Arama sonuçlarınız

1. landscape

Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Elimde bu kompresörün basınç değeri yok,fakat bu kompresör lastik şişirir,havalı kriko olarak kullanılabilinir.Siz ne düşündünüz söylerseniz biz de öğrenmiş oluruz.

2. landscape

viraj denge kolu sürtme acil yardım

Ynt: viraj denge kolu sürtme acil yardım Merhaba; Resmi müşterimin aracından çekeceğim bana bir ara uğradığında, ama fikir vermesi bakımından bir resim üzerinde anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olur.Resimler,malzeme,fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım...
  3. landscape

viraj denge kolu sürtme acil yardım

Ynt: viraj denge kolu sürtme acil yardım Merhaba. Bu durumun sebebi tabii ki yapılan yükseltme. Bunun için önce deforme olan arka viraj demirinin lastikleri değiştirlecek sonrasında yükseltme kadar (3 cm - 5cm ) derling teflon türü yükseltme malzemesi konulduğunda problem çözülüyor.Ayrıca...

4. landscape

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Dixie 'ye emek olan bu paylaşım için teşekkürler.
  5. landscape

discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır Çalışmasını ekteki resimlerden okuyabilirsiniz.Tabi İngilizceye kuvvet. FBH ın ( F B H ) fuel burning heater Çalışabilmesi için bir takım kurallar var.Bunların başındaki...

6. landscape

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır Discocery 2 TD5 için Webasto şekildeki görünüyor mikrocat te (Electronic part catalogue). Bir de çalışmasını inceleyelim bakalım.

7. landscape

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır Merhaba.Üstadım bu araç Borusan Oto İstinye çıkışlı gözüküyor. Webastoya anlam veremedim.Yani sonradan serviste montaj olmuş olabilir mi acaba?
  8. landscape

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır Borusan ın ithal ettiği TD5 lerde Webasto sistemi bulunmuyor,aracın şase nosunu yazarsanız nerden çıkışlı olduğu hakkında bilgi verebilirim.
  9. landscape

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Doğru söze ne hacet ...

10. landscape

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Çok özür,araç benzinli imiş...

11. landscape

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Şunu da ekleyeyim Eski düz dizel motoru söküp üzerine TD5 uygulamak sandığınız gibi bir şey değil.Land rover onarımı yapan (ben) bunu söylüyorsam...!
  12. landscape

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Bir yanıt da ben vereyim; Aslında hep aynı yanıtı veriyorum. Eski düz dizel bir araca sandıkla gelen bir 300 tdi tabii ki uygulanabilinir fakat gelen motorun üzerinde ne eksoz ne emme manifoldları,ne orjinal hava giriş hortumları ne ona...

13. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Kilit Tar oto dan 2700 tl ye alınmış.
  14. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Merhaba.Müşterim Kilidi Tar oto dan 2700 tl ye almış olduğunu söyledi.
  15. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Merhaba müşterim Tar oto dan almış,fiyat konusunda bilgi sahibi değilim.tel: 0 216 574 69 93 - 0 216 577 62 86 Görüşüp öğrenebilirsiniz.

16. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Şanzıman yağını boşaltma ve yeni yağı koymak için tapa yerlerini gösteriri resim. Eksik gördüğüm için eklemek istedim.
  17. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Daha da teknik derseniz o zaman
  18. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Pekala; Land Rover Discovery seri 2 de; SLABS denen ve SLS ve ABS sisteminin birleşimi olan bir sistem kullanılmıştır.Tek bir kontrol ünitesi(ECU) bunun adı da SLABS tır. S L S...

19. landscape

Discovery 1 V8 Motor yağı seçimi

Ynt: Discovery 1 V8 Motor yağı seçimi Yazayım da bir cevap bari olsun. Ne kullandıklarını bilmiyorum fakat Land Rover in anlaşmalı yağı CASTROL ACEA A2 10W30 - VEYA - 10W40 tır bu spesifikasyonları karşılıyan düzgün başka markalar da olabilir.
  20. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım O Kumandadan elimde bir adet var fakat bulabileceğimi zannetmiyorum bu aralar bir revizyona giriştik her taraf her tarafta.Bulacak olursam haberdar ederim.Bundan hariç basit bir diagnoz el cihazı ile (deflate)boşaltma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR