Arama sonuçlarınız

1. T

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Yapılacak olan toplantıya benimde katılmamın bir yararı veya sakıncası varmıdır. Sakıncadan kasıt sadece üyelermi katılıyor toplantıya, diğerlerine kapalı bir toplantı mı? Ahmet bey daha sonra katılmak isteyenler için şartlar daha zor olabilir derken...

2. T

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti yarin etkinlige katilacak olanlardan birisi telefon numarasi verebilirse gelipte bulamamak var isin ucunda. en azindan haberlesme imkanimiz olur.
  3. T

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Ali bey uyarınız üzerine kendimi tanışma bölümünde tanıtmış bulunmaktyım. ilginiz için teşekkür ederim...

4. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba siteyi uzun zamandır takip etmekteyim ancak tanışmak bu güne kısmet oldu. Ben Tayfun Şahinöz, Antalya'da yaşıyorum, avukatım. yaklaşık 1 ay önce mitsubishi l200 4*4 intense lüx bir araç sahibi olduk. bundan sonra bu siteyi daha sık ziyaret edip...
  5. T

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Yarın saat kaçta parkurda olacaksınız ve parkura nasıl gidilir bilgi verebilirseniz sevinirim. daha öncesinde yeri bilmeyenler için bir yerde toplanıp öylemi gidilecek. Bir sorum daha olacak, bu konularda pek bir deneyimim olmadığı için soruyorum; benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri