Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Organ Bağışı Ile Ilgili Merak Ettiklerim

1. Mevtanın bağışlanan organları üzerinde akrabalarının hiç bir takdir yetkisi yoktur. Organlar miras yoluyla dahi bağışlanamaz. Organ bağışında her ne kadar liste üzerinden gidilse de öncelikle doku uyumuna bakılır. Eğer organ ihtiyacı olan kişi donörün akrabası ise doku uyumu şartı nedeniyle...

2. theodor_malinovski

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yaptığınız sözleşmede teslimat gecikmesi halinde üreticiye bir cezai şart maddesi var mı? Olduğunu zannetmiyorum. Noterden ihtar çekin ve bir avukat aracılığıyla dava açın.
  3. theodor_malinovski

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Afiyet olsun hocam. Karagedikte pazar kuruluyordur. Şehre göre fiyatları da uygundur diye tahmin ediyorum.

4. theodor_malinovski

tüfek seçimi hakkında bilgi yardımı

Benelli M4. Savunma amaçlı kullanım için 1 numaradır. Halen USMC envanterinde de kullanılan military standart bir silahtır.

5. theodor_malinovski

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Gitmeden önce satıcıya rica edin. Karavanı kantara soksun. Kantar görüntüsünü ve kantar fişini size watsaptan göndersin. Ölçüm sırasında görüntülü de arayabilir. Emin olun bunu yapmaya yanaşmayacaktır. Çünkü o karavan 750 kg üstündedir.
  6. theodor_malinovski

Kamp-da...

Güneşlik güzel olmuş. Güle güle kullanın. Keyifli kamplar dilerim.
  7. theodor_malinovski

İyi kamplar hocam. Tam konumu atar mısınız? Belki bir gün yolumuz düşer biz de ziyaret ederiz.

8. theodor_malinovski

Arabayla 16 Gece Avrupa Turu Planı / 2022 Nisan

Bu poliçe olmaz. Yeşil kart için uluslararsı standartta yabancı dilde olan kağıt poliçeyi vermeleri gerekir. Bu türkçe poliçeyi yeşil a4 kağıdına basıp vermişler. Çakallık mı desem iş bilmezlik mi desem bilemedim. Kesinlikle sorun yaşarsınız. Mutlaka orijinal yeşil kart poliçenizi talep edin.

9. theodor_malinovski

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Hayırlı olsun. Size ilk ve en önemli tavsiyem Karavanınızı almadan önce mutlaka kantara sokturup tartılmasını talep edin. Gerçekten 750 ise o zaman motor seçeneklerini konuşuruz.
  10. theodor_malinovski

Hocam senin motorsiklete de böyle bir donanım şart. :smiley:

11. theodor_malinovski

Hocam o kadar uzun mesafeda hava soğutmalı motor şişmez mi?
  12. theodor_malinovski

1915 Çanakkale Köprüsü

olur mu? birisi canlı para öbürü sene sonu vade tahvil ödemesi. :)
  13. theodor_malinovski

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yıldırım Demirören'in şahsi hesabına her hafta banka havalesi yollayın hocam. Böylelikle her hafta karın ağrısı çekmemiş oluruz.

14. theodor_malinovski

Kamp Yerinden Ayrılma Kontrol Listesi (checklist)

:) oturup ileti sayısını sayan mı varmış? Daha neler göreceğiz kim bilir. :tearsofjoy:
  15. theodor_malinovski

1915 Çanakkale Köprüsü

Kesinlikle haklısınız. Özellikle Yalova- Orhangazi-Gemlik güzergahında oluşturulmuş olan kontrol noktalarında trafik tek şeride düşürülerek kasti olarak yoğunluk yaratılıyor. Noktalarda aktif uygulama yapılmasa bile duble yolu tek şeride düşüren dubalar kaldırılmıyor ve 24 saat orada kontrol...
  16. theodor_malinovski

1915 Çanakkale Köprüsü

Çekme karavan ile bu KÖİ otoyol ve köprülerine kesinlikle girilmez. 3 dingil hesabı yapıp TIR ücreti kesiyorlar. Akıl işi değil. Çekme karavanın zaten otobanda işi ne? Tin tin devlet yolundan geze geze gitmek, feribota binmek en iyisi.

17. theodor_malinovski

Kamp Yerinden Ayrılma Kontrol Listesi (checklist)

Ben de 460 TS sahibiyim. Çok güzel bir check-list olmuş. Ek olarak ben mutfak musluğunun açma kapama koluna lastik toka geçiriyorum. Bir keresinde sabunluk yolda zıplayarak çeşmeyi açmış. Ortalık su olmuştu. Allahtan depo boşa yakındı. Yoksa ortalığı su basacaktı.
  18. theodor_malinovski

Gerçekten çok yazık. Sözün bittiği noktadayız demek ki. Adalet, sağlık ve eğitim tamamen çökmüş durumda. Bu işlerin sonu hiç iyi yere gitmiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri