Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Karavanda Su Depolarının Temizliği

Öncelikle bağlantıları düzeltin. Tuvalet giderini pis su deposuna bağlatın. Vakum yaparsa da karışabilir. Havalık gerekebilir. Nasıl bir klozet kullandınız acaba? Sonra temiz su deposunu boşaltın. 1 kere su ile doldurup klor atıp kaba temizlik-flushing yapın. Klor tabletleri veya likit klor...

2. Tarkaner

Suzuki Alırken Aracı Nerede Baktırmalı? Usta, Ekspertiz, Servis?

O yaşta bir araç için bence boya durumu önemsiz. Dikkat edilmesi gereken şey, şase ve podyelerde oynama olmaması, bakımlarının düzgün yapılmış olmasıdır. Motor durumu için en gerçek gösterge kompresyon ölçümüdür. Dyno asla motor durumunu göstermez. Diğer ön takım, yürüyen ve şanzıman durumunu...
  3. Tarkaner

Hyundai Country Karavan Yapımı

Harika olmuş, güle güle kullanın. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Tarkaner

Nissan Country Çekiş Problemi

Üstad dizel araç bujiler kızdırma bujisi. Ondan olmaz. Ateşleme yok araçta. Sente sübap bunlarda böyle arıza vermez. Tekleme yok, çekiş düşüklüğü var demiş arkadaş. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarkaner

Bence adım adım gidin. Önce DPF temizliği derim. EGR de tıkalı olabilir. Egzozcu komple egsozta da baksın. Sonra kablo tesisatı kontrol. Bunlar ucuz ve kolay olanlar. Sonra motor kompresyon ölçümü yaptırın. Sonra tekrar enjektörler bir kontrol edilsin. Sonra turbo bir daha bakılsın. Hortum vs...

6. Tarkaner

Bir çok şey yeni diyorsunuz ama, bazen revize olan parçalar yeni gibi olmuyor. DPF koku vermez. Sökülmeden tıkalı olduğu belli olmaz. Enjektörler revize olsa da eskisi gibi olmaz. Turbo bağlantısı veya revizyonu düzgün yapılmamış olabilir. Elektirik tesisatınızda eskime yıpranma kaynaklı bir...

7. Tarkaner

5,2 Şanzuman Sorunu (d'de 3 Ile Kalkması) #şanzuman #grandcherooke #5,2

Des Sanayi Sitesi ARG Servis Haydar Usta yı tavsiye ederim. Şanzıman beyni gibi gözüküyor. Geçmiş olsun. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarkaner

DPF var mı araçta? SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarkaner

Niğde’de Güvenli Otopark

Niğde Merkezi bilmiyorum ama, Bor da Sokullu Camii ve medrese civarında her yerde güvenle park edebilirsiniz. Bor küçük ve sakin bir ilçe. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Tarkaner

Hidrofor Problemleri

Hocam üstünden voltaj geçiyorsa rölesi zayıf kalmış olabilir. Bence araya bir röle kullanın. Batarya rölesi kuru kontak versin sadece, akım geçmesin üstünden. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Tarkaner

Hidrofor Problemleri

Her armatürde ayrı ayrı mı akış anahtarı var? Normalde hidrofor çıkışında tek olması lazım. Kablosunu bulup ölçü aleti ile ölçün bir. Kontak vermiyorsa dili düşmüştür veya kontağı arıza yapmış olabilir. Değiştirmek lazım. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Tarkaner

Hidrofor Problemleri

Mutfak bataryasının debisi düşmüştür bir nedenle. Flow switch yani akış anahtarı hissetmiyor, hidrofora kontak vermiyordur. Ucunda perlatör varsa söküp temizlemeyi deneyin bir. Altta vanası varsa kısılmış olabilir. Uzayan spirali varsa kıvrılmış akışı azaltıyor olabilir. SM-S908E cihazımdan...

13. Tarkaner

Jeep Wj Ön Ayna Mahuriti

Bursa Kardeşler diferansiyel e bir sorun. Netten bulabilirsiniz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Tarkaner

Solterra

‎Merhaba değerli arkadaşlar, Bugün basın lansmanına katıldığımız Subaru Solterra ile ilgili döküman ve fotoları paylaşıyorum. Aracın test sürüşünü yapamadım ama genel olarak çok başarılı. Subaru Toyota ortak çalışması ama Subaru genleri korunmuş. Sürüş olarak Xmode var, Grip Control eklenmiş...
  15. Tarkaner

Daxom Hermetik Şofben Yardım

12 m3 değil, 12 litre/dakika olacak. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Tarkaner

LPG li etiketi varsa dönüşüm yapılmıştır. Zaten sorununuz kötü yanma değil, hiç ateşleme bile olmaması. Ateşleme yapıp sönse faz ile nötr ters ise iyonizasyon elektrodu alev görmüyordur, elektrik kablolarını değiştirin diyeceğim ama değil. Hiç ateşleme olmaması suyu hissetmediği zaman yapar...
  17. Tarkaner

Akü Ve Güneş Paneli Desteği Ile Yer Tipi Klima Çalıştırılabilir Mi?

1 kW civarıdır 9.000 Btu klima. 4 kVa jeneratör den aşağısı kaldırmaz. O da 4 kVa yazan jeneratör gerçekten 4 kVa verirse. Piyasadaki çoğu Çin malı jeneratör 12 voltta ki kVa değeri ile satılıyor. Ya da etiketindeki kVa yı vermiyor. @bartek Üstadın dediği gibi, kesinlikle deneyerek almanızda...
  18. Tarkaner

En az 3 katı güçte jeneratör almanız lazım. Klima 2 kW ise 7.5 kVa dan aşağı kapasite kaldırmaz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Tarkaner

Su basıncı yetmiyor olabilir. Flow switch veya diyaframı açmaya yetmiyordur basınç. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Tarkaner

Araca klima taktırın. Çıkma komple set bulun. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR