Arama sonuçlarınız

1. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

İlave olarak kapak acıldıgında fan çalışırsada durur. Cok ufak dondurucu ve buzdolaplarında ufak hacimden dolayı fan olmayabilir. Ufak hacimde havanın dogal sirkilasyonu soğumada koneksiyon için yeterli olur. Ancak büyüdüğünde cebri sirkilasyon gerekir.

2. M

Genelde soğutucu imalatcıları(soğuk odalarda da içine koyulan malzemeler de dahil) mslzeme aralarında hava sikilasyonu için aralık isterler.
  3. M

Şöyle bir acıklama yapayım derin dondurucularda evaparatörde soğuyan hava fan yardımıyla dolap hacminde dolasır ve içindeki malzemeyi sogutur. Eğer malzeme solid kutuda olursa soğutma havası ile teması zor olur kanımca

4. M

Üstadım bir ukalalık da benden, aslında hocam haklı bence malum ısı dolapta konveksiyon yolu ilede yayılır. Hocamın yöntemi buna cavaz verir diye düşünüyorum
  5. M

Defender'da Kontak Kapatınca Motor Stop Etmiyor ?..

Stop selonoidi rolesi varsa o da yapabir.

6. M

Inverter Cihazını Çift Kullanım

Enejı kaybından başka bır işe yaramaz bence. Çünkü enerji çevrimlerinden dolayı birde kayıpları karşılarsınız.

7. M

Adım Adım Karavan'a Doğru

Sanıyorum araç yakıt kesmesi yapıyor. Aracı tanımamakla birlikte bence öncelikli yakıt selonoidi ve depo yakıt pompası kablolarını iyi bir elektrikçiye kuru çek yaptırın. Muhtemelen bir yerde gevşek bağlantı yada şase var gibi geliyor bana.
  8. M

Sanırım ince dişli bir tarak spatula yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
  9. M

Aman ha kavancaya dıkkat bunba o zaman tam ısırır😊😊😊

10. M

Pınardan Karavana Su Almak

Mevcut hıdroforunuz nedır bilmiyorum , ancak kapasiteli bir şey ise tanktan emiş hattına bir 3 yollu vana bağlayın. Bu vanaya birde hortum. Bu hortumun ucunu koy çeşmesi altına koyduğunuz kovaya daldırın. 3 yollu vanadan bu hortumu seçin. Dıs dusunuzuda su dolym kapagına koyup dugmesıne...

11. M

Pınardan Karavana Su Almak

Yanlıslıkla acıldı bu satır 🙏
  12. M

1962 Dodge Power Wagon

Sanıyorum 2012 de post yapılmış bu ilan

13. M

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Levent bey hayırlı olsun güle güle kullanın.
  14. M

Dizel Isıtıcıyla Su Isıtma

Motor yakıtını ne yaptıysanız kalkınma limitinin altına düşürüyorsunyz. Kontagı kapatınca bu devreyi iptal edecek, motor devrini alıncaya kadar gecikme sonrasında devreye sokacak bir devre ile bunu çözersiniz sanırım.
  15. M

Dizel Isıtıcıyla Su Isıtma

Düşük devirden kastınız nedir? Kaç RPM

16. M

100w Tüketim 12v Karavan Kliması Buldum.

Keyifli bir klima 15 m3 karavana kadar verim verebilir. Ancak sıkı bir akü bankası yada şebeke bağlantısı ihtiyacı doğuracaktır diye düşünürüm. Yaklaşık 80 amper çekiyor kabaca. İçerisini rejime soktuktan sonra otomatik yapacağını düşünürsek bile genede yüksek bir yük sadece akü için bence
  17. M

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Hocam demekki arada bir tornaçark etmek lazım. Tatsız tecrübeden çıkan ders olarak😞
  18. M

Neden Çekme Karavan Yapmaktan Vazgeçtim ?

Fizik işin temel sartı. Cok güzel bir bilgi beslemesi olmuş elinize sağlık. Ancak Mesut bey kervan yolda düzülür mantığında bunu yapabilmek zor diye düşünüyorum. Zira yapılan, konumuz olan üretimleri inceledikce (özellikle DIY konseptinde olanlar); bunun bu şekilde oldugunun en gercek örnekleri...

19. M

Karavanda Sulu Sistem Soğutucu Kullanılır Mı?

Akın bey(umarım doğru hatırlıyorum) Hüseyin bey de cok ince ve nazik biri. Dolayısı ile nezaket sırları içerisinde kalmaya özen gösteriyor. Ancak malumunuz ortam ne kadar mazbutsa orayı karıstırmaya calışan arkadaşlar çıkabiliyor. Yapacak çok bir şey yok. Bence en güzeli onlar yokmuş gibi...
  20. M

Alternatörden Yaşam Aküsüne Elektrik Kazanımı

Hiçbir şey yoktan var vardan yok edilemez prensibi😊

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal