Arama sonuçlarınız

1. Gökhan-Deniz

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Günaydın, Çakmak girişine takılan dış duş aldım, avantajı ufak dalgıç pompasını kullanarak duş kullanımı dışında hortum kullanılamayan su kaynaklarından su almada ve su transfer etmede de rahatlık sağlaması.

2. Gökhan-Deniz

Cekme Karavanda Rutubet,küf

Mükerrer olduğu için sildim
  3. Gökhan-Deniz

Cekme Karavanda Rutubet,küf

Merhaba, Konunun ilgisi olduğunu düşündüğüm için buradan devam ediyorum. Karavanların kullanılmadıkları zamanlarda özellikle kışın kullanılmayacaksa bazı ön hazırlıkların yapılması gerektiğini yeni ve zor yoldan öğrendim. Yeni aldığımız karavanımız 1 yaşında ve geçen kış, hazırlığı düzgün...

4. Gökhan-Deniz

Motokaravanda Duş Sifon Sorunu

Merhaba, Araçta tek depo mu var ? Gri ve siyah aynı depoya bağlı ise ki bu yanlış ve depo giriş ağızının dar olması durumunda su en kısa ve kolay yola gider. Duş çıkışına çekvalf koymanız lazım. Bence hiç hijyen olmayan bir durum yaşıyorsunuz. Siyah su deposu artık yurtdışında kabul edilmiyor...
  5. Gökhan-Deniz

Merhaba, Dolum yaptığınızda fazlası taşıyor doldurma yerinden oradan anlayabiliyorsunuz. Su, taşımada depo çok büyük olmadığı için dalga riski oluşturmuyor. Dolu olması 45 kg yük oluşturur.

6. Gökhan-Deniz

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

Merhaba, AVIS karavan kiralama fiyatları için kampanya yapmış, çekme karavan için Carpento veriyor çeken araç ile birlikte. Karavan 750 kg altı B ehliyet ile çekilebilir. Carpento yükseklik açısından bana sıkıntı yaşatıyor, kafam direkt tavanda, siz de uzun boyluysanız buna çok takılmayın...

7. Gökhan-Deniz

Sayın İYİMühendis, tespitinizde haklısınız. Ekte aracımın teknik uygunluk belgesini iletiyorum. Hesabınıza göre aracımın 1.200 kapasitesi olması lazım ancak belgede 1.500 olarak gösterilmiş. Aradaki farkı da araç içi yolcu ve/veya yük olarak değerlendirmek lazım yoksa bir debriyaj 10.000 TL...
  8. Gökhan-Deniz

Lütfen teknik belgenizi alın oradaki değerlere bakın, alacağınız karavan yabancı ise üzerinde ağırlık etiketleri kesinlikle bulunuyor, yerlilerin bir kısmında aradım göremedim. Bu ağırlık ve kapasite değerlerine göre yüklü ağırlığı 900 Kg olan karavanları çekebilirsiniz. Unutmayın karavana...
  9. Gökhan-Deniz

Karavancilara Hükümet Mazot Desteği̇ Versi̇n

Üstat, " AAAA 750 kg altı karavanları muayene yapmıyor muyuz ? Hemen onları da bu kapsama alalım " derlerse bence kötü olur. :) Zaten O2 olması gereken ama O1 süsü verilmiş bir sürü karavan var, yanar herkes :) Saygılar.

10. Gökhan-Deniz

Ayrıca, burada da üstatların belirtiği gibi aracın beygir gücünden ziyade tork değeri daha önemli, Sizin aracın yanlış bilmiyorsam 200 Nm torku olmalı ki bu değer yüklü ağırlığı 1.000 kg altındaki karavanlar için uygun.

11. Gökhan-Deniz

Sizin aracın değerleri Araç ağılığı : 1.169 Katar Ağırlığı 2.400 olmalı, buna göre çeki kapasitesi 1.231 olmalı. Sizin 1.600 değeri aracın maksimum yüklü ağırlığı Bende 1.3 Tce duster var 1.300 çeki kapasitesi var . Adria Aviva 370 i sorunsuz çekiyor. Aracınıza çeki demiri çektirirken de lazım...
  12. Gökhan-Deniz

Merhaba, Karavanınız çeki kapasitenizin % 20 altında kalınca rahat edersiniz. 750 kg altı olarak satılan bir çok karavan yüklendiğinde 850-900 kg ağılığına yaklaşıyor. Düz yolda aracınız çeker ama rampada gidiş ve yine rampada kalkış sizi üzecektir. Outfit Matching Car and Caravan sitesinden...

13. Gökhan-Deniz

Reimo, Pop-up Tavan Vw T4

Günaydın Araç satılmıştır.
  14. Gökhan-Deniz

Amatör Karavancilar Için Ücretli Kamp Alanı Tavsiyeleri(tecrübeli Karavancı Dostlar Yazsın)

Merhaba, Hisarönü Evcan için eleştirim olacak, 2021 Eylül ayında önceden rezervasyonla gitmeme rağmen motokaravan için tuvaletlere 10m mesafede nerdeyse araç otoparkının içinde yer gösterdiler. Akşam saatlerinde ulaştığım için mecbur o gece kalmak zorunda kaldık ama sabah direkt ayrıldık. Çok...
  15. Gökhan-Deniz

Karavanda Ranza Yasakmis

TÜV çalışanının karavan detayı için TSE nin dediğinin üstüne yorum yapma şansı yok. Ruhsatta belirtilmiş olan koltuk sayısı, çeki demiri ve aracın yola elverişli olmasını denetlemekle yükümlü. Koltuk konusu önemli 1- Koltuklar CE belgeli olacak 2- Koltuklar şase bağlantılı olacak 3- Emniyet...

16. Gökhan-Deniz

Karavanda Ranza Yasakmis

Aralık ayında muayeneye girdim, TÜV elemanı tutturdu bunun sabit banyosu yok diye karavan olamaz diyor. Ben manyağım ya TSE onayını alana kadar geçici banyo yaptırdım, sonra söktürdüm. Bilmediğini bilmemek kadar tehlikeli bir şey yok. Motokaravan, çekme karavan ve camper nedir diye denetim...
  17. Gökhan-Deniz

Karavancılar Tüketici Birliği Oluşturalım, Kamp Hizmeti Için Bir Tavan Fiyat Açıklayalım...

Bu örnekleri gördükten sonra bizim hala "gri su gideri var mı ?" dememiz komik oluyor. 🤣🤣 Yılda 25 - 100 birimlik gelir ile neler yapılıyor
  18. Gökhan-Deniz

Karavancılar Tüketici Birliği Oluşturalım, Kamp Hizmeti Için Bir Tavan Fiyat Açıklayalım...

Merhaba, Hafta sonu İstanbul çevresinde yeni açılmış, altyapı olarak başarılı imkanlar sağlayan karavan tesisleri ile konuştum. Verdikleri fiyatlar ortalama olarak yıllık 15.000, aylık 1.500 TL. Bu fiyat aralıklarında %90 doluluk kapasitesindeler. Akdeniz45 üstadın dediği gibi belediyeler...

19. Gökhan-Deniz

C180 Ile Karavan Çekmek

Merhaba, Alacağınız karavanın 750 kg altında olduğundan emin olmanızı öneririm. Kemiksiz 750 olarak satılan çok karavan var maalesef.
  20. Gökhan-Deniz

Reimo, Pop-up Tavan Vw T4

Yücel Bey, sizin dünyanıza geçiş kararı verdik eşimle, artık biz de çekme karavan sahibi oluyoruz. Bu sebeple üzülerek de olsa camper satışa çıkmak zorunda kaldı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri