Arama sonuçlarınız

1. T

Nasıl Bişi Bu Mitsubishi

Ynt: Nasıl Bişi Bu Mitsubishi Yukarıdaki yükseltme kiti ile ilgili sitedeki ProntoBasso nickli kullanıcı daha önce bu kitin üretim yerinin tayland olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bununla ilgili ordaki şirketle yazışmalar yapmış ve kargo dahil bu kitin 1650 dolar civarında...

2. T

255 x 75 x 17 BF GOODRİCH ***MUD-TERRAİN***

Ynt: 255 x 75 x 17 BF GOODRİCH ***MUD-TERRAİN*** .
  3. T

255 x 75 x 17 BF GOODRİCH ***MUD-TERRAİN***

Ynt: 255 x 75 x 17 BF GOODRİCH ***MUD-TERRAİN*** Lastiklerin fotoğraflarınıda eklerseniz çok iyi olur. Birde bu lastiklerin km ve km2 olmak üzere iki çeşidi olduğunu hatırlıyorum. Sizinkiler hangisinden bilgi verebilirseniz sevinirim.

4. T

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı takip
  5. T

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? .

6. T

2008 L200 E LASTİK FİYATLARI

Ynt: 2008 L200 E LASTİK FİYATLARI Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

7. T

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi .
  8. T

BTW L200 7" Lift Kit

Ynt: BTW L200 7" Lift Kit .
  9. T

Satılık BFGoodrich Mud-Terrain T-A ® km2 Off Road Lastiği

Ynt: Satılık BFGoodrich Mud-Terrain T-A ® km2 Off Road Lastiği Bu lastiklerden başka getirmeyi planlıyormusunuz? Veya nasıl getirttiniz bu lastikleri bizde getirtbilirmiyiz..?

10. T

Satılık BFGoodrich Mud-Terrain T-A ® km2 Off Road Lastiği

Ynt: Satılık BFGoodrich Mud-Terrain T-A ® km2 Off Road Lastiği 265/75 R16 lastikler duruyormu hala..?

11. T

2008 L200 E LASTİK FİYATLARI

Ynt: 2008 L200 E LASTİK FİYATLARI Merhaba. Aracınızda herhangi bir yükseltme uygulamadan mı bu lastikleri taktınız? Yükseltme uygulamadan taktıysanız eğer herhangi bir sürtme olayı yaşadınız mı? Resimlerde gördüğüm kadarıyla aracı karlı yolda da kullanmışsınız. Karda M/T lastiklerin performansı...
  12. T

l200 lastik ve jant seçenekleri

Ynt: l200 lastik ve jant seçenekleri Lastik konusunda diger kullanicilarin herhangi bir yorumu yok sanirim...

13. T

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot 285/75 ölcüsünü kimse kullanmiyor sanirim..:S
  14. T

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Resimler çok güzel çıkmış. Eğlenceli bir pazar günü olmuş sanırım. Bir dahaki sefere bende gelirim inş. tabi daha araca herhangi bir modifikasyon yapamadık ama o da olur zamanla kısmetse..:) Pistin işletmeciliğiyle ilgilenen bir arkadaş vardı kusura...
  15. T

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot bu kadar geniş lastiklerin ne gibi olmsuzluklarıı vardır..? bu genişlikteki lastiği düşünmemin asıl nedeni yükseltme kiti kullanmadan aracı olabildiğince yerden yükseltmekti. tabi bunların hepsi aracın kaldırabileceği ölçüler olması önemli.

16. T

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Merhaba. Benim 2008 model 4x4 l200 intense lüx (ralliart bulunmakta) donanimli bir aracim oldu yakin zamanda. Ise öncelikle bir takim lastik alarak baslamak istiyorum. l200 icin 285/75 R16 lastik kullanan varmin aranizda. lastik takildigi zaman sürtme yaparma..?
  17. T

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Bende 2008 4x4 l200 sahibiyim. arac su anda off-road icin baz donanimda olsada yakin zamanda bir takim A/T lastik almayi planliyorum. arac bu haliyle grup organizasyonunda yolda kalip sorun cikarmaz diyorsaniz bende katilmak isterim. Antalya`dan katilmayi...
  18. T

Ynt: l200 lastik ve jant seçenekleri Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Tecrübelerinize güvenerek; off-road işine yeni yeni başladığım için ve şu anda tek bir takım lastik alacağım için A/T lastik alarak bu konuda biraz tecrübe edindikten sonra mı M/T lastik almak daha iyi olur yoksa...

19. T

Yaklaşık 2 ay önce 2008 model L200 intense lüx astc sistemli bir araç sahibi oldum. Formu daha önceden de takip ediyordum ama 4X4 bir araç sahibi olduktan sonra daha sık takip etmeye başladım. Benim öncelikle bu aracı kullanım amacım şehir içinde olacak. Hafta sonlarıda off-road gezilerine...
  20. T

BTW L200 7" Lift Kit

Ynt: BTW L200 7" Lift Kit .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal