Arama sonuçlarınız

1. M

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım peki motorun iyi yada kötü oldugunu nasıl anlarım defender ustasına goturmek yanı sanıyede baktırmak işi çözermi

2. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım ne kadar guzel ALLAH kazasız belasız sorunsuz guzel gunlerde kullandırsın ben askerde kullanmıstım 110 kasa ozman bı kez daha asık oldum asfaltta kullandım hemde bence cok guzel benımford fiestamdan rahat : ))))) pekı sahıbınden comda baktıgımda hemen hemen...
  3. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım ıstanbul anadolu yakasında oturmaktayım bu arada barıs demınde belırtmıstım gercekten aracın cok guzel senın harcaman ne oldu bu araca

4. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım anlıyorum taha cok detaylı bılgıler vermıssın cok tesekkur ederım gercekten yardımcı oldu pekı tavıseye edebılıcegınız bır ustada varmı ben gercekten yıllardır arastırıyorum bu aracları ama hıc detayına ınme fırsatım olmadı
  5. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım sevgılı barıs sana katılıyorum amacım 92 model fabrıkadan sankı 2 3 sene once cıkmıs ve orjınellıgı muhafaza edılmıs bır defender sahıbı olmak senın arabanıda cok begendım tam benım aradıgım tarzda sadece ben olsam artı jant ve lastık takabılırdım onun...

6. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım taha motor dahılmı bu fıyata yoksa motoru temı zolsada 35 mı dıyosun

7. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım sahıbınden comda motoru temız ama kaportası ve ıc dosemelerı on konsolu berbat durumda bır kac arac buldum temız bır motor uzerıne fabrıkadan alınmı sseklıne ne kadara mal edebılırım bu konuda degerlı fıkırlenırızı yada onerılerınızı okumak ısterım
  8. M

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 selamlar bende yıllardır bu defender 110 kasalara hayranlıkla bakmaktayım ama bu ask platonıkten oteye gıdemedı maselef malum amddı zorluklar ama sındı bır defender toplamak ıstıyorum fazla aksesuar ıstemıyorum benım amacım sadece ıcımdekı o askı gıdermek...
  9. M

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım selamlar bende yıllardır bu defender 110 kasalara hayranlıkla bakmaktayım ama bu ask platonıkten oteye gıdemedı maselef malum amddı zorluklar ama sındı bır defender toplamak ıstıyorum fazla aksesuar ıstemıyorum benım amacım sadece ıcımdekı o askı gıdermek...

10. M

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot selam arkadaslar bendede siyah L200 4.2 var ofsetlı jant takmak ıstıyorum ama cok fazla taşacak şekilde deil lastikleride 32 düşünüyorum sizce uygun olurmu arabaya istedigim o çöl arabası görüntüsünü alırmıyım vede arabayı zorlarmı

11. M

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? eyvallah
  12. M

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? ıyı aksamlar bende 2007 l200 4.2 var aracı 4.4 yapmam mumkunmu bu tarz bı bılgısı olan varmı ve eger yapılabılırse muaneden ne sekılde gecerım bılgısı olan yada yapan varsa benıde aydınlatırsa sevınırım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri