Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Elektrik Tesisatı Sistem Uygunluğu

Hayırlı olsun. Aracınızda en çok elektrik tüketecek olan cihaz buzdolabıdır. Onu 3 yollu yani, 12/220/LPG ile çalışacak modelde alırsanız, yaz kış sorun yaşamadan rahat rahat kullanırsınız. Kışın güneş akülerinizi dolduramasa da, kamp alanında olmasanız da LPG tüpünüzle belki 1 aya yakın idare...

2. Tarkaner

Karavanda Lastik Patlaması

Ya hidrolik kriko alacaksınız ve yedek lastiğiniz olacak, yada 25 TL ye lastik şişiren,geçici olarak sizi en yakın lastikçiye götürecek tamir spreyi olacak. Ben 2 adet bulunduruyorum Santa Fe de. Her ne kadar elimden gelse de değiştirmeyi tercih etmiyorum. Her yerde lastikçi var. Stepne taksanız...
  3. Tarkaner

Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası

Teflon veya fiber conta kestirebilirsiniz. Amyant kesinlikle kullanmayın. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Tarkaner

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam bir de akupunktur a başlayın. Hepsi çok etkili bir şekilde formunuza ulaştırır sizi. Sürdürmenizi dilerim sporu. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarkaner

ML Serisi ?..

ML parça fiyatı olarak oldukça pahalıdır. 5 silindir sıralı motorun da bazı kronik sorunları var. 150 binde bir enjektör ister, bazı sensörleri (krank, vd) çabuk bozulur. Çok güçlü de değil, 170 HP olması lazım. Egr iptali ve remap ile 200 civarı olabilir. O kasaya ağır gelir. En önemlisi ön...

6. Tarkaner

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam Merhabalar, Garip in parasını Güçlü iç edecek gibi gözüküyor. Umarım ki hesaplı bir şekilde hallolur. Geçmiş olsun. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Tarkaner

Garip Ve Güçlü 2019

Hurda teşviği bitmeden değerlendirmek lazım hocam. Ekonomik ömrünü doldurmuş araç. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarkaner

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam geçmiş olsun. Şerefsizlere kilit dayanmaz. İçeri almak lazım. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarkaner

Sulu Webasto ile Isınma ve Sıcak Su İhtiyacının Karşılanması

Sistemde sorun yok. Termostat sadece kontak çıkışlı. Su için yeri önemsiz. Sadece devir daim pompası na start stop veriyor. Motor devresinden bağlantı yapılması sorun olabilir ama iyi bir montaj ve doğru malzeme ile yapılırsa sisteme zarar vereceğini düşünmüyorum. Fan termiği motor ısısına...

10. Tarkaner

Petrol Yakıtlı Araçların Geleceği

300-500 kW gücünde, tahmil, tahlisiye işi yapan ekskavatörlerde yapılıyor. Liman, demir çelik işletmeleri, odun, kömür depoları vb sürekli aynı sahada iş yapan makinalar için çok avantajlı. Yurtdışına da yapıyorlar. Almanya da bir ekskavatör üreticisine bile OEM olarak yaptılar. Bir sahada...

11. Tarkaner

Petrol Yakıtlı Araçların Geleceği

Kuzenim dizelleri elektirik motoruna çeviriyor. Yaklaşık 100 adet iş makinası çevirmiştir. OG besleme çekiyor, makinaya trafo koyup, invertör ile sürüyor. Belli bir bölgede çalışan (liman, fabrika vb.) Makinalarda çok verimli oluyor. 100 TL lik yakıt masrafı 25 liralara düşüyor. Üstelik dizel...
  12. Tarkaner

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam bizlerde sizi... SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Tarkaner

Yerli Webasto Taktırma

Hocam tekne şartları ile karavan bir değil. Fiber veya ahşaptır tekneniz. Karavan sac, buhar bariyeri uygulanmıyor, farklı sıcaklıklı yüzeylerde yoğuşma oluyor. Dış ortam genelde daha soğuk oluyor. En soğuk havada teknenin su altındaki sıcaklığı 4 C dir. Gövdenin 2/3 de su altındadır. SM-G965F...
  14. Tarkaner

Yaliköy

Biz yatılı kamp yapabilecek azim, beceri ve çalışkanlığa sahip değiliz malesef. Su kullanımımız çok fazla. Yazın yazlığımız Saros ta deniz kıyısında çadırımız var. Evimize 250 metre. Gündüz orada kamp ve deniz zevkimizi tatmin ediyoruz. Çadırımızın önünde ahşap lambri bir zemin, duvar ve...
  15. Tarkaner

Yaliköy

Bugün, Çatalca da bir işim olunca eşimle beraber bir Yalıköy yapalım dedik. İncek Plajına uğradık önce. Sonra da Yalıköy. Kamp yapamadık ama İstanbul çevresi görülmesi gereken yerler. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Tarkaner

Yeni Bir Karavan Hikayesi

" @tugrulakalın: Bu aslında nano teknoloji değil 50 yılı az söylemiş olabilirim. Bu malzeme seramik parçaları ile yapıştırıcı bir malzeme ile tam bilmiyorum. Kazan vs borularını izolasyon için kullanılıyor orada merkezi sistem çok kullanılıyor. Hava da soğuk böyle bir ürün bulmuşlar. Ayrıca...
  17. Tarkaner

Bu konudaki ürün sanırım biraz farklı. Seramik esaslı. Nano partikül içermeyebilir, 50 yıldır uzay araçlarında kullanılan bir malzeme olduğu söyleniyor. Karavan düşünenler bence değerlendirebilir. Ama üstüne mutlaka kauçuk köpüğü de kapanmalı. Hem sesi keser, hem de extra izolasyon olur...
  18. Tarkaner

Nano teknoloji ürünleri genelde fırça veya rulo ile aplike edilmesi tavsiye ediliyor. Dediğiniz gibi, ya dalgıç tipi başlık kullanılacak veya pulverize edilmeden likit formda sürülecek. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Tarkaner

Wolksvagen Amarok Kamp Aracı Yapımı Hakkında Yardım

Çok güzel olmuş. İyi günlerde kazasız belasız kullanın. Bende X class ve üstü çadır ile arkada ocak vs düşünüyorum. Kışın çadırı nasıl ısıttınız acaba? Webasto var mı aracınızda? SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Tarkaner

Simbonun Karavanı

24 V yok sanırım sistemde. 12 V araç devresinden tamamen bağımsız 220 V AC karavan beslemesi düşünülmüş. 200 A 2 adet yaşam aküleri ve güneş paneli 12 V diye algıladım. Yanlış mı anlamışım? SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri