Arama sonuçlarınız

1. M

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

3M 5200 yatlarda guverte teak'larının monyajında kullanılan bir ürüdür. Benzer ürün sikaftex tede var ancsk kodunu hatırlayamadım 925 li bir kod olarak aklımda kalmış ancak teyid gerekir. Onunda primeri vardır.

2. M

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Silikon yerine 3M 5200 FC kodlu sikayı kullanırsanız sorun yaratmaz. iki kompanenetlidir. Önce primerini uygulayıp sonra ana sikayı uygulayın derim

3. M

Yaşam Aküsü 2

Bu dediklerinizin hepsi yoğunluk ile doğru orantılıdır. Birim hacimde bulunan hidrojen yanlış hatırlamıyorsam %3 ün üzerine çıktığında dediğiniz olur. ama onun altındaki yoğunluklarda hayır.
  4. M

Yaşam Aküsü 2

Önemli olan hidrojenin bulunduğu ortamdaki yoğunluğudur. Yoğunluğa bağlı olarak yanıcı ve patlayıcı özellik gösterir diye biliyorum.

5. M

Yaşam Aküsü 2

Uzun sureden beri forumda okudugum en keyifli fıkir alış verişi. Tüm katılımcıların klavyesine sağlık

6. M

Yaşam Aküsü 2

Ok ama en saglıklı sonuç direk ataryadan olur diys dusunurum. Neyse konuyu çok bulandırmayayım.
  7. M

Yaşam Aküsü 2

Doğru akımda cos degeri yok diye biliyorum. Yanılma payında mütabıkız.
  8. M

Yaşam Aküsü 2

Harika demek istediğim tamda bu idi. Ürünün, üretici firma karakteristik eğrilerinden yapmak. burada dikkat edilecek bir husus, yanlış hatırlamıyorsam; kurşun asitli bataryalarda asit sıcaklığı, seviyesi ve yoğunluğunu da bu kontrolde etkileri bazılarının az da olsa göz önünde tutmakta(değer...

9. M

Yaşam Aküsü 2

:-)) kullanmayı bilmeyene denk gelirseniz haklısınız:-))

10. M

Yaşam Aküsü 2

Bildiğim kadarı ile akücülerde yada elektrikçilerde akü test cıhazı var. oradn kapasite tahmini yapılabilir.
  11. M

Vitara Jlx 3k 1.6 1991 Model Motor

Bahse konu %30 sınırı motor gücünde mi ? silindir hacminde mi?

12. M

Çekme Karavan Tavsiyesi

Bildiğim kadarı ile vw çift sıkıştırma uyguluyor. Neyse konuyu dağıtmıyım.
  13. M

Çekme Karavan Tavsiyesi

Bu değeri vw sitesinden dogrulayabiliriz. Sonuçta önerilen motor secenekleri ile aynı gücü be segment motor karsılıyor. İncelerseniz bende yanılıp yaılmadıgımı değerlendiririm.
  14. M

Çekme Karavan Tavsiyesi

Kitabı veriler üzerine konuşuyorum.-)) bazı verilere aksi ispatlanana kadar inanmak zorundayız :-)) Murat Hocam

15. M

Çekme Karavan Tavsiyesi

Bahse konu golfun torku sanıyorum 240 cıvarında ve bu torku 1500 devirden sonra veriyor
  16. M

300tdi Motor Neden Stop Eder?

Ayrıca ben sorun selenoid valfta demedim karışmasın besleyen elk devresinde dedim. Dediğim gibi araştırmak lazım ezbere ancak bu kadar söylenir. kolay gelsin
  17. M

benim söyleyebileceklerim bu kadar. elk seması varsa elinizde oradan biraz daha yardımcı olabilirim

18. M

Devrede bir selonoid varsa ve bu selonoid on konsol elektriğinden besleniyorsa, elektrik herhangi bir nedenle gittiğinde, selonoid yakıtı keser, makine stop eder. yeniden mars bastığınızda devre hava yapmadığı için elektrik varsa makine yeniden alır. Başta da dediğim gibi makineyi tanımıyorum...
  19. M

Makineyi cok net bilmem ile birlikte devre üzerinde yakıt kesici varsa o kapatıyor olabılır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri