Arama sonuçlarınız

1. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Kemal bey; arada kalan açıklıklar ıbenim bildiğim iki malzeme/yöntem ile kapatabilirsiniz. 1. araya tamir macunu uygulayarak(bu yöntemde bence aracn esnemesine bağlı olarak zamanla açabilir diye düşünürüm) 2.Tüm tesviye...

2. M

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Sayın Güngör; Güzel günlerde sağlıkla kulanmanızı dilerim. Rıza
  3. M

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi Sun Fix denilen yapıstırıcı ile eğer kilidi bulursanız yapıştırabiliyorsunuz ben nivamda yapmış idim ve başarılı olmuştu.. Rıza

4. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Akıtılan suyun miktarında sadece basınc yeterli bir faktör değildir, bunun yanında debide önemlidir. (Yanı pompa; birim zamanda, ne kadar suyu belirtilen basınçta basabiliyor). Bekir beyin pompası suyu, etiket değerine...
  5. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Sayın hocam; Mutlaka ilginizi çekmemiştir. Pompanın basıncı nispi. Sonuçta ortam basıncı + 1.2 bar olark düşünün olayı.. Saygılarımla Rıza

6. M

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir bey; 1 bar yakaşık 10 mt su sutunudur, dolayısı ile suyun duş başlığına ulaşmasında sorun olmaz. (Pompanın yeterli debide ve boru çapını çeyrek pus düşünerek konuşuyorum.) Saygılar Rıza

7. M

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Güzel bir depo. Paralel bağlı bir hava firar bağlantısı ile gözler birbirlerine iştiraklenirse sorunsuzca tam kapasite kullanılır. Rıza
  8. M

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Her ne kadar kurum, yetersiz oksijenin nedeni gibi görülsede, parlama noktası yükselen yakıt ile gerçekleşen yanmada da görülür. O yüzden sadece sorunu rakıma bağlamak gerekir diye düşünüyorum. Saygılarımla Rıza
  9. M

Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri

Ynt: Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri Resul bey Teşekkürler Rıza

10. M

Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri

Ynt: Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri Mustafa bey; Paylaştığınız değerli bilgiler adına teşekkür edrim. Bu klimaların enerji ihtiyaçları konusunda da bizi bilgilendiriseniz sevinirim Saygılarımla Rıza

11. M

İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Arif bey; Elinize sağlık çok güzel bir anlatımla; düşünülen/planlanan, uygulanan ve yaşanan ilişkisini ortaya koymuşsunuz. Sanırım sayfanız, bir çok karavana (özellikle kış gezisi yapılacak) kaynak teşkil edecektir. Bu nedenle neden sonuç...
  12. M

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Oratamda %21 olan CO2 miktarının 2 point düşmesi(%19 ) yaşamı tehlikeye sokmaya başlar diye biliyorum. Sadece katkı maksadı ile yazdim yanlış anlaşılamsın Sayın moderatörüm :-)))

13. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Mehmet bey; Bu arada Yücel beyin sayfasındaki konusunu dağıtmamak adına; sizin elektrik tesisatını kuracağınız dönemde, bu iş ile profesyonelce uğraşan arkadaşlarında yol göstermesi ile konuşmayı öneririm.. Saygılarımla Rıza
  14. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Mehmet bey; Tavsiyem; generator'de 12 volt yerine 220 volt seçin sonrasında 12 volta bir şekilde düşürün. Kayıplarınız çok olacaktır 12 volt'ta diye düşünüyorum. Gerçi bir çok profesyonel arkadaaş bu konuda daha kolay yorum...
  15. M

Ahşap ile İlgili Teknikler

Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler Arkadaslar insanı yoldan çıkartmayın:-)))))))))))))

16. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Yahu Mehmet bey; İfademı bağışlayın ama haksızmıyım??? Bunca zamandır, kendınızden esırgedınız bu eseri, pekı ya biz.. kurdesen döktük sayenızde.. Allahtan dostlar sıkı baskı kurduda ortaya çıktı... Şakası bir yana gerçekten çok...
  17. M

Willys parça yardım lütfen

Ynt: Willys parça yardım lütfen Birincisi orijinal olamz ikinci olarak çelik halatın esnemesini vermez diye düşünüyorum..
  18. M

2 gün yürüyerek Roma!

Ynt: 2 gün yürüyerek Roma! Bencede Romanın tadı yürüyerek çıkıyor. Güzel bir anlatım klavyenize sağlık... Rıza

19. M

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Deney bitmediğinden ve denemesi yapılmadığından Lord Kelvin ( 1824-1907 ) bile kesin bir tahmin yapamayacatır. Güzal bir cevap:-))))) Saygılar Rıza
  20. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey; Söylenecek tek şey var oda; TEBRİKLER............ Rıza

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri