Arama sonuçlarınız

1. enginizm35

Forumda ticari amaçla yapılan paylaşımlar

Bu sitede en eski karavan yapim asamalarini paylasanlardan birisi atila abi. Benim gibi bircogunuz, acaba bugun yeni neler yapildi, neler ogrenebiliriz diye hergun giriyor ve bakiyoruz. Atila abiden cok sey ogrendik, bir cogumuz atila abi gibi insanlar yaptiklarini gordukce kendimizde cesaret...

2. enginizm35

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atila abi iste bu super haber, fiyatlarin avrupa urunler gibi el yakmayacagi kesin
  3. enginizm35

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atila abi yeni aracin hayirli olsun, soluk almadan devam ediyorsun, kolayliklar diliyorum..

4. enginizm35

Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu

Ynt: Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu Atila abi gecen bir yerde soylemisti, trafige cikis tarihi uzerine 5x365 gun.,
  5. enginizm35

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atila abi alakasiz oluyor ama, boyle pamuklar icinde saklanmis araclari nasil buluyorsun, bir aydir malum sitedeki araclara bakmaktan neredeyse hepsini ezberledim ama.. Malesef yok yok yok

6. enginizm35

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Ynt: 4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) ) Ruhsat cikarmaniz mumkun degil, birtaraftan keserseniz dengesi bozulur, agirlik merkezi kayar, arabaya binen yuk artar.. en guzeli 740 kg etiketi cakin gitsin.. gunes paneli aku buzdolabi benim hesabimda yoktu, 100 kg...

7. enginizm35

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Cok tesekkurler coskun bey..
  8. enginizm35

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci coşkun bey çok teşekkürler ama ölçüler malesef okunmuyor, aracın boyu 3.20mt midir.
  9. enginizm35

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Coskun bey gule gule kullanin, cok guzel olmus.. Aracin ic olculerini yada uyguladiginiz plani ve olculeride paylasirmisiniz.

10. enginizm35

1998 Model Fiat Ducato İç Döşeme Plastikleri

Ynt: 1998 Model Fiat Ducato İç Döşeme Plastikleri http://hasbayotomotiv.com/midibus390&bus-1-23&design-accessories&U-HIC.002.2-Ducato-Boxer-Jumper-%C4%B0%C3%A7-D%C3%B6%C5%9Feme-Seti-13-m3-Tavanl%C4%B1.html Ben cam tavan havalandirmasini en uygun bu firmada bulmustum, fiyatlari piyasaya gore...

11. enginizm35

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan Sadece akuler 100kg geliyor

12. enginizm35

Çekme Karavan için Çadır Tente?

Ynt: Çekme Karavan İçin Çadır Tente? boyle kasetli tente diye birşey varmış.. http://www.youtube.com/watch?v=wZrdK0flcMg
  13. enginizm35

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Bu katalogta kose lastikler var..
  14. enginizm35

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Ynt: 4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) ) Moralinizi bozmak istemem ama, boyle bir iskelet ile 680 kilogrami gecmemeniz malesef mumkun degil, benim karavanimda cok daha az profil kullanmam ve 370 boyunda olmasina ragmen, disini kapladiktan sonra tarttigimda 460...

15. enginizm35

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Lastik konusunda birkac sey soylemek istiyorum. Lastiginizin birtanesinin 650 kg kapasitesi oldugunu karavanin 1300 kg oldugu icin basa bas geldigini soylemissiniz. Evet karavaninin bir yerde park halinde dururken dogru, basa bas geliyor. Ama siz...
  16. enginizm35

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Tabiki kullanabilirsiniz..
  17. enginizm35

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Malzememi aluminyum kompozit panel.. googlede aratirsaniz rahatlikla bulabilirsiniz.. 125x320 en cok bulunan olculeri, ama 150x600 cm olanlarida var. Benim karavanim 375 cm boyunda oldugi icin 150x600 cm malzeme almak zorunda kaldim, karavanin...

18. enginizm35

Gökova- Akbük Azmakbaşı Kamping

Ynt: Gökova- Akbük Azmakbaşı Kamping Kamping hakkinda yorum yapmayacagim ama akbum koyunun girisinde soygun basliyor.. parayi verip giriyorsun, arabayi park edecek yer yok, sahil boyu heryer dolu, biraz arka tarafa gireyim diyorsunuz, hemen birisi gelip otopark parasi istiyor, neymis bilmem...
  19. enginizm35

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atila abi kolay gelsin, klima ile ilgili bir sorum olacak.. Mobil klimanin dis unitesi havayi egsoz borusundan atiyor, bu disari attigi havayi arkasindaki izgaralardan yani ortamdan aliyor. Bende karavanima mobil klima taktim ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri