Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Karavanlarda Yangın Güvenliği Ve Yangın Sistemleri

Üstad, FM 200 2 kg bile olsa eğer sızdırmaz bir ortamda değilse karavanda tehlikeli olabilir. Akü bölümünün sızdırmazlığını çok iyi kontrol edin mutlaka. Bazı bilgileri vereyim, FM 200 ü merak eden dostlar olabilir. "FM 200 gazlı söndürme sistemleri mahaldeki oksijen miktarını etkilemeden...

2. Tarkaner

Kari̇a Yolu - Bozburun Yarinadasi

Hepsini aynı senede mi yürüdünüz? Bravo doğrusu [emoji122] Yürümek dışında bu rotayı motosiklet ile yapmak mümkün müdür?
  3. Tarkaner

Evli̇ya Çelebi̇ Yolu

Hüseyin Bey harika çok beğendim. Tebrik ediyorum sizi de. Yürümek dışında bu rotayı başka bir araç ile yapmak mümkün müdür?

4. Tarkaner

Tiny House Vs Karavan

İmar izni varsa kesinlikle inşai yapı daha iyidir. Prefabrik ev için bile beton su basman gerekecek zaten. Üstüne tuğla duvar ve ahşap çatı çok tutmaz zaten. Tabliyeye gerek yok. Alçıpan tavan olur, OSB den yapabilirsiniz veya MDF/SUNTALAM bile olabilir.
  5. Tarkaner

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Harika gezi olmuş Janberk Bey. Yıllar önce aralık ayı sonunda gitmiştim Helsinki ye. Çok soğuktu, pek gezemedim. Ama güzel şehir, sakin ve düzenli. Keyifle okuyoruz.

6. Tarkaner

Arazi Kampları Için Araç Tavsiyesi

Usta tarafını bilmiyorum o bölgede ama Subaru Forester bakabilirsiniz. 300 e bulamazsınız ama, 350-400 bandında bulunur.

7. Tarkaner

Güney Marka Karavanım Satılıktır.

Yücel Hocam J9 idamesi zor minibüs. Sanayiden çıkamazsınız. Hepsi km si düşürülmüş, aslında hurdaya ayrılması gereken araçlar. Bizim ülkede hasbelkader gidiyor işte. Fren yok doğuştan araçta. Manevrası çok kıt, çekme karavanla bile daha rahat dönersiniz yani. Çoğunlukla sabit kullanacağım...
  8. Tarkaner

6 aylık aldım, o da 150 pound civarı idi. EU, Commonwealth, US, CA harici tüm vize istekleri ülkelere aynı tarife geçerli ama. Randevu erken bulunuyor, ama vize 2 - 3 haftadan önce çıkmıyor. Bizi çağıran firma arayıp ulaştığında vizeniz çıktı demişler, 2 hafta olmuştu.
  9. Tarkaner

10 yıllık UK vizesi 1.000 küsür pound. Bu vize işi ticarete dönmüş durumda resmen.

10. Tarkaner

Terrano 2.7 Tdi 2001 Hata Kodu

Hem akü hem de takılmış olan Chipbox tan olmuş olabilir. Amper düşükse bazen anlamsız arızalar veriyor beyinler. Hele yabancı bir beyinde devrede işe daha da sorun. Önce Chipbox u sökerek deneyin derim. Sonra da veya aynı anda da olur, akü değişimi... REA-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

11. Tarkaner

Mutlaka Görmeniz Gereken Almanya'nın En Güzel 10 Köyü!

Çok teşekkürler Üstad. Almanya en az 1 ay gezilecek bir ülke. Paranız ve zamanınız olacak. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Tarkaner

Mutlaka Görmeniz Gereken Almanya'nın En Güzel 10 Köyü!

Alman porsiyonlarını, servis kalitesi ve ortam güzelliklerini de hesaba katarsak bedava fiyatlar. Türkiye den ucuz neredeyse. Münich e gidersem mutlaka uğrayacağım Hüseyin Bey. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Tarkaner

Uyku Tulumu Önerileriniz

Yanlış anlamayın ama 7.6°C yi nasıl ölçtünüz? Yurtdışında tulum VS malzemeler daha uygun. Alın 0°C lik, geçin. -5 °C de kamp yapacak olursanız da içlik, çorap ve eşofman gibi kalın giyinin. Kafi olacaktır. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Tarkaner

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

Hocam hediye mükemmel, ama 100 kişi şartı imkansız gibi bir şey. Gene de gönlünüze sağlık. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Tarkaner

Suyun Dizel Motoruna Verdiği Zararlar Üzerine

Tabi Howes kendi ürününü pazarlamış burada. İmkan varsa elbette alkol içermeyen katkı kullanmak en iyisi olacaktır. Ama erişim kısıtlı ise bu tip ürünlere, 1 lt alkol suyun zararlarını azaltmak için mecbur kalındığında uygulanabilir diye düşünüyorum. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

16. Tarkaner

Hocam, harika yerler. Hep iş için gidince Rusya nın gezilecek yerlerini atlamışız haliyle. Tekrar nasip olur bize de inşallah. Havalar soğumadan Moskova dan kaçmak lazım ama.... Hayırlı yollar dilerim. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Tarkaner

Ovir diye geçiyor, Türki Cumhuriyetlerde de mecburidir. Değiştiğini veya kalktığını duymadım. 72 saat ten fazla kalacaksanız bildirimde bulunmalısınız. Federasyonlar arası soran olmadığı için mi sıkıntı olmadı? SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Tarkaner

2007 L200 Magnum 4x4 Yorum

Ben olsam sadece gümrük girişli ve km düşürüldüğü için dahi almam. Ne olduğu belli olmayan araçlar oluyor. Kaldı ki diğer endişeleriniz de var. Kesinlikle başka araç bakın. Hele 2.el piyasası iyice düşmüşken, başka araç bakmanız daha doğru olur. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Tarkaner

Webastoda Kalan Mazot Boşaltılmalı Mı?

Önümüz zaten kış. Mazot da kolay kolay bozulmaz. Alevlenme özelliği de yoktur. Boşaltmanıza gerek yok. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Tarkaner

Tübingen, Baden-württemberg, Almanya

Daha var ama, Tapatalk tan biraz sorun oldu, yükleyemedim. Mercedes Müzesi fotoğraflarım da var. PC den bir ara konusunu açarım inşallah. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri