Arama sonuçlarınız

1. landscape

dısko 1 yavru şanzıman yağ sızıntısı yardım

Ynt: dısko 1 yavru şanzıman yağ sızıntısı yardım Üstad merhaba.Her ne kadar konu transfer kutusu yağ kaçağından motor yağ kaçağına dönse de kaçak kaçaktır,giderilmesi gerekir. Land rover tüm V8 motorlarının blok(alt) kısmı aynı olmakla beraber üst kısmı (manifoldun da içinde bulunduğu...

2. landscape

TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! )

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Merhaba.Aracınızı yakın zamanda tamire götürüp kriko veya başka bir şeyle indirme kaldırma işlemi yaptırıp arka sezicilerden birine hasar vermedi iseniz körüklerden biri kaçırıyor olbilir. Tek körük kaçırsa bile,araç çalışmıyorken...
  3. landscape

dısco 2 vs dısco 3

Ynt: dısco 2 vs dısco 3 Merhaba. Her iki aracı da yol ve arazi koşullarında kullandım.Motor performansı olarak başlarsak disco3 ün dizel ve benzinl motoru, disco 2 nin dizel ve benzinli motorundan daha atak ve daha çabuk tepki veriyor.Motor güç ve torklarının üstün olduğundan bahsetmeyeceğim...

4. landscape

Discovery 3 bilgi ekrani

Ynt: Discovery 3 bilgi ekrani Üstad navigasyon dvd si takılı değilse (sürücü koltuk altı) off road ekranı açmaz ve dijital pusula da görüntülenmez.
  5. landscape

Discovery 3 bilgi ekrani

Ynt: Discovery 3 bilgi ekrani Merhaba.Bahsetmiş olduğunuz boşluk aslında bir opsiyon meselesi.Yani Discovery3 ilk üretilmeye başlandığından itibaren(2005) navigasyon ekranı dediğimiz ekran mevcut.Fakat o yıllarda Borusan otomotiv Türkiye marketine uygun araçları ithal etti.yani demek istediğim...

6. landscape

freelander 2.0 td4 classic,se,hse,gs,premium,es bunlardan hangisi tam dolu olanı

Ynt: freelander 2.0 td4 classic,se,hse,gs,premium,es bunlardan hangisi tam dolu olanı Cruise control' ü de eklemeyi unutmayalım...

7. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Kimseye kıyak olsun diye anlatmıyorum.Yapım bu.Bir de burası paylaşım sitesi diye geçiyor.Maalesef ülkemizde bilgi paylaşımı çok zayıf veya kötüye kullanılıyor(söylenmiyor yada gösterlmiyor.).Land rover da 13. yılım fakat benden başka kime faydası var eğer paylaşmazsam.Tabiiki benim anlatımım...

8. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Arkadaşlar bu araçları yurt dışında kendi kullanıcıları rahatlıkla bakımlarını yapabiliyorlar neden kendi araçlarımızın birtakım işlerini kendimiz yapmayalım.Araçlar altlarına girebilecek kadar yüksek.Diyerek onarım serisine başlamış bulunmaktayım.Ara ara bu tarz servis işçilik örneklerinin...

9. landscape

conta değişimi ACİL

Ynt: conta değişimi ACİL Bu arada eklemeden edemiyecem. Lpg benzinli motorlar için bütüm kötülüklerin anasıdır.zaten sıkntılı olan freelander a bir de lpg eklenince motor arızasından geçilmiyor.
  10. landscape

conta değişimi ACİL

Ynt: conta değişimi ACİL Yahu arkadaşlar yapmayın Allah aşkına.Kaçıncı anlatışım. Freelander 1.8 ler hararet ve conta konusunda sıkıntılı araçlar. Sizin bu araçlar için kullanıcı olarak yapabileceğiniz en iyi şey bu araçları daha önce onarım yapmış tabiri caizse Land rover tamircisi diyelim...

11. landscape

LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI

Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI Merhaba. O zaman şöyle başlayayım.Bu aracı son paranızı verip de alıyorsanız sonra çıkan masraflar (ki en düzgününde dahil çıkıyor)sizi üzebilir. Parçaları ise ne uzuz ne pahalı,fakat teferruatı çoktur. Arazi taşıtı olduğu için her şeyden 2 tane mevcut,yakıtı da...
  12. landscape

LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI

Ynt: LAND ROVER DİSCOVERY 2.5TDI Üstad bu para aracı almaya yetmez ki yürütmeye yetsin.
  13. landscape

ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi???

Ynt: ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi??? Merhaba.Hyundai ile ilgili çok fazla teknik bilgiye sahip olmamamla beraber genel motor karakteristiklerinden yola çıkarak,motorunuzda kronik olarak bir problem olabilir ve bu problemi de en iyi Hyundai de ihtisas sahibi ustaların anlayacağı...

14. landscape

freelander 1 bagaj perdesi

Ynt: freelander 1 bagaj perdesi Merhaba.Üstad Numaram 05323024518 anlaşabilirsek elinizdeki perdeyi alabilirim.İki problem var benim aracın perde rengi krem olması gerekiyor bu perde gri(smoke stone) Bir de benim aracım 2006 model makyajlı kasa acaba yerlerine tam otururmu? Ya da numaranızı...
  15. landscape

Ynt: ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi??? Elimden geldiğince tecrübemi paylaşmak isterim.
  16. landscape

Ynt: ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi??? Araç 20 000 km de ise ön aks körüklerinin (dış aks körükleri)Silikon spreyi ile yağlayıp deneyin böyle çıtırtı yaptırabiliyor.Daha yüksek km lerde ise bozuk tekerlek rulmanı bu sesi yaptırabiliyor.

17. landscape

teknik destek

Ynt: teknik destek Merhaba. Yoğun çalıştığımdan foruma girme fırsatım olmuyor çoğu zaman. Araçlarda genelde lpg montajı yapılırken motor elektrik tesisatının çeşitli yerlerinden besleme ve şase alınıyor,birçok defa başımıza geldi tesisatın oynanması ile araç çalışması değişiklik...
  18. landscape

teknik destek

Ynt: teknik destek Merhaba benzin de iken de aynı sorun oluyormu?Yani benzin mi lpg mi önce onu ayırmak gerekir diyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR