Arama sonuçlarınız

1. enginizm35

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Hasan bey hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Trafik sigortasını yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız Ne kadara mal oldu? Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. enginizm35

Çekmece Düzenleme

Çekmecelerden gelen sesleri kesmek için ne yapabilirim derken, çay bardaklarının kutularında bulunan kartonlar geldi aklıma, reklamcılarda kolayca bulabileceğiniz dekota isimli malzemeden düzenleyici yaptım. Malzeme 4mm esnek ve falçata ile kolayca kesilebiliyor. 10tl lik malzeme ile hiç ses...
  3. enginizm35

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

karavan yapımını adım adım gösteren site bu site. Atilla abi burada bildiğim 5-6 tane kitap yayınladı ama.. site güncellenirken malesef bütün resimler gitti. inşallah tekrar gelir. Engin Çamcı

4. enginizm35

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

bu debastonun güncel fiyatı hakkında bilgisi olan var mı.? Engin Çamcı

5. enginizm35

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Cotek 600w tam sinüs inverter. Engin Çamcı

6. enginizm35

Tavsiyeler için tesekkur ederim. 2 adet yuasa 2500 swl 90 amp akum var. Mayis ayinda aldim, hic derin desarj olmadilar, oto elektrikcisi yuk testi yapti, durumlari gayet iyi. İnverter ile akü arasındaki kablo yaklaşık 40cm. Çok da uzun değil gibi ama.. Engin Çamcı
  7. enginizm35

İnverter ile buz dolabi kullanmak gerçekten büyük bir dertmis.. Dolabımda kondansatorler takıldı, artık inverter dolabın ilk kalkışta çektiği yükü kaldırabilir. O konuda bir problem kalmadı. Ama artık yağmurla başladı, hava kapalı olduğu günlerde akü voltajı da dusuyor. Akü voltajı 12.3 voltta...
  8. enginizm35

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Tesekkur ederim huseyin bey, lakin 200 amperlik akü grubu için en az 20 amperlik bir şarj cihazı olmalı diyorlar. Daha güçlü bir cihaz lazim. İnternetteki Marin malzeme satan sitelerden bakıyorum alınacak gibi değiller.. Fiyatlar çok uçuk, bakalım araştırmaya devam. Engin Çamcı

9. enginizm35

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Atilla abi nerelerdesin, yeni projeler bekliyoruz, forumun tadı tuzu yok valla .. Engin Çamcı

10. enginizm35

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Malum yavaş yavaş kış geliyor, JEL aküler için uygun şarj cihazı almak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz akü şarj cihazları nelerdir. Birde inverterli akü şarj cihazları var, böyle bir cihaz alirsam, cihaz kalabalığından kurtulmuş olurum, ama kullanışlı olur mu? Şimdiden teşekkürler.. Engin Çamcı
  11. enginizm35

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Kolay gelsin, bence camin her yerinin saça yapışmasını beklemeyin, yada yapıştırmaya çalışmayın, altta üstte biraz boşluk kalsada mastik o boşluğu kapatır. Çok da çirkin görünmez. Ama tam yapıştırırsaniz, hem saç duzelecegi için görüntü hoş olmaz, hem de çerçeve kasilacağı icin cam zor...

12. enginizm35

Sanırım Alpay beyin belirttiği elektrikli tuvalette sizin bahsettiğiniz gibi dışarıdan kaseti çıkarılabilen modeldir. Engin Çamcı
  13. enginizm35

Eğer buzdolabini inverter ile kullanacaksaniz 3 tane alın derim, inverter le dolap neredeyse çalıştığı zaman 10 amp cekiyor.. 12v dolapların 3-4 amper çektiğini söylüyorlar.. Hesabı siz yapın Engin Çamcı
  14. enginizm35

Tesekkur ettim, yarın ilk isim bunu denemek olacak. Akuden invertere giden + hatta paralel baglayacagim. Yani bir ucunu akü kutup başına diğerini inverterin + girişine.. Birde 1ile5 mikrofarad dediginiz urun o aralıkta bir urun mu yoksa, 1 den 5 e kadar 5 farklı seçenek mi var, eğer varsa 1...

15. enginizm35

Deneyelim, nasıl yapacağız.. Engin Çamcı
  16. enginizm35

Bu arada inverterim dolabi çalıştırmadığı için ilk hareket ve daimi kondansatör taktirmistim. Dolabımda her iki kondansatör de takılı. Engin Çamcı
  17. enginizm35

Buses 170 lt buzdolabim var ve 600watt tam sinüs cotek inverter ile calistiriyorum. Birde resimde ekledigim elektrik ölçer cihazım var. Bu cihazda fise taktiğim aletin, ne kadar sure calistigi, ilk kalkışta çektiği akım ve güç, çalışma suresi boyunca ne kadar güç harcadığı vb. Bilgileri...

18. enginizm35

Ben De Karavan Yapmak Istiyorum

O fiyatı 2 ile çarpın siz.. Analiziniz çok genel olmuş, o kadar çok incik boncuk çıkıyor ki, inanamazsiniz.. Engin Çamcı
  19. enginizm35

Enerji bölümünde bu konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Hatta b-het mühendislik önder bey ile irtibata geçerseniz, kullanacağınız cihazlara gore nasıl bir sistem kurmanız gerektigini söyleyebilir. Ben dahil bu forumda bir çok arkadaş önder beyden aldığımız ürünleri kullanıyoruz. Satış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri