Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün tekzenden airfel ap-3103/r2 marka model klima aldım, boyut olarak gördüğüm en küçük mobil klima (en 270 boy 695 derinlik 480 mm) sanırım yeni bir ürün airfelin web sitesindede yok, fiyat 749 tl. Bugün montajını yaptım evde kullandığımız klimalardan biraz daha gürültülü ama güzel soğutuyor..
Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor
alp bey iyi bayramlar, ilk yapmaya başladığınız karavanda çok güzeldi, bu da gayet güzel görünüyor, kolay gelsin diyeceğim ama malum sitede karavanınızın ilanını gördüm, bence çok güzel işler çıkarıyorsunuz, vazgeçmeyin..
öner bey iyi akşamlar, forumda manisadaki arkaşdalardan çokça şikayet olduğu için cesaret edip bu firmadan bir dolap alamadım, şuan 220 v dolap kullanıyorum. bundan sonra solap alacak arkadaşların karar verebilmesi için dolabınızdan memnunmusunuz, kaç lt sarfiyat ne kadar biraz bilgi...
Enverdede Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Ben size kullanıcı olarak bilgi almak için sormuştum, önder beyede kızmayın oda bizlere yardımcı olmaya çalılıyor. önder beyde bana size söylediklerinin aynısını söyledi, ayrıca tavsiye etmediğinide söyledi, ama sizin bu şekilde kullandığınızı...
Enverdede size 200 lük mppt ve 300 watlık panelin çalışıp çalışmayacağını sormuştum hatırladınız mı? 3 gün çalıştı, 4. Gün akü voltajını gösteren bölüm saçmalamaya başladı. 11-11.5 gibi gösteriyorken Multimetre ile ölçtüm 12.6 volt idi. 5. Gün 200 lük mppt şarjı tamamen kesti. Size gülen şans...
Sanırım bu yıl ramazanın etkisi olsa gerek çok fazla bir kalabalık yok..
Deniz kenarı dolu, onların arkasında bir kaç sıra çadır var. Kapıda karavanı gördüğünde görevliler karqvan ünitesinin dolu olduğunu söylediler, sadece 1 gece kalacağımızı söyleyince çadır ünitesinde bir yer verdiler...
Bugün uğradım, bir iki motorsikletli grup ve bir karavan vardı, deniz fena değil ama küçük bir koy, sedir adasından sonra yol berbat, personel ilgisiz, o ladar yolu boşuboşuna gitmişim.
fiyat karavan + iki kişi 50 tl..