Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Hayırlı uğurlu olsun, kendi karavanını kendi yapan biri olarak diyebilirim ki karavan yapım süreci keyifli ancak bir o kadar da meşakkatli bir süreçtir. Kolaylıklar dilerim

2. SERİLA

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Merhaba Osman bey, hoşbulduk..😊 İzmir'den selamlar..👋
  3. SERİLA

Herkese merhaba Uzunca bir zamandır forumu çok aktif olarak takip edememiştim. Aracıma son olarak yapmış olduğum donanım ilavesi ile ilgili olarak bilgi vermek istiyorum. Aracın imalatı aşamasında dizel ısıtıcı işini sonraya bırakmıştım. Bilindiği gibi ülkemizde dizel kuru hava ısıtıcıları genel...

4. SERİLA

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Çok güzel fikir..Ben böyle bir etkinliğe katılırım..
  5. SERİLA

Ducato 17m3 Farklı Bir Plan

Merhaba, Öncelikle hayalinizin biran önce gerçeğe dönüşmesini dilerim. Kendi karavanının kendisi yapmış birisi olarak diyebilirim ki karavan yap(tır)mak keyifli ama bir o kadar da zorlu bir süreç. Şimdeden bu yolda kolaylıklar dilerim. Sorularınıza bilgi ve tecrübelerim dahilinde şu şekilde...

6. SERİLA

Kendim Mi Yapsam Yaptırsam Mı?

15 m3 ducato dan bir karavan yapmak/yaptırmak istiyorum. Maliyeti aşağı yukarı iç dizaynı (yalıtım, elektrik, su döşemeleri, wc, duş, paneller; mobilya montajları vs) ortalama ne kadara maal olur? Hiç riske girmeden tecrübeli birine 60 bin tl ye yaptırsam daha mı mantıklı olur? 40 bine...

7. SERİLA

Zafer bey, Tebrikler çok güzel bir iş çıkardınız. Bundan sonra artık sıra keyifli gezilerde. Tekerinize taş değmesin, yollarda görüimek dileğiyle..:smiley:👏
  8. SERİLA

Kiralık Karavanla Amsterdam'dan Paris'e

Merhaba Haşmet Bey, Gerçekten bu covidli günlerde güzel bir paylaşım oldu. Gezinin devamını bekliyoruz, Paylaşım için teşekkürler
  9. SERİLA

Doğu Anadolu

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim, daha önce bu gezi yazısını fark etmemişim. Ama bu coronalı günlerde iyi geldi doğrusu. Bu arada keşke Bayburt'a kadar gitmişken pekçok kişinin bilmediği ancak 2014 yılında avrupada yılın müzesi seçilen BAKSI MÜZESI'ni de ziyaret etseydiniz.. İlgilenenler...

10. SERİLA

Sungurbey, Buradan resim yükleyemedim, sürekli hata veriyor. Özelden telefon verirseniz watsapptan gönderebilirim.

11. SERİLA

Merhaba, Öncelikle geç yanıt için özür dilerim. Son bir aydır inanılmaz bir koşuşturma içersinde geçtiğinden dolayı foruma girme fırsatım hiç olmadı doğrusu. Bu arada ben de resmen emekli oldum ancak fiilen çalışmaya devam.:smiley: Bu nedenle herhalde bir süre daha karavanın hakkını...
  12. SERİLA

Merhaba Zafer bey Dediğim gibi ben de İzmir'de 17m3 bir aracı kendim karavana çevirdim. "17m3 ducato motokaravana dönüyor-Serila" başlığıyla gezenbilirde yayınladım. Ister istemez bazı konularda tecrübe sahibi oldum, ihtiyacınız olursa bana mesajla ulaşabilirsiniz.Şuan görev gereği...

13. SERİLA

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Benim de İzmir'de kendi yaptığım 17m3 ducato karavanım var, aynı şekilde farlar çok sararmıştı. Farları zımparalayıp parlatmak biraz zahmetli bir iş, bunun yerine Shell de 25 TL ye satılan far camı temizleme kiti var. Yaklaşık 10 dakikada 2 farı...
  14. SERİLA

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

Merhaba, Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Gerçi son mesajınızdan sonra epey bir zaman geçmiş ama bence de 15m3 seçimi doğru bir tercih olmuş. 13m3 çocuklu bir aile için yetersiz olacağı kanaatindeyim. Ben de 17m3 bir Ducato'yu motokaravana dönüştürdüm. Yerleşime nasıl karar verdiniz bilmiyorum...
  15. SERİLA

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Gezi yazınızı baştan sona bir solukta okudum. Şuana kadar gerçekleştiremediğimiz ancak bu yıl düşündüğümüz Yunanistan gezisi için güzel bir referans olacak. Paylaşımınız için çok teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık.:smiley:

16. SERİLA

Merhaba Kabin üzerindeki standart sacı çıkarttık, yerine resimdekini taktık. Bu değişimi İzmir' de bulunan Aykut Dizayn isimli firma yaptı. Parça bir bütün olarak takıldı, hatırladığım kadarıyla Bursa'dan getirttiler. Jumper, Boxer ve Ducato aynı ölçülerde olduğu için sizin citroende gördüğünüz...
  17. SERİLA

Teşekkür ederim. Sormayın trafik sigortası büyük dert maalesef. Bu yıl 2200 TL ye yaptırdım. Can sıkıcı doğrusu..:smirk:
  18. SERİLA

T5 Yüksek Tavan Vb Araç Tasarımı

Bünyamin bey, Sizin planınızın aynısını Egekaravan Mehmet abi yaklaşik iki yıl önce uygulamıştı. Tek fark arka kısımda 3. yolcu koltuğu yoktu. Onun yerine arac sahibi yurtdışından ön taraftaki 2'li yolcu koltuğu için dönebilen mekanizmasını getirtmişti onu uyguladilar. WC ve duş cok başarılıydı...

19. SERİLA

Buzdolabım 220 V olmasına rağmen şuana kadar ciddi bir sıkıntı yaşamadım doğrusu. Sadece akü de bir sorun oldu firma yenisiyle değiştirdi. Zaten kampinglerde elektrik bağlantısı oluyor, ayrıca araç seyir halindeyken de şarj dinomosundan yaşam aküsü şarj oluyor. Bununla beraber ileride daha da...
  20. SERİLA

İlginiz için teşekkür ederim, umarım siz de en kısa zamanda arzu ettiğiniz gibi bir karavana sahip olursunuz :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri