Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Su birikmesinin sebebi nedir? Sıcaklık farkından yoğuşma olsa ayarlandıktan sonra daha yüksek sıcaklıkta çalışacak. Fark daha az olacak.
O zaman + ve - yapabilen tek termostatlarda var .
Hasan
İyi akşamlar,
3 çekmeceli mini derin dondurucular var. Bunlar kullanım açısından daha verimli gözüküyor. Ayrıca hareketten dolayı kapak açılınca içeridekilerin dışarı dökülmesi vs olmaz. Bana buzluk lazım değil. Bunların termostatını değiştirip veya yeniden ayarlayıp buzdolabı olarak...
Şimdi dikkatimi çekti arka koltuklar çok yüksek geldi. Masanın yüksekliği de öndeki koltuklara göre ayarlanmış. Masa ile koltuk arasında mesafe çok fazla değil.
Yalnız bu İngiliz karavanların mutfaklarına hastayım. 340 'ta ki masa kullanışlı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yatak topla kaldır derdi de yok. Ayrıca arkada ki kumaş kısmen soğuktan koruma sağlayabilir.
Birde bu kadar büyük arka kapı da yalıtım sorunları olabilir. Özellikle kışın soğuk...
Tabiki odun sobası. Ne elektrik tüketimi, ne mazot derdi, ne yüksek irtifa problemi. Bu soba yaklaşık 25x25 boyutlarında.
Şu minik cubic şömine sobaların fiyatları da uygun olsa. Bir de bunu koyabilecek bir araç :)
Hayırlısı olsun. Ona para bağlamak yerine bir önce ki kasa PSA araçlara bakılabilir. Hatta bazen ilanlarda uygun fiyatlı yapılmış araçlarda oluyor. Birkaç değişiklikle çok rahat kullanılabilinir.
İyi günler,
Ön farım hem su aldığı hemde şşeffaflığını kaybettigi için yeni far aldım. Fakat bizim araçlar sarı soket yeniler mor. Ara değiştirici soketi de verdiler. Fakat sorun kablo renkleri tutmuyor. Elimde eski aracın elektrik şeması var fakat yeni soketin yok. Olan arkadaşlar varsa...
Mehmet bey, detaylı paylaşımınız için çok teşekkürler. Bu rotaları düşünenler için oldukça faydalı ve detaylı bilgiler var.
Dometic dolaptan memnun musunuz? Sarfiyatı nasıl?
Araçta buzdolabı yok muydu?
Hasan