Arama sonuçlarınız

1. odion

Motokaravan Aksesuarları Ve Ekipmanları

Bu başlığı açmanız çok iyi olmuş, zira şu ara çok ihtiyacım var. Saygılarımla, Ahmet Hamza

2. odion

Kendi Karavanını Tasarlayıp Yaptıranlar; Ahmet Hamza

Sayın EvliyaCelebi2, Öncelikle yanıtınız ve uyarınız için çok teşekkür ederim. Her hangi bir karavanda yaşamışlığım yok. Ancak, bu konuda çok fazla inceleme yaptım ve yapabileceğimi düşünüyorum. Sırt çantasıyla çok gezmişliğim var (çok fazla ilişkisi olmasa da). Ve artık gezerken biraz rahat...
  3. odion

Değerli Arkadaşlar, Daha önce bahsettiğim ve Odeon adını verdiğim İsuzu Turkuaz midibüsün genel hatlarıyla taslak yerleşim planını ektedir. Bu çizimde yatak hareketli ve kullanılmadığı zaman sürücünün üzerine yerleşecek şekilde konumlandırılacaktır. Bu karavan da daha önce bahsettiğim gibi...

4. odion

Sayın Memret, Sizin adınıza sevindim. İsterseniz tasarım konusunda birlikte çalışabiliriz. Saygılarımla, Ahmet Hamza 555 496 7474
  5. odion

Sayın Rahip, Satın aldığım araç 2003 model isuzu turkuaz midibüs. Dolayısıyla, bu araç karavana dönüştürülecek. Benim açımdan sorarsanız sadece kendi tercihimi bu yönde kullandım. Saygılarımla, Ahmet Hamza

6. odion

Çok teşekkür ederim Sayın Gündüz. Saygılarımla, Ahmet Hamza

7. odion

Değerli Gezenbilir Forum üyeleri, Bu forumda kendi karavanını yapmaya girişen ve yardım isteyen yazıları çok okudunuz/okudum. Uzun zamandır emekli olduktan sonra bir karavan sahibi olup, bir yere yetişme acelesi olmadan ve bir kaplumbağa hızında dünyayı dolaşmak ve en sonunda vade yetince de...
  8. odion

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Zafer Bey ilginiz ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle, Ahmet Hamza
  9. odion

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir ailesini saygıyla selamlarım, Bu guruba yeni üye oldum, Adım Ahmet Hamza, Elektrik Elektronik mühendisisyim, bir kamu kurumunda çalışmaktayım. Şimdilik bu kadar. Tekrar saygılarımla, Ahmet Hamza

10. odion

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Zafer Bey Merhabalar, Siteye yani üye oldum ancak, hiçbir mesaj atlamadan bütün gönderlerinizi ve sitedeki diğer ilgili/ ilgisiz her iletiyi okumaya çalıştım. 4-5 yıl öncesinde kurduğum ve hala aynı aşamada olan hayalim, 2 yıla kadar emekli olacağım ve geri kalan yaşamımı bir karavan ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri