Arama sonuçlarınız

1. enginizm35

Mutlu - Agm Akü

Akuler nasıl çıktı acaba. Sonucu merak ediyorum. SM-J700H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. enginizm35

Kamp Ve Karavan Turizmi Ile Ilgili Genelge

Mantıklı.. Engin Çamcı
  3. enginizm35

Otomatik Guc Girisi Mumkunmudur?

Aracınızın dinamosu 140 amp, panelleriniz 18 amp.. Akım yükseldikçe kalın kablo olması gerekir, aksi durumda kablo yanar. Engin Çamcı

4. enginizm35

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Yazınız dan sonra yönetmeliğe şöyle bir baktım da, kamp taşıtı ve ozel amacli tasit (motor karavan) olarak iki farklı taşıt var. İkisininde kodu SA olarak geçiyor. Bu ikisinin arasında ne fark var, bilen var mı? Engin Çamcı
  5. enginizm35

Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

Hayırlı olsun güle güle kullanın yücel bey.. Engin Çamcı

6. enginizm35

Elektrolux Tavan Klimasini Kim Takar

Yanlış anladiniz galiba sadece 1 saat çalışır demiştim, o akuleride almayi dusundugunuz güneş paneli ile 6 saatte ancak doldurabilirsiniz. Engin Çamcı

7. enginizm35

Elektrolux Tavan Klimasini Kim Takar

P=IxV yani sizin klima 6amp çekiyorsa, 6x220 =1320watt civarı güç çekiyor. Akuden calisirken cekecegi akim saatte yaklasik 1320/12=110 amp olacaktır. İnverter kayıpları vb hesaba katmadan 110 amp. Bu kayıplar da eklenince biraz daha artacak. Akuyu kapasitesinin yarısına kadar kullanabilecegimizi...
  8. enginizm35

Mercedes Sprinter 212 D

Kazasız belasız bol geziler. Engin Çamcı
  9. enginizm35

Karavan için Yerli Üretim Tente

Tente rayini arabaya dayson ile yapıştırdım, (dayson için her kullandigimda atila abinin (atiladi) kulaklarını cinlatiyorum daysonla bizi tanıştırdığı için sagolsun.. Çok mübarek bir sey) bir kaç kez sağlam rüzgarda gördü ama hiç bir şey olmadı. Tentede gayet sağlam bir ürün, tek sıkıntı...

10. enginizm35

Karavan için Yerli Üretim Tente

Bende tente olayını teknelerde kullanılan tente rayları ve decathlonda satılan gölgelik ile hallettim, 200 TL ye maliyetle.. Engin Çamcı

11. enginizm35

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Üye girişi yapmanızı istiyor.. Facebook hesabınız varsa kolayca giriş yapabilirsiniz.. Engin Çamcı
  12. enginizm35

Mercedes / Sprinter Minibüs Den Karavan Yaptırıyorum

Merhabalar. Şu mobil ofis olayını biraz daha açabilir misiniz. Olabilecek birşey ise bundan sonra karavan yaptıracak yada 5 yaşından küçük araçları karavan yapacak arkadaşlar için faydalı olabilir. Engin Çamcı

13. enginizm35

Bu yazıyı benim yazdığım yazıya cevap olarak yazdiysaniz zahmet etmişsiniz. Benim derneğe karşı bir soylemim olmadı, yanlış anlasildiysa ozur dilerim. Ben kişisel olarak supergezgin beyefendiye yazdım. Onun sorduğu soru bana tuhaf geldi. Cumle Hızlı cevaba diye başladığı için kinayeli yazdigini...
  14. enginizm35

Trip gibi olmuş sanki [emoji57] Engin Çamcı
  15. enginizm35

Vw T3 Karavan

Ben ve forumu takip eden bir çok arkadaş akü ve güneş paneli alımını önder beyden yaptık. Enerji bölümünde sabit konularda b-het mühendislik isimli bir konu var, önder beyin numarası orada var, ben kendisinden piyasaya gore daha uygun fiyata aldım. Uç senedir kullanıyorum, ihtiyaç duyduğumda da...

16. enginizm35

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Eğer iki tarafi da yanı hem ayak ucu hem baş ucu izolasyon + kontrplak kaplanirsa 180 cm gibi bir mesafe kalıyordu diye hatırlıyorum. Eğer ayak ucunu kaplama Yapmazsanız 6 cm kadar daha uzun oluyor. Atılan abi (atiladi) bir aracını öyle yapmıştı. Engin Çamcı
  17. enginizm35

Vw T3 Karavan

Eğer buzdolabı ilave edecekseniz, akuleri baştan ona gore alın. En az iki tane 90 amper olsun. Paralel baglanilarak kullanılacak akuler mümkünse aynı tarihte üretilen akuler olmalı. Şimdi 90 amper alıp, yazın 90 amper bir tane daha alırsanız, kullanmış olduğunuz akü yeni akuyu olumsuz...
  18. enginizm35

Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ?

malesef karavanını kendisi yapmak isteyen arkadaşlar için çok büyük bir kaynaktı bu forum.. fotoğrafların tekrar gelebileceğini düşünmüyorum, BÜ paylaşımları yapan arkadaşlar forumu takip ediyorlarsa ve fotoğrafları tekrar yükleyebilirlerse forum tekrar canlanabilir.. sanırım vahit bey tüm...

19. enginizm35

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

ben sigorta korkusuna karavana hala çevirmedim, vize bitene kadarda çevirmeyi düşünmüyorum. Ama kim kaça yaptırdı onuda merak ediyorum. Vu yüzden sordum, sizde yakın zamanda yaptırdınız, sizinki ne kadara mal oldu? Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. enginizm35

Kopyalayıp aynı metni aynı adreslere gönderiyorum. Çok güzel anlatmışsınız, kaleminize sağlık.. Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri