Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Köpeğimizle Yaptığımız, Bursa -çorum ( Hattuşa ) -samsun Tur Notları, Fiyat Bilgileri

Okumaya başladım. Ama yavaş yavaş ilerliyorum. Çok güzel bir gezi ve yazı dizisi olmuş. Tebrik ediyorum. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tarkaner

2,8 Dizel & 3,7 Benzinli Karasızlık

Benzinden şaşmam. O km den sonra ne çıkacağı belli olmaz. 3.7 de ciğerli makina. Gürül gürül sesi vardır. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Tarkaner

Suzuki Jimny Ile Karavan Çekiliyor...

Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Bir dip not da ben ekleyeyim. Yokuş çıkmaktan değil, inmekten korkun. Çıktığınız viteste inmeye dikkat edin. Keyifli seyahatler dilerim. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Tarkaner

Avrupa’da Karavan Üreticileri

Karavan grup sahiplik bilgileri için çok teşekkürler. Niş marka gerçekten çok iyiymiş. Maybach gibi. Halka inmemiş hali nasıldı bilmem. Üstad, malesef GM de Opeli PSA grubuna sattı 2 sene önce. Yani Opel de artık Peugeot Citroen e kardeş oldu. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarkaner

Karavan için Hermetik Şofben

29 - 30 mbar çok fark etmez. Hatta tüp bitmeye yakın vereceği basınç daha da düşecektir. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Tarkaner

30 mbar ve 1 kg debi versin, hepsi olur. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Tarkaner

Küçük tüple değil ama marin tüple olur ancak. Marin tüpün 300 mmSs (30 mbar) çıkışlı dedantörü var. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarkaner

Küçük tüple değil ama marin tüple olur ancak. Marin tüpün 300 mmSs (30 mbar) çıkışlı dedantörü var. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarkaner

Abs ,tc Ve Ünlem Işareti Aynı Anda Yanma Problemi

Akü eskimiştir. En son ne zaman değiştirdiniz? SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Tarkaner

Almanya

Ertesi sabah yola devam edip, öğlen Viyana ya vardık. Biraz merkezi gezdik, yemek yedik ve devam ettik yola... SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Tarkaner

Almanya

2 hafta önce yola çıktık. Kapılar oldukça yoğundu. Gece Sırp-Macar kapısında beklerken, Sırp polisi 30 km uzakta başka bir kapıya yönlendirdi. Macaristan a girince bir otelde konakladık. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Tarkaner

Çekme Karavan Yurt Dışı Nakliye

Özel mesaj attım size. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Tarkaner

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Hocam SMS paketi alıp özel numaradan yolluyordur o mesajları. Sizin attığınız mesaj ona gitmez. Şahsi cep numarası değildir yani. Boşuna mesaj atmayın geri... SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Tarkaner

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Üstadım, Tramvay İstanbul'un başka bir çok ilçesinde de mevcut. Kadıköy-Moda, Bağcılar-Kabataş, Yeşilköy-Zeytinburnu gibi güzergahları var. Ayrıca Eskişehir, Kayseri vb bir çok Anadolu ilimizde de Tramvay çok yaygın. Üstelik çoğunda da yerli tramway setleri kullanılıyor. Yolları da eski Doğu...
  15. Tarkaner

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Çok geçmiş olsun. Fizik tedavi önemli. Umarız eski sağlığınıza kavuştunuz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Tarkaner

Almanya

Play store da vermedi bu uygulamayı. Belki yurtdışına çıkınca indirmeye izin verir. Ama benzer app lar var. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Tarkaner

Almanya

Çok teşekkürler Üstadım. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Tarkaner

Almanya

Cumartesi sabah çıkmayı planlıyoruz. Pazar akşamüstü varırız inşallah. Yakıt için otoyoldan çıkmaya gerek var mı? O kadar fark eder mi? Yoksa kalite açısından mı uyardınız? SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Tarkaner

Almanya

Mesut Hocam, benim SW W212 E200 CGI benzinli aracım ile gideceğiz. 8-10 lt/100 Km tüketimi var ama, konforuna değer. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Tarkaner

Almanya

Merhaba Dostlar, Eylül sonu gibi bir iş için Bremen e gideceğiz 4 kişi. BG, Sırbistan, Macaristan, Slovakya ve Çekte üzeri mi Almanya, yoksa Avusturya dan mı gidelim? Yolda nelere dikkat etmeliyiz? 3 sürücüyüz, durmadan gitmeyi düşünüyoruz. Çok çok teşekkürler, her türlü bilgi için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri