Arama sonuçlarınız

1. M

Defender Bd30 Motor

Turbodan sonra olduysa motor yag seviyesini kontrol edin sıkca. Azalma varsa yada egzostan mavi duman varsa yada turbonun basma yerinde yag varsa sizin sorun turbo bogaz keçesinde sanırım.

2. M

+330.000 Km 4.7 Wj Motor Yağ Saati

Sn Bartek'inde soylemeye çalıştığı uygun sıcaklık gamında kulaanılmayan yağın bunları yapabileceği
  3. M

Mazot Zammı Ve Güncel Mazot Fiyatları, Karavancılığın Geleceği

Kaldıkı turbo varsa alcak devir zengin karısım demek. Hele ki wastagate yoksa yada sorunlu ise

4. M

Neyse konuyu dağıtayalım üstad, sonuçta herkesin yaklaşımı kendine der ve susarım.
  5. M

Turbo prop bir ucak sanırım

6. M

Sonuçta uçuyorsunuz bu lisansı almak için onu kastetmiştim ne kadar zamandır derken.

7. M

Ne kadar zamandır üstat? Uçuyorsunuz?
  8. M

Son cümleyi anlamadım üstat biraz anlamını açarmısınız rica etsem."Motorlu hava araçları hariç olmak üzere" derken neyi kastettiniz

9. M

Ben sustum. Yag relief valfından bahsetmiyeyim bu durumda. Sakası bir yana arac sizin, dolayısı ile tercih sizin. Benimki bir öneri, sanırım Sn Bartek'inki de. İyi geceler diliyorum.

10. M

Karavan dediğinize göre araç 2 -2.5 ton cıvarı. Bu makinaların verimli torku genelde 1750 rpm cıvarındadır. Siz bu torkun altında makıneyi cevirdiğinizde yag pompası düşük devirde calısacak ve yataklardaki yaglanayı minimize sağlayacaktır. Ayrıca yakıt pompası yakıtı muhtemelen tork saglamak...
  11. M

Yakıt tasarrufu derken yataklarda ve silindirlerde yıpranmalar olabilir diye düşünüyorum. Bende

12. M

Karavan Su Donması Nasıl Engellenir

Hidrafor cıkısında bir geri döndürmez valf vardır o yuzden depoya sürmek olmazda baska bir muslugu acarak devredeki suyu kısen bosaltabilirsiniz diye düşünüyorum ben
  13. M

Su Deposu Havalandırma Çekvalfi

Sorunun çözümü bilesik kaplar olayında basınç eşitleme hayet mantıklı. Ancak anlayamadığım yada kacırdığımda olabilir, kapak kapalı iken yspılan dolum işlemi idi.
  14. M

Su Deposu Havalandırma Çekvalfi

Aynı soru benımde aklıma geldi. Demekki tek takılan ben değilmişim.

15. M

Eberspacher Ve 72 Amp. Standart Oto Aküsü...

Fan için sadece elektrik kullanır
  16. M

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Yücel bey motoru uzun süre rolantide çalıştırmak motorun sağlığı açısından cok uygun olmayabilir. Ancak cadırda aldığınız ısınma önlemleri bence pekala burada iş görür. Kaldıkı bu konuda oldukça tecrübelisiniz bana göre. Hayırlı olsun
  17. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Üstadım bencede duralım. Değerli hocamın konusunu dağıtmayalım. Baska bir başlıkta gerekirse konuyu irdeleriz. 🤗🤗

18. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Değerli hocam biz üstadla biraz derinlere infik sanırım😅😅 .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri