Arama sonuçlarınız

1. Hüzoo

5.2 Cherooke Hakkında Tavsiyeleriniz Arkadaşlar

Teşekkür ederim gün içinde araçlara baktırdıktan sonra antalyaya gitme durumum olur ise arayacağım ama gruptaki arkadaşlar araçtan uzak dur dedi o yüzden o aracı sildim eğer antalyada başka araç olursa hemen irtibata geçeceğim [emoji106][emoji120] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Hüzoo

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

İnşallah ustam, bakalım bugün servise götüreceğim 2 araç var daha bakmaya devam [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Hüzoo

Aracı almış olursak muhakkak katılacağım whatsap grubundan da yazdım inşallah sağlıklı bir araç almış olurum

4. Hüzoo

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba hoş geldin, Bende ataşehirden yeni katıldım gruba, memnun oldum görüşmek üzere hayırlı geceler ✋
  5. Hüzoo

MErhaba, henüz aracı almadım 1 hafta içinde inşallah alacağız. Whatsap gruplarında her zaman takipte kalıp organizasyonlara katılmak isterim adım huzeyfe 05493481234 numaram eklerseniz çok sevinirim keyifli forumlar

6. Hüzoo

5.2 Cherooke Hakkında Tavsiyeleriniz Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar antalyadan 96 model. Off-road için tasarımı yapılmış fakat( galericinin dediğine göre yeni yapılmış ve araç hiç arazi görmemiş) bu aracı antalyada kime göstere biliriz. Ve nelerine dikkat etmemiz gerekiyor. Araca 35 bin tl isteniyor Aracın resimlerini atmaya çalışacağım...
  7. Hüzoo

:smiley: Hoşbulduk Çok teşekkür ederim,
  8. Hüzoo

Cherooke 5.2 kullanıcı adayı

Cherooke 5.2 kullanıcı adayı

9. Hüzoo

MERHABA Aranıza ist.ataşehirden katılıyorum. Elektrik elektronik teknisyeni,ve prof. Muay thai. Sporcusuyum Offroad'a ciddi derecede hevesli ve meralıyım İnşallah bizde eşimle aktivitelere katılacağız. Şimdiden aranıza katılmaktan son derece mutluyuz. Herkeze keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri