel bir gezi yazısı olmuş. Videolar ise tek kelimeyle harika. Paylaşımınız için teşekkürler..:smiley:
  5. SERİLA

2018 Karavanla Orta Avrupa

Takip

6. SERİLA

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

95 cm hortum normalde ev için yeter ancak karavan için TUVTURK bakır boru isteyebilir. Ben kendi karavanımda bakır borudan tesisat çektirmiştim. Konuyu projeyi çizen makine mühendisinden teyit etmenizde fayda var. İyi gidiyorsunuz kolay gelsin..:smiley:

7. SERİLA

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Vedat abi seni buralarda görmek ne kadar güzel.. Kuşkusuz mühendislik bilgin, belirttiğin gibi yılların karavancılık deneyimin foruma ciddi katkı sağlayacaktır. Bu arada benim karavanı yaparken vermiş olduğun destek benim açımdan çok değerliydi, tekrar teşekkürler..:smiley:
  8. SERİLA

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Benim karavanımda da oturma grubu arkada. Kesinlikle bu modeli tavsiye ederim, çok rahat oluyor..:smiley:
  9. SERİLA

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Teşekkürler Mehmet bey, sizlerin paylaşımlarından edindiğim bilgiler benim için çok değerliydi. Esas ben teşekkür ederim...Beğendiğinize sevindim..Görüşmek üzere..:smiley:

10. SERİLA

Teşekkür ederim Sn. Ergunbike

11. SERİLA

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

Dubrovnik'i 15 yıl önce ziyaret ettiğimde kendimi orta çağda gibi hissetmiştim. Mükemmel bir şekilde korunmuş şehrin tarihi atmosferi oldukça etkileyiciydi. Paylaşımlarınız için teşekkürler, devamını sabırsızlıkla bekliyor olacağım.:smiley:
  12. SERİLA

Teşekkürler Sn. Okan hoca, inşallah en kısa zamanda siz de gönlünüze göre bir karavana sahip olursunuz.:smiley:

13. SERİLA

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

Sevgili dostum, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapmış olduğun geziyi bizimle paylaşmaya başladığını görmek çok sevindirici. Lezzetli bir üslupla yoğrulmuş bol bilgi ve görsellerle dolu paylaşımlarını sabırsızlıkla takip ediyor olacağım. Emeğine ve kalemine sağlık...:smiley:
  14. SERİLA

Herşey keyifli geziler , eş ve dostlarla güzel sohbetlerle için..

15. SERİLA

Herkese merhaba, Araç üzerindeki eksiklikler tamamlandı. Tavandaki son boşluğa uydu anteni takıldı.:smiley: Ardından Fiamma tente montaj edildi. Şoför arkasındaki dolap altına konumlandırdığım mini bar faaliyete geçirildi.:smiley: Çekmecelere bas-çek kilit eklendi
  16. SERİLA

Bal evinden Çiftlik koyuna geçtik. Burası gerçekten harika bir yer. Koyda yer alan 4 restoran özellikle iskeleye yanaşan tekne ve yatlara hizmet veriyor. Bu restoranlardan alış verişimizi yaptığımız için duş ve wc den faydalanmada herhangi bir sorun olmadı. Denize sıfır park alanına 10-15 araç...

17. SERİLA

Ertesi gün, kahvaltı faslından sonra içmeler sahilinde yürüyüş yapıp kahvelerimizi yudumladıktan sonra rotamızı Bayır köyü üzerinden Çiftlik koyuna çevirdik.. Yolda Marmaris Bal Evini ziyaret edip alışveriş yaptık. Balevi oldukça ilginç bir yer, ülkemizdeki arıcılığın tarihçesi hakkında hemen...
  18. SERİLA

19-22 Mayıs tarihleri arasında karavanımız ile ilk gezimizi gerçekleştirmiş olduk. 1 gece Marmaris-İçmelerde 2 gece de Çiftlik koyunda kamp dışı konakladıķ. Aslında bu gezide çok hoş bir sürpriz gerçekleşti. Ayın 17 sinde bir konu için benim gibi kendi karavanını kendi yapan ve gezenbilirde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri