Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

Bipolar bozuklukların manik epizodlarında bu tür durumlarla karşılaşılabiliyor.

2. theodor_malinovski

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Kabileler ve sülaleler tarafından yönetilmeyen normal ülkelerde dün geceki kur hareketleri mutlaka soruşturma konusu olur. Gece bankalar arası piyasalar kapalıyken 18 den dolarları satıp sabah 11,70 den toplayanlar kimlerdi?
  3. theodor_malinovski

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Brrrrr....Fotoğrafa 10 saniye bakınca içim üşüdü resmen. :)

4. theodor_malinovski

hocam fotoda sağ alt köşede bir araç bozulmuş herhalde. usta mevlana gibi boynunu bükmüş
  5. theodor_malinovski

Yat Tuvaletcilerine Hayırlı Olsun, Ilk Yasak Marmaris'ten

Çok güzel bir işaret. Bırakın Almanca bilmeyi, okuma yazması olmayan biri bile bu işaretin anlamını anlayabilir. Kuralar basitleştikçe ona uyanların sayısı da artacaktır. Evrak, sepet, mevzuat işleri ile insanları belirsizlikler ile boğmamak adına yerel yönetimlerin bu tür basit kurallar ile...

6. theodor_malinovski

Ben de binek aracımda yıllarca eberspacher kullandım. Kış şartlarının sert geçtiği yerlerde saatini programlayıp sabahları sıcacık araca biniyordum. Konakladığım yerlerde gece boyu atletle yatıp uyuyordum. Mazot sarfiyatı yok denecek kadar az fakat bu cihazlar çok pis akü harcıyor. Küçük...

7. theodor_malinovski

Avc 4x4 (www.offroadaksesuar.com) Uzak Durun

Hemen bankanıza başvurun ve kredi kartı harcamanız için chargeback işlemi başlatın. Karşı taraf belli ki chargeback işlemi süresi geçsin diye oyalama taktikleri uyguluyor. Vakit kaybetmeden kredi kartınız için harcama itiraz formunu doldurun.
  8. theodor_malinovski

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

Allah sonumuzu hayır etsin. Kim bilir daha neler duyacağız.
  9. theodor_malinovski

Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Araçlarımıza gözümüz gibi bakmalıyız. Çünkü yenisini almak artık mümkün değil. Hocam size tavsiyem değişecek parçaları değiştirin. Yarın daha büyük ve masraflı arızalara yol açabilir. Önümüz kış. Güçlü, aniden bir sabah angara ayazında tamamen çalışmamaya karar...

10. theodor_malinovski

Bilgiler için çok teşekkürler. Gölbaşı merkezden direkt hat ile ulaşmak daha mantıklı olacak.

11. theodor_malinovski

Bu kış bir Ankara kültür gezisi yapmayı planlıyorum. Müzeler, sergiler falan. Karavanımla gelip Ulaşan'da kalmayı düşünüyorum. Karavanı ve aracımı orada bıraksam merkeze toplu taşıma imkanları yeterli mi? EGO otobüsü oradan geçiyor mu? Çok aktarma olur mu? Saat aralıkları çok seyrek midir? Son...
  12. theodor_malinovski

En sevdiğim mevsim. Bizde de durum bu.

13. theodor_malinovski

Göstergenin akünün voltajını göstermesi gerekir. Bence cihazın sigortalarını kontrol edin. O kadar sık atıyor ki yanında yedek sigorta vermişler.
  14. theodor_malinovski

Yücel hocam aynı şarj cihazından bende de var. Bu cihazda akünün dolu olduğunu algılayacak bir devre yok. Bağlı olduğu sürece aküleri kaynatana ve sigortası atana kadar akımı veriyor. Dikkat etmek gerek. Çok ilkel bir cihaz.
  15. theodor_malinovski

Yücel hocam resim tekniğiniz olgunlaşıyor. Sizden özgün bir eser bekliyorum.

16. theodor_malinovski

Kamping ücretleri olsun, karavan park ücretleri olsun malesef bu sene haddinden fazla arttı. Yücel hocam bana soracak olursanız karavanınızın yeri şimdilik çok güzel. Sabah okula ilk varışınızda veya ders aralarında mükemmel bir özel alanınız var. Bence kıymetini bilin. Şehir merkezlerindeki...
  17. theodor_malinovski

Bu mevsimde Abant ve Bolu yedigöller tarafları da çok güzel olur. Tam bir renk cümbüşü.
  18. theodor_malinovski

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

E-devlet sitesine girin. orada yurtdışı giriş çıkış bilgilerinin olduğu sayfanın görüntüsünü alın. O tarihlerde yurtdışına çıkmadığınızı ispatlamış olursunuz. Yurtdışına çıkmadıysanız neden yabancı ülke şebekesini kullanasınız ki? Bu durumda Turkcell'in iyi niyetli olmadığı anlaşılacaktır.

19. theodor_malinovski

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Bu topiğin tekrar hortlatılmasıyla geçmiş yeniden gözümde canlandı. İyi de oldu. Bu akıcı ve artık efsane haline gelmiş yazıyı tekrar sıkılmadan okudum. Bu vesileyle sayın @msafacan 'a yazıyı derleyip toparlayıp pdf haline getirdiği için şahsen teşekkür ederim. Çekme karavan macerasına atılmaya...
  20. theodor_malinovski

Yücel hocam buraya otoban mı yapıyorlar?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR