Arama sonuçlarınız

1. odion

Hidrafor Seçimi

Sn.Tarkaner merhaba, Bende bir midübüsü karavana çevirmeye çalışıyorum ve sıra su ve elektrik kısmına geldi. Su sistemi için yardıma ihtiyacım var ( yani nasıl bir hidrofor veya dalgıç pompa kullanmalıyım gibi). Yardımcı olabilirmisiniz. Saygılarımla, Ahmet Hamza 555 496 7474

2. odion

Hidrafor Seçimi

Sn.Tarkaner merhaba, Bende bir midübüsü karavana çevirmeye çalışıyorum ve sıra su ve elektrik kısmına geldi. Su sistemi için yardıma ihtiyacım var ( yani nasıl bir hidrofor veya dalgıç pompa kullanmalıyım gibi). Yardımcı olabilirmisiniz. Saygılarımla, Ahmet Hamza 555 496 7474
  3. odion

Sn.Tarkaner merhaba, Bende bir midübüsü karavana çevirmeye çalışıyorum ve sıra su ve elektrik...

4. odion

Kendi Karavanını Tasarlayıp Yaptıranlar; Ahmet Hamza

Sn. kyenipazar41 ve udisa, İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Sn.kyenipazar41, motokaravanın yapımı devam ediyor, kusura bakmayın zaman bulup bilgilendirme yapamıyorum. Bir de işler yavaş ilerliyor sadece pazar günleri çalışabiliyoruz. Ayrıca, Sn. memret’in bahsettiği gibi istenileni...
  5. odion

Değerli arkadaşlar merhaba, Aracın motor, şanzıman, makaslar, rot, körükler gibi yürür aksamının tamamı elden geçti. Kaporta hariç neredeyse araç sıfır konumuna geldi. Aşağıda araç motorunun sökülmüş bir halini gösteren fotoğraf var. Şimdi sıra slide-out ve verandanın yapımına yani motokarana...

6. odion

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Sn. Koray Bey merhaba, Özel mesajdan yazmıştım ama görmediğiniz düşüncesi ile buraya tekrar yazıyorum. Bilindiği üzere, Turkuaz midibüsü karavana çevirmeye çalışıyorum ve aracın ön kısmının sağ ve sol olmak üzere iki yan tarafına normal pencere yerine lumboz kullanmayı planlıyorum. Gelecek...

7. odion

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Sn. koray_P merhaba, Hani derler ya sevgi paylaştıkça çoğalır diye, aslında bilgi de paylaştıkça çoğalır. Kendine karavan edinmeye çalışan biri olarak, yaptığınız paylaşımlar için teşekkür ederim. Saygılarımla, Ahmet Hamza
  8. odion

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

Sn. MESUTKRTK merhaba, Sitede sadece birkaç kişi var böylesi bir araç alıp karavana çevirmeye çalışan. Bu da sevindirici bir olay. Ayrıca, sizin adınıza da çok sevindim. Aracınızı güle güle kullanın. Nasıl bir yerleşim planı düşünüyorsunuz, her hangi bir çalışmanız var mı? Saygılarımla, Ahmet...
  9. odion

Sn. keruyka İlginiz ve uyarılarınız için teşekkür ederim. Sizin araç, Zafer Beyin (İstanbulex) atölyesinde gördüğüm araca çok benziyor. Aynı araç mı bilmiyorum. Emek verip satışa çıkarmanıza da üzüldüm. Gönül, yollarda karşılaştığımızda korna çalarak selamlaşmak veya bir kamp yerinde araçları...

10. odion

Sn. rsomuncu, İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. İleride uygulamayı düşündüğünüz motokaravan için buralarda yararlı bilgiler edinileneceği çok açık. Zira benim bu sitede verilen bilgilerden ve yapılan tartışma sonuçlarından öğrendiklerimden bir tanesi, Motokaravanda klima...

11. odion

Sn. rsomuncu, İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. İleride uygulamayı düşündüğünüz motokaravan için buralarda yararlı bilgiler edinileneceği çok açık. Zira benim bu sitede verilen bilgilerden ve yapılan tartışma sonuçlarından öğrendiklerimden bir tanesi, Motokaravanda klima...
  12. odion

Değerli arkadaşlar merhaba, İlginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim. Sn. Sayanora, Videoyu izledim ve yerleşik hayat ile hareketli hayat (Göçebelik) farklı yaşam tarzlarıdır diye biliyorum. Bir de yarı göçebelik var, o da birçok kişinin yaptığı gibi yazın hareketli kışın yerleşik olmak...

13. odion

Sn. Kartalveat teşekkür ederim. Herkes her şeyi bilemez ama öğrenebilir. Bende bilmediğim konuları soruyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Konuya ilişkin olarak bulduğum bir çizimi gönderiyorum. Burada sadece idrar ayrılmış ve dışkı ile gri su birlikte kanalizasyon sistemine birlikte gönderilmiş...
  14. odion

Sn Kartalveat, Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. İnternet’te araştırma yaparken karşılaştığım bu linkte (Tekne Talimatları ) Tekne Talimatları başlığı ve Tuvalet ve Banyo kullanımı alt başlığı altındaki bu iki maddeyi, Teknelerin ve Karavanların ortak noktalarının çokça olduğunu...
  15. odion

Değerli Arkadaşlar Merhaba, Aracımın yürür aksamının elden geçirilmesi devam ederken benim de malzeme ve sistem arayışım devam ediyor. Bu arada uygulamayı düşündüğüm sistemlerden bir tanesini de, hangi tuvalet çeşidi uygundur tartışmasına girmeden, tuvalet ile ilgili aklıma gelen bir uygulamayı...

16. odion

Sn. Kartalveat, yanıtınız ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla, Ahmet Hamza
  17. odion

Yanıtınız için teşekkür ederim Sn. Erdeman, o yanıtı okudum. Ancak, benim araç 30 koltuklu yani oturacak yer çok ama yatacak yer olmayacak ki. O zaman ben bu aracı motokaravana dönüştüremeyeceğim anlamına mı geliyor. Her halde o minibüsler için geçerlidir diye düşünmek istiyorum. Saygılarımla...
  18. odion

Değerli Arkadaşlar Merhaba, Sn. Kartalveat, yukarıda bahsettiğiniz konuda koltuk sökme projesinden bahsetmişsiniz. Geçenlerde siteye taslak planını attığım 2003 model isuzu turkuaz midibüsü motokaravana dönüştürmeye çalışıyorum. Midibüs ruhsatta sürücü dahil 30 koltuk olarak geçiyor ve...

19. odion

Değerli Arkadaşlar Merhaba, Sn. Memret ilk defa duyduğum bu malzemeden bahsedince bende heyecanlandım ve internet üzerinden biraz araştırma yaptım. Yerli satış listelerinde ebatlarına göre değişen ve 11 TL'den 150 TL'ye kadar değişik fiyatlarda satıldığını, metrekare başına 110 watt'tan 1000...
  20. odion

Değerli Arkadaşlar, Yanıtlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Amaç ve hedef konusunda konuyu biraz açmanın doğru olacağı önerilerinizde haklısınız. Dünya'da yaklaşık 8 milyar insan yaşıyor dolayısıyla, tanışacak çok insan, görecek çok yer var. Amacım, olabildiğince bunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri