Arama sonuçlarınız

1. M

Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

Sonuçta kimse karara kim kefil diye sormadı bildiğim kadarı ile nedenini sordu . Bence talihsiz bir acıklama olmuş bu (sanırım yönetimden bu uye açıklaması)açıklama. Bence halen gizemini koruyor bu karar

2. M

Huseyin bey Yukarıdaki cevap içinde bana en ilginç geleni md 2 oldu. Bir karar verildiyse zaten karar hazırdır. Bunu yeniden yayınlamak yada acıklamak için bence süreye ihtiyaç yok. Zaten alınmış bir karar vardır. Muhtemelende bu yazılmıştır. Bunu tekrarlamak yeterlidir diye düşünüyorum...
  3. M

Forumu takip edebildiğim kadarı ile entellektüel anlamda zengin, bardağın boş tarafınında düşülmesi gerektiğini belirten bir şahsiyetti. Bence forumun bir rengi idi. Bu rengin bir şekilde kaybolması bence forumun kaybıdır diye düşünüyorum

4. M

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Yucel hocam bır dr’a gitseniz. Koku tat olayı bıraz sevımsız gıbı
  5. M

Tüketim Ekonomisinde Karavan

“Bu ortamda ortayı bulmak pek kolay olmasa da kelimelere takılmadan inatla deneyimlerimizi paylaşmaya devam etmek temel prensip olmalıdır” güzel bir tanım. Kişiselleştirmeden konuşmak

6. M

A101 E Gelen Erba Karavan, Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Ben yazdıgımı dusunuyorum gıttıgınız yerde su varsa dediğim cumlede sız bos tank agırlıgından bahsediyorsunuz ıkısı farklı bence dolayısı ile bu ikisini birlestirmek sızın yorumunuza kalıyor bence

7. M

Alıntıladıgınız mesajda var sanırım bu konudaki cevabım
  8. M

Gittiğiniz yerde su bulabiliyorsanız depo büyüklüğünün önemi yok bence. Ha çeki aracında 100 lt taşımak isterseniz yaklaşık 5 bidon yapar oda araca fazla diye düşünürüm( çeki aracı buyuk değilse) sonucta sn. Bartek’ın yorumuna katılırım bende

9. M

Unimog Restorasyon Ve Karavan Yapımı

O kadar derınlemesıne irdelemedim detayını mersedes yanıtlasın bence🥸

10. M

Sizin koyduğunuz fotodaki tek tarafa kumanda eder + seklinde olan (sizin tabirle haç) iki tarafa kumanda eder
  11. M

Levent bey rastlarsam internette buraya koyarım. Malesef hazırda yok

12. M

Gemilerde ferbotlarda tabanda bunun farkli şekli vardır
  13. M

Ağların ucunda T kancalar var onlarla. Kısa yarıktan gecirıpsaga yada sola yaslayıp geriyorsunuz
  14. M

Onlar haç değil kasadaki yükün kaymaması için kullanılacak gergı aglarının montaj / bağlantı yerleri

15. M

Gölünüze göre olsun hocam
  16. M

Yücel hocam iki farklı karakterdeki akünün bu şekilde paralel bağlanması cok uygun bir hal tarzı değil gibi o nedenle bağlantıyıyı keşke daha farklı bir şekilde bağlatsaydınız. Sn Bartek’in kaygıları haklı kaygıları sorularından anlaşılıyor..
  17. M

Webastoda Kalan Mazot Boşaltılmalı Mı?

İmkan varsa depoyu tam dolu saklayın. Depodaki kalan havanın neminden yogunlaşma ile cok az su karısabilir motorine onu engellersiniz en azından

18. M

Karavanlara Kli̇ma Takiyoruz

Bu uslup bana epey bir zaman önce araclara takılan hidrojen sistemini bu forumdaki pazarlama yazılarını hatırlattı. Ne oldu acaba o sistem . Nerden aklıma geldiyse
  19. M

Defender Bd30 Motor

Bence baktır enjektörler işeme / yakıt kaçağı yapmıyorsa torbodan kacan yağ buna sebep oluyor buyuk olasılık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri