Arama sonuçlarınız

1. M

Bitmiş Karavana Ek Pencere Açma

Merhaba, keyfi o kadar çok uygulama var ki ilk muayenede aracımı banyoda lavabo yok tak öyle gel diye bırakmıştı itiraz edince de işlemi iptal edip ilk muayeneden geçirdiler. Sorduğunuzda TÜV zaten proje sonrası yapılan hiç birşeyi onaylamıyor. Benim öğrenmek istediğim bu işlemi yapan arkadaşlar...

2. M

Bitmiş Karavana Ek Pencere Açma

Merhaba karavan ruhsat şlemlerimi tamamladığım karavanıma küçük bir havalandırma penceresi açmak istiyorum, hali ile projede olmayan bir cam . TÜV de muayenede sorun yaşar mıyım? Ruhsatta sadece camlı motokaravan yazıyor.
  3. M

Ruhsat Alırken Karavan Camı Ile Ilgili Yaşanan Sorunlar Hakkında Bilgisi Olan?

Merhaba 17m3 panelvanı ma Rhinoglass ın ürettiği karavan camlarından almak istiyorum firma sahibi almadan şu bilgiyi paylaştı " Camlarımız akredite olmuş test kuruluşları tarafından test edilerek trafiğe çıkma onay belgesi almaya hak kazanmıştır. Belge teslim konusu biraz uzun sürmektedir fakat...

4. M

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Merhaba Zafer Bey bende 2008 17 m3 peugeot boxer aldım nasipse devam edeceğim İzmir de tavsiye edeceğiniz tamirci ve elektrikçi var mıdır. Malum PSA başka bir şey herkes bakmak istemiyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri