Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
adnan bey karavanınınz gerçekten çok güzel olmuş, bu işi profesyonel olarak yapan firmaların yaptıklarından bile güzel. sizi tebrik ediyorum.
size şeffaf plastik kapaklı alüminyum profilleri, masa kenarında kullandığınız esnek pvc kenar...
Abdullah bey şekillendikce daha da guzel görünüyor,
Bülent usta sizinde elinize saglık,
Bu arada camları nereden tedarik ettiniz acaba paylasabilirmisiniz?..
Ben karavanla izmirde konaklayacak olsam, bayrakli sahilini tercih ederdim, vapur iskelesinin yanında büyük bir otopark var, yada melez deltası, denize döküldüğü yerde küçük bir piknik alanı var, orasida fena değil..
Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)
Karavaniniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Polis evrakları sordu, 700 kilo dediğinizde ne dediler, bir problem çıktımı acaba..
Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Arif bey yaptığınız laminasyon, astar ve boya uygulamasından memnunmusunuz. Bende sizin yaptığımız uygulamayı yapmayı düşünüyorum ama, tekne ısı ile uğrasan arkadaslar eğer elyaf kullanmazsam, kontraplagin zamanla esnemesinden dolayı...
Yusuf bey verdiginiz bilgiler icin çok teşekkür ederim, kapi lastiği ve baglanti yerlerinde kullanabileceğim malzemeler ile ilgili düşünüp duruyordum, sizin yaptıklarınız benim icin güzel birer ornek oldu, tekrar teşekkürler..
Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
kolay gelsin, elinize sağlık gerçekten çok güzel bir karavan oldu,
size köşelere kullandığınız üzeri krom olan malzemenin ne olduğunu nerden bulduğunuzu sormak istedim, orjinal gibi olmuş çok güzel..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Arif bey zaten çok güzeldi, ama bu tekerlekler ve jantlarla gerçekten çok daha güzel olmuş..
harika..