Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

Ben de uzun süredir bu forumdayım. Çok aktif değilim ama arada gelip özellikle gezi yazılarını okumayı severim. Bu konuyu görünce ben de bir kaç kelam edeyim dedim. Öncelikle belirtmeliyim ki DoğrucuDavut müstear isimli yazar ile hiç bir kişisel iletişimim, paylaşımım, sohbetim, kızgınlığım...

2. theodor_malinovski

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Hocam köydeki lojman küçükse webasto ile ısıtmayı deneyebilirsin. Elektrikle ısınmak çok pahalı. Eksozu ve hava girişi bağlantılarını dışarıya verirsin. Mazot deposu da dışarıda durur. Akordeon borularla evin heryerini ucuza ısıtabilirsin..
  3. theodor_malinovski

Hocam telefona hız ölçen uygulamalardan birini yükle onu kullan. Değmez o kadar masraf etmeye.

4. theodor_malinovski

Motokaravan Ile Dünya Turu Araç Muayene Işlemleri

Her ülkede uzun süre kalmayı planlıyorsunuz. Bunlar hangi ülkeler? TC vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları gereği bir ülkede turistik amaçlı 90 günden fazla bulunamazsınız. Kaldığınız ülkelerde geçici oturma iznine mi başvuracaksınız? Vize ve ikamet süresi ihlali yaptığınız takdirde...
  5. theodor_malinovski

Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun hocam Başarılar dilerim.

6. theodor_malinovski

Mesafeyi ve fiziki şartları bilmiyorum. Denenebilir. Ama Omnidirectional Yagi anten kesin çözümdür.

7. theodor_malinovski

https://tr.aliexpress.com/item/1005001290586663.html?gatewayAdapt=glo2tur kabaca bunun gibi bir anten
  8. theodor_malinovski

2.4 Ghz Yagi anteni ile kendi modeminizin alışını kuvvetlendirebilirsiniz. Bu durumda okul tarafında modifikasyona ihtiyacınız olmaz. Bu anteni kendiniz de yapabilirsiniz. Youtube da bir çok DIY tarif mevcut. Anteni yapıp sinyal kaynağına doğru yönlendirip sabitleyin. Video...
  9. theodor_malinovski

hocam outdoor access point kurun. okulun modeminden cat-5 kablo çekerek sizin lojmanı gören bir cepheye bu cihazı monte edin. okul bahçesi dahil çok geniş bir alanda wifi ye kavuşursunuz. 25 GB internet sizin dişinizin kovuğuna yetmez...

10. theodor_malinovski

Hocam okulla lojman binası arası kaç metre? İnternet erişimi için soruyorum.

11. theodor_malinovski

Hocam bıyıklar efsaneymiş. Bir harley veya chopper yakışırmış. :smiley:
  12. theodor_malinovski

Aman hocam, festivale gitmediğiniz iyi olmuş. Korona vakaları her yerde patlamış durumda. Kalabalık yerlerden uzak durmak gerek.

13. theodor_malinovski

İyi çalışmalar hocam. Allah zihin açıklığı versin. Başarılar dilerim.
  14. theodor_malinovski

Hocam bu sıcaklarda termallere gitmek bunaltıcı olmaz mı?
  15. theodor_malinovski

Mutluysanız ve kamp ihtiyacınızı karşılıyorsa ne mutlu. İnsan bence kamp karavan hayatında mümkün olabildiğince minimalist olmalı. Şu da olsun, bu da olsun diye hacimler ve ağırlıklar artıyor. Modern yaşamın tüm konforlarını yanımızda taşımaya kalkarsak "cevat kelle"ye dönüşüyoruz. Her kim en...

16. theodor_malinovski

Yayla havası bu mevsimde iyi olur. Mis gibi orman, sessizlik, kitap... Biz de aynı durumdayız hocam. Evde netflix karşısında pineklemece, arada bir de fırsat bulursak yakın çevreye günübirlik dolaşmaca. Motorin 30 TL olunca kıpırdayamaz hale geldik.
  17. theodor_malinovski

İyi yolculuklar ve iyi kamplar dilerim. Kızılcahamam tarafları ormanlık ve güzel yerler.

18. theodor_malinovski

Hayırlısı olsun. Hepimiz maddi açıdan benzer sorunları yaşıyoruz. Ben de bu yaz bir yerlere kıpırdayacağımı sanmıyorum. Yakın çevrelerde dolaşırız en fazla. Size çalışmanızda ve sınavınızda başarılar diliyorum.
  19. theodor_malinovski

Hocam okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatili için var mı bir aktivite planı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri