Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

2 Haftalık Karadeniz Gezisi Için Yeni Karavancıya Tavsiye

Alman dostlarımıza öneride bulunurken restoran ve lokantalarda lütfen önden FİYAT LİSTESİ talep etmelerini de önerin. Park edecekleri yerler için de yerel halktan yetkisiz şahısların gelip kendilerinden haraç ve gasp niyetiyle para talep edeceklerinin uyarısını da mutlaka yapmalısınız.

2. theodor_malinovski

2021 De Çekme Ve Motokaravancıları Neler Bekliyor

Bu yaz pandemi tedbirleri de gevşetilirse karavancılar ve zabıtalar arasında bir çok meydan muharebesine şahitlik edebiliriz. 🤣

3. theodor_malinovski

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

430 Yerine 425 neden düşünmediniz? Aynı fiyat ve aynı ölçülerde ama 425 de otomatik ve donduruculu büyük boy buzdolabı bulunuyor.
  4. theodor_malinovski

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

sağ salim vardınız mı? zarar ziyan var mı?

5. theodor_malinovski

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

kesinlikle haklısınız. şasesinden stabilizatörüne, izolasyonundan hekisine, camından iç mobilyasına, tuvaleti, tentesi, buzdolabına kadar birebir aynısını sipariş ederseniz yerli üretimin maliyeti avrupa karavanın neredeyse 2 katına mal olur. aynı standardı yakalayabilirler mi? orası da meçhul...

6. theodor_malinovski

Direksiyon setiyle daha keyifli olur. Bus simulator bende de var. Oyun bana biraz tekdüze geldi. Binen yolcudan para al, para üstü hesapla, o sırada arkada gürültü yapanları uyar, arka kapıdan kaçak binenleri kolla, sefer sonu otobüsü temizle derken biraz sıkıcı oluyor. :) ETS yi tek geçerim...
  7. theodor_malinovski

Ben de ETS2 hastasıyım. Sarıyorum yükü, açıyorum radyoyu, düşüyorum yollara. Terapi gibi geliyor. :smiley:
  8. theodor_malinovski

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Malesef sadece İstanbul bölgesinde satılıyor. Ankara'da dahi yok. Sipariş ile de getirmiyorlar. Soğuk iklim şartlarında kullanılacak bir ürünün bu şekilde pazarlanması oldukça tuhaf.

9. theodor_malinovski

Dünya Turu İçin Para Biriktirmeye Başladım

Bence GEZENBİLİR çoktan öldü. Üzerinde leş kargaları dolanıyor. Arada bir gelip gagalıyorlar. Sakinleri forum sahibine yakarıyorlar. Ölü toprağı serpildi bir kere. Tabut tahtaları arasından ışığı görmeye çalışıyoruz. Gelenlerin bazıları da en az 10 senelik başlıklara yazı yazıp canlandırmaya...

10. theodor_malinovski

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Bu kuzeyli şeytanlara edeceğiniz en güzel beddua bahçelerine bahar gelmesidir. Bunlar waldemort büyücüleri gibi kuzeyin kötülüğünü taşırlar. Bahar gelmesin, çiçek açmasın isterler. Sizin bedduanız onların duasıdır. Bilakis bahar gelsin, çiçekler açsın, Kuzeyli şeytanların gözleri kanasın...
  11. theodor_malinovski

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Saygıdeğer üstadım... Logical Fallacies chapter'ına hakim olduğunuzu düşünüyor, steril analizler diliyorum.

12. theodor_malinovski

https://yetkinreport.com/2020/10/20/covid-hastalarina-deneysel-bitkisel-kokenli-ilac-verilmis/ Kurbanlık danaya girer gibi 7 kişi yayına girmişler. Doçent olurum da rütbe atlarım diye düşünen cühela sürülerinden bir birey TC Bakan yardımcısı. Biri şuna doçentlik versin de rahatlasın. TR menşeili...
  13. theodor_malinovski

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Ah sevgili hocam.. Piyango olayı artık özelleştirildi.. belki biliyorsunuzdur...artık kimseye çıkmıyor. sistem kendi içinde hile üzerine kurulmuş. sürekli kasa kazanıyor. şinik kafalı mafya eskisi tüpçüye para kazandıracağınıza mobil internet hattınıza GB yükleseydiniz daha iyi olurdu. kısa bir...
  14. theodor_malinovski

Ücretsi̇z 15 Tlni̇zi̇ Alin Arkadaşlar Son Günler !!!!

Ben sana 15 TL vereyim de defol git şuradan.

15. theodor_malinovski

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok güzel bir karavan. Ben de geçtiğimiz aylarda aynı özelliklerde Bürstner 460 TS modelini satın aldım. Keyifle kullanıyoruz.
  16. theodor_malinovski

Ah üstadım, Bir dokunmayın bin ah işitirsiniz... Türkiye akademiasının içler acısı halini kabaca ve anlaşılır bir şekilde özetlemişsiniz. Bu söylediklerinizin aksini iddia eden var ise ben buradayım. Beklerim. Apartman üniversiteler, tabela fakülteler, karı-koca anabilim dalları başkanlıkları...
  17. theodor_malinovski

Merhaba, Öncelikle söylemeliyim ki yazdığım yazıda bu başlık altındaki kişilerin hiç birini özel olarak hedef almadım. Bu açıdan sayın @Doğrucu Davut'un alınmasına üzüldüm. Yazımın hedefi: özellikle yanlış yazarak ironi yaptığım "Alamancı" kavramının temsil ettiği lümpen sosyolojik bir sınıfın...

18. theodor_malinovski

sorular "mevcut kanunların etrafından nasıl dolaşabilirim" üzerine kurulu. Sen!... Alamancı... evet sana soruyorum.... Yaşadığın ülkede yürürlükteki mevzuatları bu kadar ince eleyip, harfi harfine hatmederek etrafından nasıl dolaşabilirim diye fikir üretiyor musun? Bu soru itibariyle o ülke...
  19. theodor_malinovski

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test (devam)

saygıdeğer elektrik mühendisi üstadım, yazdıklarınızdan anlaşılan o ki tüm teoriye hakimsiniz. İşin içine lityum piller girince hizmet-ücret-fatura adresini göstermeniz elbette anlaşılır bir durum. Lakin bu durumda forum denen bu ortamda gayet net paylaştığınız hap bilgiler sizin kendi PR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR