Arama sonuçlarınız

1. enginizm35

Çekme Karavan İçin Klima

Dün tekzenden airfel ap-3103/r2 marka model klima aldım, boyut olarak gördüğüm en küçük mobil klima (en 270 boy 695 derinlik 480 mm) sanırım yeni bir ürün airfelin web sitesindede yok, fiyat 749 tl. Bugün montajını yaptım evde kullandığımız klimalardan biraz daha gürültülü ama güzel soğutuyor..

2. enginizm35

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor alp bey iyi bayramlar, ilk yapmaya başladığınız karavanda çok güzeldi, bu da gayet güzel görünüyor, kolay gelsin diyeceğim ama malum sitede karavanınızın ilanını gördüm, bence çok güzel işler çıkarıyorsunuz, vazgeçmeyin..
  3. enginizm35

220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı

öner bey iyi akşamlar, forumda manisadaki arkaşdalardan çokça şikayet olduğu için cesaret edip bu firmadan bir dolap alamadım, şuan 220 v dolap kullanıyorum. bundan sonra solap alacak arkadaşların karar verebilmesi için dolabınızdan memnunmusunuz, kaç lt sarfiyat ne kadar biraz bilgi...

4. enginizm35

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Fşirin sizz birşey sormak istiyorum, arçelil 1050 (90 lt) buzdolabım var. Teknik dökümanda 25 derecede enerji sarfiyatı 0,323 (kwh / 24h) diyor. Cotek 600 watt tam sinüs inverter kullanıyorum. Dolabım kapalıyken güneş paneli şarj regülatörüm 0,5 ile 1.0 amp arasında şarj gösteriyor (akülerim...
  5. enginizm35

Camlik Kamping / Ayvalik

Ynt: Camlik Kamping / Ayvalik günlük ne kadar ücret alıyorsunuz?

6. enginizm35

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Emeğinize sağlık, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

7. enginizm35

İKİNCİ BAHAR

Hayırdır memnun kalmadınızmı, biter bitmez satlığa çıkarmışsınız..
  8. enginizm35

Teşekkür ederim, kolay gelsin..
  9. enginizm35

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Enverdede Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Ben size kullanıcı olarak bilgi almak için sormuştum, önder beyede kızmayın oda bizlere yardımcı olmaya çalılıyor. önder beyde bana size söylediklerinin aynısını söyledi, ayrıca tavsiye etmediğinide söyledi, ama sizin bu şekilde kullandığınızı...

10. enginizm35

Günlük Harcanan Akım için , Solar Panel Güçü ve Akü Kapasitesi Hesabı

Enverdede size 200 lük mppt ve 300 watlık panelin çalışıp çalışmayacağını sormuştum hatırladınız mı? 3 gün çalıştı, 4. Gün akü voltajını gösteren bölüm saçmalamaya başladı. 11-11.5 gibi gösteriyorken Multimetre ile ölçtüm 12.6 volt idi. 5. Gün 200 lük mppt şarjı tamamen kesti. Size gülen şans...

11. enginizm35

Öncelikle kolay gelsin, Tavan kaplaması olarak kullandığınız malzeme nedir acaba?
  12. enginizm35

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

Güney karavanın enaz 900, hatta 1000 kg geleceği konusunda bahse girebilirim... 750 kg altı ? ..

13. enginizm35

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Sanırım bu yıl ramazanın etkisi olsa gerek çok fazla bir kalabalık yok.. Deniz kenarı dolu, onların arkasında bir kaç sıra çadır var. Kapıda karavanı gördüğünde görevliler karqvan ünitesinin dolu olduğunu söylediler, sadece 1 gece kalacağımızı söyleyince çadır ünitesinde bir yer verdiler...
  14. enginizm35

Boncuk Kamping; Marmaris

Bugün uğradım, bir iki motorsikletli grup ve bir karavan vardı, deniz fena değil ama küçük bir koy, sedir adasından sonra yol berbat, personel ilgisiz, o ladar yolu boşuboşuna gitmişim. fiyat karavan + iki kişi 50 tl..
  15. enginizm35

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Hayırlı olsun, güle güle kullanın..

16. enginizm35

Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

Teşekkürler zentos gerçekten daha uygunmuş, bu mağazayı izmirde gaziemir optimumda görmüş ve gezmiştim. Ama Bu ürünü görememişim..
  17. enginizm35

Yumu 3,5

Elinize, emeğinize sağlık güzel olmuş.. Diğerini naptınız?
  18. enginizm35

http://www.sanalpazar.com/Katlanir-Kampci-Piknik-Masasi-4-Sandalye-4-6-Kisilik__isp8099187 Sent from my iPhone using Tapatalk

19. enginizm35

Aşağıdaki linkte 199 tl.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. enginizm35

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Çok şükür sonunda bitti.. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz