Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Yelkenli Turu

Bir arkadaşımla beraber 3 günlük yelkenli turuna çıktık. Tekne 32 feet 2 kabinli 22 yaşında. Çeşme marinadan demir aldık. Güzel bir rüzgar ile seyir yaparak Hacettepe koyuna demirledik. Gece buradayız. Amaç 3 günde yelkenli kullanımı deneyimlemek. Tekne sahibi kaptanımız bu işi profesyonel...

2. Tarkaner

Hidrofor Tavsiyesi

Hocam araçta bu motor röle ile kontrol ediliyor. Röleden akım çekebilir. Siz anahtar kullanacaksınız, devre açık olacak yani eksiden mi akım çekecek? Tedbiren şaseyi de anahtardan geçirirseniz hayatta akım çekemez. Ben sadece debisinden mütereddidim. Az basıyordur diye düşünüyorum. Bunun çarkı...
  3. Tarkaner

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam hayırlı olsun, ne marka ve nereden aldınız? SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Tarkaner

Hidrofor Tavsiyesi

Hocam devreyi kesiyorsunuz zaten, akım çekmez kullanılmıyor iken. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarkaner

Trenle İstanbul Sofya

Geziniz kadar anlatımınız da çok güzel. Çok teşekkürler. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Tarkaner

Portatif Klimayi Alternatör Ve Inverterla Çalistirma

Portatif klimanın termostatı var ise sürekli kompresör devrede olmaz zaten. Eğer yoksa kompresör devresine bir dijital kuru kontak termostat bağlayıp, sıcaklık istenen değere geldiğinde kompresörü devreden çıkartarak sürekli 100A çekmesini önleyebilirsiniz. Sadece ön kabin soğutması için klima...

7. Tarkaner

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

13 veya 14 yaşımdaydım. Her biri 5 ton arpa yüklü çift römork 10 ton yük ile traktörü devirmiştim. O zaman bunu bir büyüğüm söylemişti. Tabi kaza daha büyük ders oldu ama o söz de 36 yıl oldu aklımdan çıkmadı. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarkaner

Karavan Şasi̇ Hakkinda

Özgül ağırlığı 2.8. Sacın 7.85 Alüminyum fiyatı 3 katı yüksek bile olsa en fazla % 30 -40 pahalı olur. Dışarda yaptırılmış olsa idi 2 kat fiyat çekerlerdi. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarkaner

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Keyifli tatiller dilerim. Bir öneri : Her zaman çıkabileceğiniz vites ile inin. 1 'le çıktım dediğiniz rampa 3 ile korkutucu olabilir. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Tarkaner

Karavan Şasi̇ Hakkinda

Pulse Argon makinanız ve Alüminyum kaynatacak kaynakçınız varsa şasiyi Alüminyum yapmanızı öneririm. Hem evladiyelik olur korozyona karşı, hemde en az yarı yarıya hafif olur. Alko dizaynları nı kullanabilirsiniz. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Tarkaner

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Kolay gelsin hemşerim. Depoları özel imalat mı düşünüyorsun? Paslanmaz sactan ise argon kaynağı ile yaptırmak gerek. 1 mm sac bile yeter ama kaynak yapması zor olur. Önce iyi bir argoncu bulup, en az kaç mm sac kaynatabilir konuşmak lazım. 1.5 mm i kaynatabileceğini düşünüyorum. Tesisat...
  12. Tarkaner

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

Switch ler arızalı muhtemelen. Presostatlı, genleşme depolu sisteme geçebilirsiniz. En ufağından bir depo, basıncı pompa basma yüksekliğinden 0,2 bar düşük olsun. Yani pompa 20 metre Su sütunu basıyorsa 20 mSs yani, 2 bar demek. Depo basıncını 1.8 yapın. Presostat ayarını da 1,5 - 2 bar. Oda...

13. Tarkaner

Hidrofor Tavsiyesi

HydroFlo veya WaterFlo 12 V akış şalterli pompa en basit ve ucuz çözümdür. Netten bulabilir siniz. 400 TL civarında fiyatları. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Tarkaner

Araç Yolda Giderken Mobil Klima Ile Soğutma

Bence olur. Alternatör ü güçlendirmek gerekir. Yada 2. Alternatör koymak. Ordan invertör e ayrı hat çekmek daha mantıklı. 2. Alternatör ün devreye girmesi oynar kasnak ile yapılabilir. Demeraj akımını kompanse etmek için mutlaka akünün ve invertörün uygun olması gerekir. Önce motorcu 2...
  15. Tarkaner

Elektrik Tesisatı Sistem Uygunluğu

LPG sistemi kurmanıza gerek yok. 12 veya 24 kg lık tüpler işinizi görür. Bakır boru tesisatı çekeceksiniz. Bir de tüpün webastonun ve buzdolabının gazlı bölümlerini iyi havalanabilen bölmeler olarak ayıracaksınız. Yaşam mahaline sokmayın yeter. Tavsiyem 2.el bakın, ebay vb den bir tanıdık ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri