Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turbodan sonra olduysa motor yag seviyesini kontrol edin sıkca. Azalma varsa yada egzostan mavi duman varsa yada turbonun basma yerinde yag varsa sizin sorun turbo bogaz keçesinde sanırım.
Ben sustum. Yag relief valfından bahsetmiyeyim bu durumda. Sakası bir yana arac sizin, dolayısı ile tercih sizin. Benimki bir öneri, sanırım Sn Bartek'inki de. İyi geceler diliyorum.
Karavan dediğinize göre araç 2 -2.5 ton cıvarı. Bu makinaların verimli torku genelde 1750 rpm cıvarındadır. Siz bu torkun altında makıneyi cevirdiğinizde yag pompası düşük devirde calısacak ve yataklardaki yaglanayı minimize sağlayacaktır. Ayrıca yakıt pompası yakıtı muhtemelen tork saglamak...
Hidrafor cıkısında bir geri döndürmez valf vardır o yuzden depoya sürmek olmazda baska bir muslugu acarak devredeki suyu kısen bosaltabilirsiniz diye düşünüyorum ben
Sorunun çözümü bilesik kaplar olayında basınç eşitleme hayet mantıklı. Ancak anlayamadığım yada kacırdığımda olabilir, kapak kapalı iken yspılan dolum işlemi idi.
Yücel bey motoru uzun süre rolantide çalıştırmak motorun sağlığı açısından cok uygun olmayabilir. Ancak cadırda aldığınız ısınma önlemleri bence pekala burada iş görür. Kaldıkı bu konuda oldukça tecrübelisiniz bana göre. Hayırlı olsun