Arama sonuçlarınız

1. enginizm35

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Jandarma Karakolu Yanı, Datça Yolu 23. km, 48100 Marmaris/Muğla www.cubucakcamping.com Adresinden daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Engin ÇAMCI

2. enginizm35

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

İzmirde ipek oto klima diye bir firma ile gorustum. Komple klima montajı yapıyorlarmış. Ducato için orijinal göğüs klimasini 2600 tl + kdv yaptıklarını, işçiliğin ise 2 gün sürdüğünü söylediler. Engin ÇAMCI
  3. enginizm35

Bu araçların klimalı modelleri olduğuna göre, montaj içinde yerleri hazırdır. Ama kim yapar, neye malolur, büyük sehirlerde araştırma yapmak lazim.. Engin ÇAMCI

4. enginizm35

Tavan kliması olsa çok iyi olurda hangimizin aracının üzerinde klima için yer var.. Engin ÇAMCI
  5. enginizm35

Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

Bir de otobus dolmuş aksesuarları satan yerlere esnek kosebent lastikler var , köşelere de onlardan dönerseniz gayet güzel duruyor. Engin ÇAMCI

6. enginizm35

Elinize sağlık semih bey, güzel oluyor. Sanırım birleştirme yaparken bu profillerden kullanmamissiniz. Yan tarafları iki parça yapmışsınız, keşke kısa olan parçaları alt tarafta kullansaydiniz. Genelde alt tarafta olabilecek Herhangi bir hasar anında küçük parçayı değiştirmeniz kolay olurdu...

7. enginizm35

Evet resimdeki gibi h profiller var. Engin ÇAMCI
  8. enginizm35

Mutlu - Agm Akü

Haklisiniz, cok mantikli. Ama panellerimi takarken akuler ile panel arasindaki kablonun mumkun oldugunca kısa olmasi gerektigini ogrenmistim. Anlattiginiz gibi birsey uygulamak icin mesafe biraz uzun olacaktir. Sarj verimi, ekstra bir kac panel ve bu panellerin agirligi, bagajda kapladigi alan...
  9. enginizm35

Mutlu - Agm Akü

Hersey tamam da bir haftadir hava 45 derece.. Ona nasil cozum bulunmali[emoji3] Araba da yaniyor, akulerde.. Buzdolabi zaten termostati unuttu, hic devreden cikmiyor.. Engin ÇAMCI

10. enginizm35

Kayar Kapı Dikkat

Iyi markalar da birden fazla emniyet sistemi mevcutmus. Az once izledigim bir video linki Engin ÇAMCI

11. enginizm35

Kayar Kapı Dikkat

Büyük geçmiş olsun.. Şimdi bende otomatik kapıya sıcak bakmaya başladım. Benim de 7 yaşında bir kızım var. Engin ÇAMCI
  12. enginizm35

Proje Çizimi Için Firma Tavsiyesi

Teşekkür ederim Süleyman bey. Yorumu takip ediyorum. Ama proje konusunda kimse ne yaptığını paylaşmamış. Bakalım şimdi bizi aydınlatacak birileri çıkar. Engin ÇAMCI

13. enginizm35

Fethiyede yaşıyorum. Muhendisler odasi ile görüştüm. Iki tane muhendis numarasi verdiler. Ikisi ile de görüştüm. Adamlar boyle bir seyin olamayacagini, kendimin karavan yapamayagimi, bir uretici firma tarafindan yapilmasi gerektigini söylüyorlar. Ancak ozaman proje cizilebilirmis. [emoji19] Bir...
  14. enginizm35

Aracimi bitirdim. Artik evrak islerini halletmek istiyorum. Proje cizdirebilecegim bir firma ariyorum. Daha once proje cizdiren arkadaslardan firma oneresi alabilir miyim?
  15. enginizm35

Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

Muffinler super gorunuyor. Eline saglik.. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. enginizm35

Karavan için Yerli Üretim Tente

Evet, görenler için fikir olur diye decathlon sayfasina da eklemiştim.[emoji2] Engin ÇAMCI
  17. enginizm35

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18. enginizm35

O rayın içine girecek şekilde kalın ip dikiliyor. Çubuklar da 30 ar santimlik 6 parça. Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. enginizm35

Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

Evet çiçekler çok güzeller, dilerim siz kamplardayken onlara su verecek komşularınız vardır. SM-J700H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri