Arama sonuçlarınız

1. Gökhan-Deniz

Reimo, Pop-up Tavan Vw T4

Kopyalama ve yapıştırma yaparken o kısmı atlamışım, özür dilerim. Fiyat 175.000 TL Bilinen yer ilan numarası 1002038023

2. Gökhan-Deniz

Reimo, Pop-up Tavan Vw T4

1999 model orjinal REIMO dizayn VW T4 2.5 Transporter. Araç orjinal boyalı olup kasası çok düzgündür. Cam dizaynı, ön panjur ve far dizaynı yurtdışıdır. KARAVAN ÖZELLİKLERİ REIMO açılır POP UP tavan 6+1 oturma kapasitesi vardır Eberspacher ısıtıcı Omnistore tente Döner yolcu koltukları...
  3. Gökhan-Deniz

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Eski günleri özlemeye başladım, platinler, meksefeler, immonun atası baston kilitler. Ford Taunus, Renault 12 TS, Mercedes 115 ve niceleri. Bence mekanik yolda bırakmaz, elektronik gibi eller havada kalınmaz :)

4. Gökhan-Deniz

Ceza olasılığı düşük ama var, bu uygulamalar belediyelere verilmiş durumda, ilden ile fark olabilir. Görev düşkünü bir personele denk gelmeyelim :)

5. Gökhan-Deniz

Haklısınız :D Ayrıca 7 kişilik yatak kapasitesi de olur. :)

6. Gökhan-Deniz

Merhaba, Türkiye de belediyelerin UKOME birimlerinin kararlarını incelerseniz görebilirsiniz, diğer ülkeleri incelemedim. Google da bu konuda başlıklar bulunmakta.
  7. Gökhan-Deniz

Yerinde tespitleriniz için teşekkür ederim, SsangYong Musso Grand dışında helezon kullanan kamyonet maalesef yok. Bu yüke uygunluk ve kapasitenin arttırılması ihtiyacından doğuyor. Bu avantaj eğer taş düşürme ihtiyacınız yoksa arka koltuk konforuna olumsuz yansımakta. Yine bahsettiğiniz gibi...
  8. Gökhan-Deniz

Merhaba, Bu noktada söylemeye çalıştığım, kamyonet, panelvan tarzı ticari vasıflı araçların şehir merkezine girişlerinin izin alırlarsa serbest diğer durumda cezaya tabi olmasıydı. Yakıt cinsi belirtmemiştim.

9. Gökhan-Deniz

Sayın mehmetaliguney17, Tespitlerinizin çoğuna katılmamak mümkün değil. Biz T4 ün girme, çıkma, inme, dönme noktalarında sağladığı rahatlığa alışmış durumdayız, çekerken sorun yaşamak veya eşimden hah işte olacağı buydu lafını duymamaya çabalıyorum. İkimizde araç kullanmayı sevdiğimiz için onun...

10. Gökhan-Deniz

Merhaba, Karavanımı çekmeye dönüştürme şeklinde bir planım var. Bundan yaklaşık 2 sene önce eşimle beraber karar vererek bu dünyaya giriş yaptık. Karar aşamasına gelirken ben hep yaptığım gibi okumaya, araştırmaya, sormaya başladım. Öğrendiklerimi eşimle paylaşarak onu da bunaltmayı başardım ve...
  11. Gökhan-Deniz

Bir Aracın Kendi Aküsünü Şarj Etme Hızı Nedir?

Teorim mantıklı gelmişti, teyit eden tecrübeniz daha kıymetli. Teşekkür ederim

12. Gökhan-Deniz

Günaydın, Bu ürünü aldım, akü zayıflarsa el altında bir seçenek olsun.
  13. Gökhan-Deniz

Şalter, mantıklı bir seçim olacak benim açımdan, araçta solar sistem mevcut ancak kapalı otoparkta kaldığı için güneşten istifade edemiyorum. Dış 220 için akıllı invertörümü kullanabilirim o zaman dediğiniz gibi yaşam aküsünü ayırmam gerekecek. İlgi ve bilginiz için teşekkür ederim
  14. Gökhan-Deniz

Merhaba, Konu ile bağlantılı bir soru sormak istiyorum. Kış aylarına girdiğimizde motokaravanımı az kullanmaya başladım ve bu durum araç aküsüne olumsuz yansıyor. 3-4 günlük periyotlarda çalıştırıp 1 saate yakın dolaşıyorum ama akünün yeterli besini alamadığını düşünmekteyim. Özellikle kışın...

15. Gökhan-Deniz

Yerli Yapım Motokaravan

Günaydın, Arkadaşınızın çalışmaları görsel olarak güzel, kendisine bir öneri iletirseniz memnun olurum. Ülkemizde bu işi yapanlar dizaynı farklı yaptım derken masanın köşesi, tuvaletin duvarı, karavanın tavanı, yere yanar döner led şerit gibi şeylere odaklanıyor. Tamam tabi ki bu noktalar...
  16. Gökhan-Deniz

Açık Kasa Kamyonetten Karavan Yapılır Mı?

Maalesef o ironiyi yapmak zorundaydım, diğer türlü yapılır tabi niye yapılmasın ki şeklinde tartışmalar olacaktır. Piyasada imalat yapan firmalara baktığımda alkoven imalatı için araç bedeli hariç 100.000 - 500.000 arası fiyat koyanlar var. Bu fiyat kırılımı ilk bakışta çok mantıksız geliyor...
  17. Gökhan-Deniz

NIESMANN+BISCHOFF | Wohnmobilhersteller mit Clou Inside (niesmann-bischoff.com) buradaki karavanları aynısını sanayideki demirci, 40 yıllık minibüsü kesip yapmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Ne fark var ki ? O da demirden, kompozit kaplama malzemeden yapılmış bizim sanayi tipi olan da.

18. Gökhan-Deniz

Bence alkovenli veya camper yapımları kontrolden çıkmış bir durumda, mucit macit dizaynları ile imalat yapılıyor. Satış sitesinde iki araç gördüm inanamadım, araçların yüksekliği ile boyu nerdeyse aynı olarak kasa yapılmıştı sanki kaçak kat çıkılmış gibi. Gün geçtikçe kötüye gidiyoruz gibi...
  19. Gökhan-Deniz

Karavanist Istanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 8-16 Ocak 2022

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal