Arama sonuçlarınız

1. N

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Hayırlı olsun. Maalesef ustalar herhalde hep aynı. Hasan

2. N

12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.

Çok teşekkürler. Oldukça faydalı bilgiler var. Açıkçası tamda düşündüğüm rota.

3. N

Akülerinin Kapasitelerine Göre Doldurulma Yüzdesi Ve Dolum Kalitesi

Ctek MXS 5,0 kullanıyorum. Şarj için max 110 amp bakım için 160 amp tavsiye ediyor. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Sitesine girerseniz akü kapasitenize göre model önerisi geliyor. Products
  4. N

Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz

Kısmet. İnşallah tez vakitte gerçekleştirirsiniz.

5. N

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Çok mantıklı. Ducatolarda bardaklık sıkıntısı var. Vites kolunun sağında tek bardaklık bir yer sadece.

6. N

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Çok teşekkürler. Emeginize sağlık.
  7. N

Van Life #

Mesut Bey, Bu son zamanlarda Youtube'da sık sık rastlamaya başladığımız öncüsü sizsiniz. Bunların esamesi okunmuyorken, 3x200 amp aku kapasitelerinden bahsedilirken 100 amp yeterli olacağını, aydınlatmanın pilli lambalarla bile olabileceğini söyleyerek, yurtdışı forumlardan ornekler ekleyerek...
  8. N

Ford Transi̇t 120 T350 Hakkında Görüşleriniz.

Hayırlı olsun. Ford'lar biraz fazla yaksa da kemikli çok sağlam araçlardır. Ya Nasip'te ki araçlara benziyor. Oldukça temiz duruyor. Güle güle kullanın.

9. N

J9 Karavan

Güle güle kullanın. En güzel araç sahip olduğunuz araçtır.

10. N

Karavan'a Ilk Adım

Çok minimal bir araç olmuş. Oysa ne kadar çok ayrıntı da boğuluyoruz ki. Tam ihtiyaca göre. Güle güle gezin.
  11. N

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Şimdi farkettim. Bu tekne 2 tane viking kadının atları hayvanları ve yiyecekleri ile gömüldüğü tekne.

12. N

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Hocam ben ipad minide kullanıyorum. Ona zamanında klavyede almıştım çok rahat oluyor. Fotoları çekmek işlemek. Benim cihaz edki olduğu için mevcut sürümünü güncellemedim. Fakat şimdi yorumlara bakınca program her güncelleme için tekrar para istiyormuş. Bir kontrol edip öyle ed
  13. N

Her ne kadar günlük prograı da olsa, ben not almak için Day One uygulamasını kullanıyorum. Oldukça başarılı bir uygulama. Günlük olarak geçiyor ama özellikle gezdiğim yerleri yazarken foto ekleyerek oldukca başarılı. PDF olarak çıktıda alınabiliyor.
  14. N

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Evet dogrudur, projeyi çizecek mühendise sorabilirsiniz. Tekrar projelendirilecek çünkü.

15. N

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Sizin araç minibüs olduğundan dolayı koltuk sayısını dilekçe vererek 4+1e azaltabilirsiniz. O yazılanlar 1+2 panelvanlar için geçerli.
  16. N

Sn HGonullu bey, Çok teşekkürler, zevk ile takip ediyoruz. Ayrıca kumdan çıkmak için veya batmadan devam etmek için kumu da ıslatabilirsiniz. 2. vitesle rahat çıkarsınız. Bilmiyorum belki biliyorsunuzdur. HAsan
  17. N

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Sitede feribot şirketinin internet adresi var .260 euroya /303 Euro gibi

18. N

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Hayırlı olsun. Hayırlı müsteriler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz