Arama sonuçlarınız

1. Gökhan-Deniz

T4 Elektrik Kaçağı Sorunu

Araçlarımıza müdahale ve bakım yapacak kişileri seçme ve doğru kişiyi bulma maalesef ortak problemimiz. Benim bu sorunları yaşama sebebim şans ile direkt bağlantılı. Önceki sahibi de arkadaşım ve o sorunsuz dönemler geçirdi. Onda olduğu süre içerisinde yapılan bakımların doğru ve yerinde...

2. Gökhan-Deniz

15 gün sonra merhaba, Şımarık T4 sahibi olarak kapris çekmeye devam ediyoruz, adım adım her şey halledilecek. Geçen hafta sonu Ankara'ya gidip sorunlarımızı halledelim dedik eşimle beraber ve yola çıktık Ankara gişeleri bile geçtik ama eşimin tabiri ile Tosbik gişeden geçti ve durdu. İnatçı keçi...
  3. Gökhan-Deniz

Denizatikamp

Merhaba, Karavan ve motokaravanlar için bir çalışmanız olacak mı ?

4. Gökhan-Deniz

Merhaba, Ben de bir T4 kullanıcısıyım ve benzer sorunlarla ben de boğuşuyorum. Aracı ilk aldığımda hiç sorunu yoktu ta ki noter satışı yapılana kadar, o andan itibaren sürprizler yapmaya başladı. Ankara' dan yola çıkacağım gün kısa farlar söndü aracı tekrar çalıştırınca düzeldi ben anlık röle...
  5. Gökhan-Deniz

Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?

Kısmetse 01 Ağıustos camper ile yola çıkışımız olacak. Rota Kıyıköy, Geyikli, Bozcaada, Tavaklı, Edremit, Cunda, Dikili üstünden Çandarlı. Kamp alanları için bilgi toplamaya başladık. Siz üstatlardan gelecek öneriler çok kıymetli, paylaşırsanız sevinirim.

6. Gökhan-Deniz

Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?

Merhaba, Keşke karavan ve motokaravanlar için de ufak bir alan ayırsalarmış

7. Gökhan-Deniz

Vw T4 Restorasyon

Sayın Janberkaydemir ve omnitemporal, ayırdığınız zaman ve paylaşımınız için teşekkürler, kendisi ile tanışırım. Mekanik bakım için yardımcı olmuştu. Kaporta ve boya yenilemesi için de görüşürüm
  8. Gökhan-Deniz

Vw T4 Restorasyon

Merhaba, 1999 T4 Pop Up tavanlı camper aracımızın yaşı gereği boya ve kaporta bakımına ihtiyacı var. Araç üzerinde bulunan tavan, yan güneşlik, güneş paneli gibi özellikler olması sebebiyle karavan aksesuarlarına aşina olan ustalara erişmek istiyorum. Bu alanda çalışan önerebileceğiniz yerleri...
  9. Gökhan-Deniz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir üyeleri için genel bir etkinlik düzenlenirse tecrübeli karavancılar ile bu hayata yeni başlayanlar tanışır. Tecrübeden alınacak çok şey olduğunu düşünüyorum, aracımı alırken tanıştığım karavancılardan o kısa sürede birçok bilgi aldım. CNR da görüşmek üzere ( Birbirimizi tanımak için...

10. Gökhan-Deniz

İlk yolculuğumuzu Ankara - Kızılcahamam - İstanbul olarak yaptık, ufak tefek elektrik problemleri çıkartmak gibi şımarıklıklar yapsa bile bizi üzmeden yormadan yol arkadaşlığı yaptı ve eşim ilk defa yolda giderken uyudu. :smiley: İstanbul Anadolu yakasında bir elektrikçi bularak onu...

11. Gökhan-Deniz

Herkese merhaba, Yaklaşık 1,5 senedir yapılan araştırmalar, T3 incelemeleri sonucunda aklımızda olmayan T4 Transporter 'ımız bizi geldi buldu ve 13.02.2020 tarihinde nüfusumuza geçti. Aracın sahibi Ercan Bey'e, foruma yaptığı katkıları izlediğim ve Ercan Bey vasıtası ile tanıştığım Wossa...
  12. Gökhan-Deniz

Herkese merhaba, Yaklaşık 1,5 senedir yapılan araştırmalar, T3 incelemeleri sonucunda aklımızda olmayan T4 Transporter 'ımız bizi geldi buldu ve 13.02.2020 tarihinde nüfusumuza geçti. Aracın sahibi Ercan Bey'e, foruma yaptığı katkıları izlediğim ve Ercan Bey vasıtası ile tanıştığım Wossa...

13. Gökhan-Deniz

T3 Volkswagen Klasik

Yeni araçların da çıkartabilecekleri masraflar da T3 masrafına gerçekten yakın bence, 2010 polo aracım 80.000 km de manuel şanzımanı dağıttı, şanzımanı değiştirdiğim yerde 2. hatta 3. şanzımanı değiştirenler ile tanıştım 3.000 TL hesabımı ödedim çıktım. Eşimin kullandığı hiç ezilmemiş bir araç 9...
  14. Gökhan-Deniz

T3 Volkswagen Klasik

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, usta konusu yetkili servis sürecini tamamlamış tüm araçların başına geliyor. Yetkili servisinde yetkinliği bu arada tartışılır, genellikle arızanın olduğu hatta bulunan tüm parçaları değiştirmeye başlayarak onarım yapıyorlar. Bir zamanlar sahip olduğum...
  15. Gökhan-Deniz

T3 Volkswagen Klasik

Günaydın Yeni bir başlık açmaktansa mevcut olan bu başlıktan devam etmek istedim, konuyu açan arkadaşımızdan izin isteyerek devam ediyorum. VW T3 leri eskise bile güncel olarak sempatisini koruyan bir araç olarak görmekteyim. Eşimle yapacağımız seyahatlerde içinde olmak isteyeceğimiz bir araç...

16. Gökhan-Deniz

Merhaba, 52 yaşındayım, eşimle beraber IT de çalışıyoruz. Kendimize ve sevdiklerimize daha çok zaman ayırma ve bu zamanı da keyifli ortamlar ve seyahatlerle doldurmak istiyoruz. 50 yaşından sonra kaliteli zaman nasıl geçirilir düşüncesi ile bu formu buldum, emeği geçen ve geçmekte olan herkesin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri