Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Kauçuk köpüğü ...flex levha kendinden yapışkanlı kaplayın geçin. En incesi bile süngerden iyidir. Üstüne birşey kaplamanıza da gerek kalmaz, kafanızı vursanız da bir şey olmaz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tarkaner

Taşyünü tavana sabitlemek için, bir tarafı yapışkanlı, çivi gibi pimler var. Pimi yapıştırıp, üstüne levhayı itiyorsunuz. Pimin ucuna kilidini geçirip bırakıyorsunuz. Adı da izopim hatta. Metrekare ye 5 adet derler ama siz daha sık atın. Bir fotosunu ekliyorum. Not: Tavana buhar bariyerini...
  3. Tarkaner

Taşyünü yapmanız çok iyi olmuş. Keşke en dış yüzeye bir buhar kesici bariyer yani naylon serseydiniz önce. Yoğuşmayı keserdi. Tavana da yapmanıza mani yok. Hem altına hem üstüne 500 micron naylon serin, yeterli olur. İlla başka malzeme olsun derseniz de kauçuk köpüğü öneririrm. Ticari adı flex...

4. Tarkaner

Hermetik Şofbene Kalorifer Peteği Bağlama

Karavanda tek bir radyatör, homojen statik ısıtma sağlayamayabilir. Fanlı bir konvektör veya flexible hava kanallı bir ısıtıcı ile bir kaç noktadan menfez ile konforlu ve homojen ısıtma daha konforlu olur. Öncelikle bunu planlayın. Tek radyatör bana yeter derseniz ne ala. Kombilerin içinde 220 V...
  5. Tarkaner

Hermetik Şofbene Kalorifer Peteği Bağlama

Yapılabilir. Hem sıcak su hem ısıtma mı istiyorsunuz? Sadece radyatör ısıtma olarak mı kullanacaksınız? Amacınızı söyleyin, ona göre emniyetli olarak yönlendireyim. Bütün emniyetleri ilave edersek 2.el kombi fiyatını geçebilir, baştan söyleyeyim. Ama teknik olarak her şey mümkün. SM-S908E...

6. Tarkaner

Satilik Capra Camper

Hangi araçlara uygun, fotoğraf var mı? Fiyat nedir? Kullanıldı mı? SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Tarkaner

Araçla Yurt Dışına Çıkacaklar, Di̇kkat!

Yeşil sigortayı Bulgar sınırından içeri girdikten sonra yaptırabiliyormuyuz? Ben hep TR de yaptırıp çıkıyorum. Hiç Bulgardan almayı denemedim. Vinyet i de benzin istasyonlarında ki kiosk lardan alıyorum. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarkaner

Çok geçmiş olsun. Zanattir, girer. Çabuk iyileşmesi dileği ile elinize sağlık. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarkaner

Daxom Markası Karavanlar Için Thermocar Yoğuşmalı Gazlı Boyler Üretti

Üstadım kırdıysam özür dilerim. Niyetimi biliyorsunuz diye düşünmüştüm. Cepten yazınca imoji lerde kısıtlı oluyor. Sonuç olarak anlatmak istediğimi linkteki yazı gayet güzel açıklamış. Dediğim gibi verimi yüksek şofben. Isı pompaları aslında bir Carnot çevrimi. Bende wiki linki vereyim...

10. Tarkaner

Bilimsel şenlendirici nüktedanlığınıza müteşekkiriz efendim. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Tarkaner

Hem evet, hem hayır. Yoğuşmalı da baca gazı ürünü olarak çıkan su buharının kütlesel enerjisini de geri kazanıyorsunuz. Alt ısıl değerden üst ısıl değere geçiliyor hesapta. Verimi yüksek kabul edin siz. Benzer şey ısı pompası için de geçeri. 1 birim elektirik enerjisi ile 3-5 birim ısı enerjisi...
  12. Tarkaner

Avans tabancası olan usta kaldı mı acaba? Kolay gelsin, merakla takip ediyoruz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Tarkaner

Hocam karbüratör olmuş, ateşleme sistemi bozmuş işi. Eskiden Tofaş Renault varken de çok uğraşırdık. Distrübütör, platin meme yapar. Meksefe arıza yapar, buji kabloları teybe girişim yapar vs, vs. EFI ye geçerseniz gücü de artacaktır. Orijinal basit ama derdi bitmez bir türlü. Nefesiniz de baya...
  14. Tarkaner

Biraz maliyetli ve Ankara da yaptırabileceğiniz bir şey tavsiye edeceğim ama.. EFI ye çevirmeyi düşündünüz mü hiç? Hem performansı artar, hem de yakıtı çok düşer. Kasa ne durumda bu arada? Kolay gelsin. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Tarkaner

Harika bir restorasyon. Hem çevreniz, hem de sizin yatkınlığınız olağanüstü iş çıkarıyor. Sıkı takipteyiz. Kolay gelsin. Not: İstanbul 'dan bir parça vs. lazım olursa, özelden yazın, bakarız icabına. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Tarkaner

Sprinter Için Özel Servis Tavsiyesi

0 (533) 038 27 34 İsmail Aday, Koluman dan ayrılıp, kendi işini kurdu. Kartal E5 köprüsünü geçince Pendiğe doğru sağ yan yolda. MB tüm ticarilere bakar. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Tarkaner

Brc Lpg Usta Tavsiye

Önce bujilerinizi kontrol edin, değiştirin gerekirse. Benzin daha yanıcı, benzinde sorun olmadan LPG da sorun çıkarıyor arızalı buji. Sonra da gaz enjektörleri. Bilgisayar görmüyor mekanik arızayı. Sadece bobini kontrol ediyor. Kral Otogaz ı tavsiye etti bir arkadaşım. Size yakın : Kral...
  18. Tarkaner

Brc Lpg Usta Tavsiye

Aracınız nedir? Benzin de normal çalışıyor mu? Bazı LPG sorunları aracın kendi sisteminden kaynaklanıyor olabiliyor. Tesisat eskiyor, kablolar ateşlemede geçirmiyor vb. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Tarkaner

Solar Sistemimle Nerede, Ne Zaman, Ne Kadar Konaklayabilirim

Üstadım ısıtıcı ile ilgili ben de Dai Shava düşünüyordum ama siz şimdi böyle diyince durdum. Mobil ufak bir ısıtıcı bakıyorum. Değiştirmeyi düşünürseniz siz ne alırdınız? SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Tarkaner

S10 Blazer Için Servis Önerisi

Kadosan da ARG servis var. Amerikan Jeep vb, araçlarda iyidirler. B ir sorun gitmeden önce. Arg Service (0216) 313 74 24 https://g.co/kgs/1n3Jeq SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri