Arama sonuçlarınız

1. M

Uygun Fiyat Yeterli Isınma Hk.

Hava kalitesinde oksijenin olduğu kadar soludugumuz karbondioksidinde onemi var. Dolayısı ile yukarıdaki yoruma minik katkılı yorumumla katılıyorum.
  2. M

Akülerin Paralel Bağlanmasında Uyumluluk Aranmasının Abartılması

Gene ohm ve kirshof dan yürürsek seri bağlamada en düşük kapasitedeki batarya kapasiteniz kadar akım kapasiteniz olur dıye dusunurum. Gucünüz seri baglamadaki volt artısından dolayı biraz artar.

3. M

Kursun asitli bataryalarda normalde voltaj için ısı tashıhı(düzeltmesi )yapmak gerekir. Ancak bir cok fırmanın urununde ben bunu goremiyorum. Dolayısı ile Wat=Vxl oda eşittir IxlxR dir. Varın seri paralel bağlantı iç direncini buradan hesaplayın. Tabiki ısı farkının etkisinide. 😊😊
  4. M

Bu pıllerde kapasıte saykılı na kadar duzgun yapılırsa o kadar basarılı sonuc verır bu piller

5. M

Tam bosalmadan dolması. Saykılın kısa olması. Demek istiyorum. Buda sulfatlasmaya ve asitte cokmeye neden olur

6. M

Kursun asitli bataryanın en büyük düşmanı sülfatlaşmadır. Bunuda kısa tahliye sarj aralıkları neden olur. Birde dikkat edilmesi gereken aşırı tahliyedir. Asit seviyesini korumak kaydı ile ysklasık 5 yıl hizmet verir. İlk yıl yüzde 110 a kadar performans verir. Sonrasında tatlı bır egımle azalır...
  7. M

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Doğru. Daha fazla akım çeker, daha fazla güç tüketir, daha güçlü pompalar. Fakat bu, pompanın daha fazla enerji çekeceği anlamına gelmez, gelemez. Zira daha güçlü pompalayan pompa, istediğiniz işi daha kısa zamanda yapacaktır. Hemen her cihazın olduğu gibi motorların da optimum güç ürettiği bir...
  8. M

Tahliye kademesi amperi Sn fsirin'in dediği gibi önemli bir detay.

9. M

Çok dogal çünkü paralel bağlı dirençler akü kapasitesi ile buyuduğu için eşdeger aküdirenci düşer diye biliyorum

10. M

Akülerde genelde piyasada bilinen voltaj 12 yada 24 volt. Dolayısı ile kapasite bu gerilimde sağlayacağı akım kapasitesi ki biz ona batarya Amp/h kapasitedi diyoruz diye biliyoruz. Zaten Volt x Akım Güçü verir. Dolayısı ile konusulanlar aynı aslında. Ha bu arada bana 5 kilo benzin ver derseniz...
  11. M

Kursun asitlilerde gazlanma voltajı gecilirse buharlaşma nedeni ile sıvı kaybı var. Bu nedenle biraz karmaşık haklısınız

12. M

Yeni nesil bataryalarda bu proses bir işlemci ile kontrol ediliyor sanırım.
  13. M

Kurşun asitli bataryalarda genel şarj kuramı bildiğim kadarı ile şu şekilde; Deşarj olmuş bataryaya verilebilecek max akım verilir. Bu esnada bataryanın sıcaklıklara göre bir gazlanma voltajı vardır. Bu genelde 14 volt cıvarıdır. Batarya voltajı bu volta gelene kadar batarya max. Akımla...
  14. M

Uzun suredir hasret kalınan bir post oldu. Ne güzel. Paylaşımlarınıza sağlık. Sıkı feyz oluyor benim için. 😊😊

15. M

2010 Iveco Daily 35c15 17m³ Karavan Dönüşümü

Bu kabloda önce canlı ucu (beyaz olan) elektriğe bağlarsanız carpılma riskiniz vardır. Aman dikkat hocam
  16. M

Kendim Mi Yapsam Yaptırsam Mı?

Nadir olan şeyler kıymetlidir. Kör atta nadirdir. O halde kör at kıymetlidir. Bakış açısı
  17. M

Benzer hususlar da batarya için gecerlidir. Bataryaların bitirme kademesi akımları sıcaklığın fonksiyonudur. Kısaca sıcaklıkla değişim gösterir.

18. M

Akü dolumu bir proses zinciridir. Önce max akımla belirli bir voltaj yakalanır. Sonra bu voltaj sabıt kalacak sekilde akım düşer. Bir müddet sonra belirli akım değerinde akımı sabıtler voltajı serbest bırakır bır sure sonrasında ıse akımı giren cıkan akım esıt noktasına getırır ve voltajı...
  19. M

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

TV arkası vinil malzeme kapitone gibi durmuş. Estetik olmuş. Esenlikle kullanın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri