Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Bence il milli eğitime ve gerekirse bakanlıktaki ilgili birimlere şahsen başvurun ve okuldaki öğretmen lojmanının genel bütçeden tadilat yapılmasını ısrarla talep edin. Durumunuzu açıkça anlatın. Yol masrafının arttığını söyleyin. Mutlaka anlayışla karşılayacaklardır. Orası sadece size özel bir...

2. theodor_malinovski

Bayağı uzakmış. 110km şehir içi dur kalklarla beraber çok yakıt harcatır. Son zamlarla beraber bütçeyi çok yorar. Ki bu zamlar burada duracağa da benzemiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

3. theodor_malinovski

Maşallah hocam sizin de 10 parmağınızda on marifet. :)

4. theodor_malinovski

kamyon kuyruğu falan olur zaman kaybı olur diye düşünmüştüm.

5. theodor_malinovski

Hocam kantar istasyonunu by pass eden tali yol yok mu? Haymana tarafına giden köy yolu gibi. Onu geçip tekrar ana yola girersiniz.
  6. theodor_malinovski

Aslında müdürlük bütçesinden tadilat yapılabilir. Sizin şahsi mülkünüz değil sonuçta. Sizin tayininiz çıksa bile yeni gelen kişi kullanır.
  7. theodor_malinovski

Arabayla 16 Gece Avrupa Turu Planı / 2022 Nisan

Bankanızla görüşerek kredi kartınızın döviz ekstresi özelliğini aktif hale getirin. Yani euro ile yaptığınız harcamalar ekstrede euro olarak görünsün ve son ödeme gününde borcunuzu euro olarak ödeyin. Böylelikle hem komisyon ödememiş olursunuz hem de bankanın yaptığı kur çevirmelerinden...

8. theodor_malinovski

Yücel hocam okulun lojmanı yok mu? Eskiden köy okullarının lojmanları olurdu. Uzak yerden gelen öğretmenler lojmanlarda kalırdı.

9. theodor_malinovski

Böyle Mi Olmalı?

Ben bu tarz yerlerin karavan camping olarak lanse edilmesine ve pazarlanmasına karşıyım. Belli ki caravan camping olarak yola çıkılmış ama varılan nokta bir kulüp haline gelmiş. Sizin bir karavancı olarak oranın daimi kiracıları ile aynı statüde olmanız için bir pitch kiralamanız gerekiyor...
  10. theodor_malinovski

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

ah üstadım. bu forum ne çileler çekiyor. tüm dertleri sırtlandık. SEO (serach engine optimisation) denen AI (nam-ı diğer IT) burada nice yiğitleri küstürdü. adına PR mı desek adversiment industry mi desek bilemedim ama burada bu kadar sapına kadar karavan sevdalısı İNSAN varken birileri gelip...

11. theodor_malinovski

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

Tiny house denen "şeyler" karavan DEĞİLDİR. İmar izni olmayan yerlerde kaçak yapılaşma için türemiş ucubelerdir. Kanunlardaki boşluklardan yararlanmak için şasesine O2 belgesi alınmış olması bu nesneleri "GECEKONDU" vasfından çıkarmaz. Ben belediyelerin bu tutumunu olumlu buluyorum. Karavanı ile...
  12. theodor_malinovski

Ön-arka yük dağılımını dengeli dağıtmak gerekir. Çeki topuzuna yani dolayısıyla klavuz tekere binen yük maksimum 70-75kg olmalı. Eğer ağırlıkta sıkıntı yoksa kelepçe yeteriz geliyor olabilir. Daha kuvvetli kelepçe takılabilir. Moralinizi bozmayın. Düzelmeyecek bir sorun değil. Bana ağırlık...
  13. theodor_malinovski

Klavuz tekerin altına bir baskül koyup tartın. Tekere binen yük fazla olabilir.

14. theodor_malinovski

Bence hepsi için ayrı cihazlar alıp kurulum yapın. 3'ü bir arada olan "akıllı" cihazların fan sesinden duramazsınız. Ayrıca bunlar "akıllı" oldukları kadar da hasas aletler ve arıza yaptıklarında 3 fonksiyon birden devre dışı kalır. Ben bu cihazların karavanlara uygun olmadığını düşünenlerdenim.
  15. theodor_malinovski

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Şu an piyasadaki vadeli işlemler, motorin fiyatının bu yaz 20 TL olacağı üzerine fiyatlanıyor. Herkes planlarını buna göre yapmalı.
  16. theodor_malinovski

Geçen sene aracımın periyodik bakım ürünlerinden 4-5 takım alıp kenara stoklamıştım. Bakıma giderken parçaları yanımda götürüyorum. Sadece işçilik veriyorum. Tabi ustalar benim gibi müşteri profilinden pek hoşlanmıyor. Size de tavsiye ederim. Aracınızın filtrelerinin üzerinde yazan OEM...

17. theodor_malinovski

Yücel hocam önümüzdeki hafta çok pis kar yağışı var. Haberin olsun. Zincir, takoz, çekme halatı, yedek akü, uyku tulumu battaniye falan tedarikli ol.
  18. theodor_malinovski

Su'daki Yansımalar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler