Arama sonuçlarınız

1. N

Adım Adım Karavan'a Doğru

Banyo alanı aynı zamanda yola çıkarken ortalıkteki ıvır zıvırın hızlıca neta edileceği yer olarakta kullanılıyor. Veya kışın ıslak yagmurluk, şemsiye için kurutma mekanı. Ben aracımda Ctek OffRoad kullanıyorum oldukca memnunum. Araç aküsü, servis aküsü , solar panel ve alternatörü hepsi...

2. N

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Kolay gelsin. Güzel araçmış. Yalnız mutfagı oraya yerleştirince her giriş çıkışta 27 cmlik eşik atlamanız gerekecek ve mutfagın ucunu kullanırkende engel olacak.
  3. N

2010 Peugeot Boxer L4h3 Yapımı-vanbartu

Hayırlı olsun. Camları taktırmadan aracı boyatmayı ve vuruk yerlerini düzeltmediniz mi? Sonra mı yapacaksnız?

4. N

Kayar Kapı Hakkında

Mutlaka yaptırın, kaplama olduktan sonra sökme şansınız yok.
  5. N

Ctek D250 S Hakkında

Sonuçta çok mahrumiyet bölgelerine veya dünya turuna çıkmadığım için birden fazla işi yapan tek cihazları tercih ediyorum. Hem yer kaplamıyor hem de sistemim oldukça basit oluyor...

6. N

Ctek D250 S Hakkında

Malumunuz üzere sulu akü, jel akü ve agm akülerin şarj voltajı farklıdır. Jel ve agm akülerinin şarj voltajı sulu akülere göre biraz daha düşük. Sulu akü için ayarlanmış bir altenatör voltajı ile jel aküleri şarj etmeye kalkınca zarar verebiliyor. Ben cihazdan şu an için oldukça memnunum. En...

7. N

Satılık Unimog Araçlar

Merhabalar, Aksarayda adetli olarak Unimog araçlar satışa çıkmış. Anladıgım kadarı ile araçlar Jandarmanın kullandığı araçları elden çıkarıyorlar. Bu konu bayağı hareketlenecek gözüküyor. Araçlar hakkında bilgisi olan var mı? Hasan
  8. N

600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

Bence de devlet çok fazla gelir elde ederdi. Ama fiyatlar uçuk rakamlara çıkardı gene de. Ayrıca araçların büyük kısmı galeriler tarafından alınırdı gene. Ama bu araçlar piyasaya çıkınca (yurtdışına gönderilmez ise) defender fiyatları bayagı gerileyecektir.
  9. N

Umwelt-plakette - Çevre Pulu

İyi akşamlar, Türkiye'de bir adrese sipariş verdim. Ev adresime geldiler.

10. N

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

Mesut bey döktürmüşsünüz gene .

11. N

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Merhaba Mesut bey, Uzun zamandır girmiyordum açıkçası, maalesef bir zamanların vahası olan forum eski tadı vermemeye başlamıştı. Evet aracımı ancak yaptırabiliyorum. Son anda yaşanan aksililer yapım sürecini yaklaşık 2 sene ileriye attı. Fakat ilk düşündüğüm firmanın yaptıklarını gördüğüm...
  12. N

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim. Aküler aracın alternatörü ile hiçbir zaman tam olarak şarj edilemediğinden ötürü CTEK akü şarj aletini uzun zamndır kullanıyorum ve gayet memnunum. Sülfatlaşmayı önleme, akü bakımı için biçilmiş kaftan ve akünün ömrünü gerçekten uzatıyor. Kavan...

13. N

Renault Mascott Karavan Yapımı Hakkında Yardım

Bildiğim karavan yapan yerlerin büyük çoğunluğu 2022 kadar dolu olduklarını söylüyorlar . Gene de bir araştırın.
  14. N

Kaş Kamping Fiyatı 500 Tl Yapmış

Fırsatçılıkta üstümüze yok.
  15. N

Gümrük İhalesinden Satılık Araçlar

Merhaba Arkadaslar, Mersin gümrük müdürlüğünden satılık bayağı bir Patrol araç var. İhtiyacı olanların bilgisine. Saygılarımla Hasan

16. N

Evimiz Yanımızda Dünya Önümüzde 2019 Avrupa

Çok güzel rotalar. Sayenizde geziyoruz. Teşekkürler.
  17. N

Evimiz Yanımızda Dünya Önümüzde 2019 Avrupa

Facebook uygulaması olmasa geziden haberimiz olmayacaktı. Paylaşımınız için çok tesekkürler.
  18. N

4 Aile 4 Karavan Ile Norveç...

Paylaşımınız için çok teşekkürler.

19. N

Muazzez Bizi İskeçe Karnavalına Götürdü. (mart 2019)

Ancak farkına vardım. Paylaşımınız için çok teşekkürler.
  20. N

Almanya 2019

Hüseyin bey şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri