Arama sonuçlarınız

1. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Teşekkürler, Bu tecrübe kafamda sorular yarattı; İki aküyü şalter ile birleştirince panel her iki aküyü de şarj edebilir mi ? Birleştirince yaşam aküsünün gücü marş yapmaya niye yetmedi ? Bir de yaşam aküsü yenilemesi mi yapmalıyım ? Elektrik sisteminin montajı aşamasında bulunmadığım için...

2. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Motokaravanı evin oraya park edince tüm sistemlerin kapatılması gerektiğini hatta kapattıktan sonra kontrol edilmesi gerektiğini öğrenmiş bulunuyorum. Park ettikten sonra açık kalan multimedia ekranı aracın aküsünü ekmekle sıyırırcasına boşaltmış içinde milim güç kalmamış. Yaşam aküsü ile şalter...
  3. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Merhaba, Seyahatimizi Tavaklı hareket ile Ezine, Balıkesir, İstanbul rotası ile tamamladık. Köprü ve otoyol ücreti motokaravanlar için yüksek hatta can yakıcı diyebilirim. Köprücü bizden 250 TL, otoyolcu 188 TL aldı. Köprüden sonra arada OGS kuş gibi cıvıldıyordu onları dahil etmiyorum. Günümüz...

4. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

.
  5. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

6. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

7. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

8. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Resim yüklemede beklenmeyen sorunlar oluştu mesajını henüz aşamadım, resmiler beklemede onun için kusura bakmayın
  9. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Çok haklısınız sokakağzında otun içinde elektirik su olmayan sözde kamp sahası için kişi başı 30 TL dediler, Asos rüya kamp biraz daha iyiydi orada 120 TL verdik. Rüya kamp özellikle mangal dumanı severler için biçilmiş kaftan, biz eşimle sanırım bir süre yanmamış managalı bile görmek...

10. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Günaydın Bahsettiğiniz konulara değinmemiştim haklısınız, özür dilerim. Tatilde olmanın heyecanı sanırım , sırası ile yanıtlamaya çalışayım. Şu an tavaklı iskelesi yakını Agora tatil durağındayız , buraya Çandarlı, Asos sokakağzı tarafından geldik. Sokakağzını çok metheden vardı ama biz...

11. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Merhaba Agora kamping den selamlar girişimizi yaptık. Cem Bey ve eşi çok yardımcılar Fotoğraflar telefon kamerasında büyük olduğu için yüklemede sorun olabiliyor çözdüğümde alan fotoğraflarını da yükleyeceğim
  12. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

İyi geceler rüya camping de son gecemiz

13. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Günaydın Kısmetse yarın Tavaklı Agora Kamping e hareket edeceğiz, kamp izlenimlerini paylaşırız. Assos Rüya dan gitmek zor gelecek bize burası güzel bir alan.
  14. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Teşekkürler Tecrübesizlik had safhada 😀 Ne alacağımızı bilemeyince herşeyi aldık
  15. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

Kamp sahibi Özcan Bey ve eşi Sevinç hanıma en kolay Wapp dan ulaşabilirsiniz.

16. Gökhan-Deniz

Tospik Ile Seyahat

İlk seyahatimiz ve ilk molamızı verdik ama biz iki acemi karavandı yerleşmeye çalışırken biz nasıl sığarız paniği ile Baysa bir debelendik ter damalayan bedenler bölgesisiniz siz tahmin edin can hıraş yerleştirme çabaları birbirine olduğunca bulaşmamaya çalışan biz neyseki bi şekilde becerdik...
  17. Gökhan-Deniz

Yuksek Tavan Campervan

Merhaba, Benim aracım 6+1 motokaravan ruhsatlı Transporter. Sanırım burada aracın dönüşüm öncesi koltuk-yolcu kapasitesi. 4 kişilik yatak kapasitesi olan ancak 1+1 seyahat edilen bir araç bana anlamsız geliyor.
  18. Gökhan-Deniz

Ankara'da Mercedes Motokaravan İçin Servis

Merhaba, Şaşmaz sanayi sitesinde , Çayyolu tarafından gelip köprüyü geçtikten hemen sonra sağdan 3. paralel sokak olması lazım Altıparmak Mercedes var. Mbclubtr de iyi olduğu söylenir. Elektrik için yine aynı bölgede olan İmaj var.

19. Gökhan-Deniz

T4 Elektrik Kaçağı Sorunu

Bizim T4 340.000 de, yapılacak tek mekanik işi kaldı ki ona da zaman bulamadım. Vites kolu çok gevşek sebebi belli 3 tane lastik burç var onlar değişecek. Sizin boya kaporta işini merak ediyorum, umarım istediğinizi gibi çıkar. T4 sacı galvanizli olduğu için zor çürüyor ama aynı sebepten de...
  20. Gökhan-Deniz

T4 Elektrik Kaçağı Sorunu

Afacan arabamız bu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal