Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Arazide Çekme Karavan Sorunsalı

merhaba, burada şöyle bir sıkıntı yok mu , evet tescill evet ayrı plakası var ve dediğiniz gibi muayeneye tabi. Yani siz plakalı ve tescilli olduğu müddetçe muayene yaptırmak zorundasınız , yarın öbürgün muayene cezaları faiziyle karşınıza çıkacak (trafiğe çıkmasanız bile, devlet alacağını...

2. kyenipazar41

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Merhaba. BE ehliyet icin direkt olarak direksiyon sinavi var romork takili olarak. Teorik yok. Karavaniniz hayırlı olsun
  3. kyenipazar41

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Aracınız 1.480 kg ise 1.680 kg römork çekmesi pek uygun değil... bildiğim kadarıyla aracinizin ağırlığının en fazla %80 i kadar bir römork cekmesi dogru olur. Yani 1.184 kg. Dediğim gibi bu isin çekmesi bir yana durmasi var esas... bu arada ben karavan sahibi ya da kullanıcısı değilim ukalalik...

4. kyenipazar41

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Hosgeldiniz , 1.5 dci aracinizin marka model yani ağırlığıni bilmek önemli... 110 hp çeker de bağlı olan araç karavani durdurabilir mi ?
  5. kyenipazar41

Tükiye-finlandiya Çekme Karavan Yolcuğu

Bir umut sordum işte ben de Kocaeli'denim belki hem tanisiriz dedim :)

6. kyenipazar41

Tükiye-finlandiya Çekme Karavan Yolcuğu

Merhaba , böyle bir gezi yapinca sorusu olan varsa yazabilir demek yerine bir gezi yazisi hazirlamak , fotoğraf ve videolarla süslemek faha güzel olabilir... ne de olsa kendiniz söylemişsiniz bunca yıldır forumdan bilgi ediniyorum diye. Merakla bekliyoruz

7. kyenipazar41

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

freedom058 arkadaşımız inşallah yanıtları gördü ?
  8. kyenipazar41

12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.

Begenmenize ve isinize yarayacak olmasina memnun oldum. Simdiden hayirli yolculuklar dilerim. Kismet olursa seneye ben de bir tura daha bu defa farkli bir rotada cikmayi cok istiyorum...
  9. kyenipazar41

KASIM 2018 DEKİ MESAJIM , BİRŞEY DEĞİŞMEDİ DİYE BİLİYORUM. ;) Herkese merhaba , 5 Kasım 2018 tarihi itibarıyla prosedürün son halini yazayım : 03 Kasım Cumartesi günü Aksaray Oto Mar... firmasından aracıma uygun çeki demirini taktırdım. Bana özenle hazırlandığı belli olan dosyamı da teslim...

10. kyenipazar41

merhaba , ben geçen sene taktırdım ama birşey değişmedi bildiğim kadarı ile. montajı yapan firma hem çeki demirinin standarda uygunluğu ile ilgili belgeyi veriyor hem de montaj projesini veriyor. Doğrudur muayeneye gitmeden TSE nin bürosuna gidiyorsunuz önce , onlar projeyi ve uygunluğunu araca...

11. kyenipazar41

Güzel cümleleriniz için teşekkürler ancak sanirim yanlış anladiginiz ya da benim hatalı anlattığım noktalar olmuş mesela valizlerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım ben
  12. kyenipazar41

Güzel cümleleriniz için teşekkürler ancak sanirim yanlış anladiginiz ya da benim hatalı anlattığım noktalar olmuş mesela valizlerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım ben

13. kyenipazar41

14. kyenipazar41

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim , çok naziksiniz. Video programı olarak Movavi Video Editor 15Plus kullandım , gerek youtube eğitici videoları , gerek kendisinin içerisindeki açıklayıcı kısmı gerekse kendiniz kurcalayarak birçok noktasını rahatlıkla çözebileceğiniz bir program. Büyük...
  15. kyenipazar41

herkese nazik yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederim.

16. kyenipazar41

ben teşekkür ederim , beğendiğinize sevindim.
  17. kyenipazar41

çok teşekkür ederim yorumunuz için , hayırlısı ise inşallah kısmet olur da görüşürüz.
  18. kyenipazar41

Eğrisiyle doğrusuyla videoyu yayınladım , acemilik vardır affola... Video: https://www.youtube.com/watch?v=2MF9Gm6NGDw&feature=youtu.be

19. kyenipazar41

Araba Ile Avrupaya

ben de buradan ufak bir katkıda bulunayım... 12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.
  20. kyenipazar41

İlgi gösteren , iltifatlarını esirgemeyen herkese teşekkürler. Üzgünüm ama sanırım yazacağım 3-5 satırdan fazlası kalmadı :worried: Bir tanesi ; gitmeden önce ziyaret edilecek müzelerin , sarayların vb açılış kapanış saatleri ve kapalı oldukları günlerle ilgili bilgi edinmek her zaman faydalı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri